Merhabalar;
Forumun yıllardır takipçisiyim, hem BDV okuyucusu hem diğer alanlardan yararlanan biriydim.
Üye oldum sonunda.
2 gün önce gebe olduğumu öğrendim, 8 yıllık ilişki sonucu 7 aylık evliyim, 6 haftalıkta hamileymişim. Buraya kadar işin mutluluk kısmı.
Tabii biraz da endişe, 28 yaşındayım hem erken gibi hem geç gibi geliyor bir sürü soru var kafamda çalışıyorum, nasıl yapacağım vs vs ? Bu çok uzun bir dert.... İkincisine gelince de
Evimiz 3 oda bir salon, oturma odamız var yatak odamız var bir oda boştu taşındığımızda diğeride salon zaten. Ayrıca bir kilerimiz var, kullanılmayan eşya dolu. Bunları anlattım çünkü evde kedimiz var bu eve taşındık taşınalı bizimle ve burada büyüdü minicikti aldığımızda o da şuan 8,5 aylık falan oldu.
Boş odaya onun kumunu yemeğini ve suyunu koyuyorduk, orda uyuyordu vs.. Şimdi orası çocuk odası olacak tabii ki ancak kedimizi o odadan nasıl soğuturuz? Kedimize de kileri ve kullanmadığımız wc yi(alaturka) kapattırıp yeni yer yapacağız.
Bu konuda tecrübeli olan var mı? Kumu taşındığı için yerlere pisleme sorunu olur mu? Yada alışamama / bocalama ve depresyon gibi sağlığına etki edecek bir şey? birde bir anda mı taşımalıyız , alıştıra alıştıra mı? Yöntemi olan var ise fikir bekliyorum.
Teşekkürler