Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederım :)Com ferah ici de disk da. Gule gule oturun.
cok tesekkur ederım :)eviniz çok tatlı çok güzel, aplikler avizeler en tatlısı çok kibar narin dantel gibiler..
perdeler de çok sade ve şirin. Ev çok sade hiç gereksiz eşya yok ben bayıldım, güle güle oturun sadece balkona girilmemiş sanırım bir masa takımı belki minik tv çok güzel olucaktır.
cok tesekkur ederım :)
aslında ev sahıbıyle gorustuk buyuk ıhtımal buyuk balkonu cam balkonla kapatıcak ( oturma odasındada balkon var ev 2 balkonlu )
kırayı arttırın cam balkonla kapatın dedık hayır demedı gerı donecegını soyledı
eger kapatırsa orayı yemek odası yapmayı dusunuyorum
salonu oturma odası gıbı hem salon hem oturma odası gıbı kullanıp
oturma odasınıda soyunma odasına cevırım dıyorum
boylelıkle odalar daha genıs ferah olur dıye
oturma odamızdada mutfaktata tv var oturma odası ıptal olunca o tv yıde yemek odasına koyarım dıyordum
nasıl olur sızce bu fıkır
cam balkon olacak salona dahıl olmayacakoturma odasını soyunma odası yapıp balkonu yemek odasına çevıreceksınız, çok şahane oluyor ama oyle olunca balkonunuz olmayacak, yani kapanması ayrı konu kapatılınca yine oraya 2 berjer bir minik masa ile dinlenme köşesi haline çevirebilirsiniz, bu şekilde de gerçi yine sadece misfir için olmaz gidip orda çay kahve de içer laptopu da getirip nete de bakınırsınız kahvenizi içerken... Wallaha soyunma odası ve dolap sıkıntınız varsa bu güzel çözüm. balkona da tv de lazım...
Balkonu kapatmak derken sadece cam pencerelerle kapatıcaksınız değil mi ? Salona dahil edilmeyecek yani?
bence mutfak, antre ve banyo dolap kapaklarının kollarını değiştirmelisiniz. eviniz genel anlamda country, kapak kolları çok abiye kaçmış.
Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. borçla aldıysanız ödemek nasip olsun inşallah.
Genel olarak guzel ama ben cok desen sevmedigim icin salondaki tekliler filan cok gozumu yordu. Gule gule otur.
salonunuzu çok beğendim güle güle oturun
Güle güle otur
Yatak örtünü yenile ve sade renk olsun .
Çoçuk odasındaki berjeri oturma odasına koy İki berjerin arasınada şık bir fıskos .
Bolkonuna güzel bir takım al .
Mutfaklarının her ikiside çok şık mış burda böylesini görmedim Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin
koltuk takımlarına bayıldım :)
güle güle huzurla oturun çok güzel her şey..
güle güle otur
Bayıldım valla çok güzel güle güle oturun :)
ayy ınsallah ınsallah :)sana da ev nasip olsun inşallah,en kısa zamanda bebeğim,