Birazda benim misafirim olun :)

güle güle oturun..çok güzelmiş eviniz..sadece salonda sanırım iki tane halı var koltukları arasında..ortaya tek halı serseniz daha hoş olur bence..bir tanesini kaldırın..onun dışında herşey gayet güzel ve düzenli.hele kilere bayıldım..
cok tesekkur ederım :)
evın en ust kat kışın cok soguk oluyor salon kuzeye bakıyor toplam 3 halı mecbur acıyorum cunku ortaya tek acınca hem cok cıplak kalıyor hem soguk oluyor yazın tek acıyorum :) cok tesekkur ederım

Salondaki enine serilmiş 2 halıdan birinin boyuna serilmiş şekli ile yeterli olacağını düşünüyorum :)
Bebek odasındaki gömme dolap bol masraflı bebek bekleme döneminiz için çok tasarruflu olmuş , ne güzel.
Kilerli mutfak her kadının hayali dilebilirim :p şanslısınız. Güle güle oturmak dileğiyle..

Salondaki enine serilmiş 2 halıdan birinin boyuna serilmiş şekli ile yeterli olacağını düşünüyorum :)
Bebek odasındaki gömme dolap bol masraflı bebek bekleme döneminiz için çok tasarruflu olmuş , ne güzel.
Kilerli mutfak her kadının hayali dilebilirim :p şanslısınız. Güle güle oturmak dileğiyle..

Allah ağiz tadi ile sağlıklı sıhhatlı mutlu bir hayat geçirmeyi nasip etsin evinizde.çok güzel
cok tesekkur ederım :KK22:

bu evin banyosunu mutfak tezgahını merak ettim:KK49:
IMG-20151201-01933.jpg

IMG-20151201-01930.jpg

dolabın arkasındakı fayans varya mermer desenlı olan
yapıskanlı yalıtımlı folyo ıle yaptım onu
tum banyoyu oyle yapmak ıstıyorum bu aradada fıkır vermıs olursanız sevınırım
yerın mermer desenıyle uyum olsun dıye dusundum o desenle devam edımmı degıstırım mı ?

IMG-20151201-01936.jpg

IMG-20151201-01937.jpg

IMG-20151201-01938.jpg

mutfak dolaplarının kulplarıda sarı ya
onlarıda cıceklı porselen kulplarla degıstırmek ıstıyorum nasıl olur sızce ?

bence duvar kağıdınıda kulplarınıda değiştirme...
banyo dolabın zaten göz alıcı yerlerinde mermer boğulur gibi geldi..
kulplarda aynen hava katabilir ama gereksiz geldi.
şuan ki kötü durmuyor.

bence duvar kağıdınıda kulplarınıda değiştirme...
banyo dolabın zaten göz alıcı yerlerinde mermer boğulur gibi geldi..
kulplarda aynen hava katabilir ama gereksiz geldi.
şuan ki kötü durmuyor.
aa gercekden mı
ben baka baka sıkıldım sanırım :)
tamam ozaman aynen boyle kalsın
bına 25 yıldan fazladır var hıc bıseyı degısmemıs ılk yapıldıgında olanlar aynen devam etmıs
kıracılarda hep kendı cocukları olmus oyuzden ıyı bakmıslar 25 yılda 2 kere boya olmus sadece dusun :)
bunu bıldıgım ıcın heralde sureklı bırseylerını degıstıresım var :)

aa gercekden mı
ben baka baka sıkıldım sanırım :)
tamam ozaman aynen boyle kalsın
bına 25 yıldan fazladır var hıc bıseyı degısmemıs ılk yapıldıgında olanlar aynen devam etmıs
kıracılarda hep kendı cocukları olmus oyuzden ıyı bakmıslar 25 yılda 2 kere boya olmus sadece dusun :)
bunu bıldıgım ıcın heralde sureklı bırseylerını degıstıresım var :)
gerçekten inanılmaz temiz bakılmaz 25 yılda 5 kiracı düşünün şu eve.....
benim duvar kağıdı ve kulplara fikrim bu canım... ama yınede farklı düşünen arkadaşlar varsa yazsın. ben sade ve şık buldum evi.boğma derim..

gerçekten inanılmaz temiz bakılmaz 25 yılda 5 kiracı düşünün şu eve.....
benim duvar kağıdı ve kulplara fikrim bu canım... ama yınede farklı düşünen arkadaşlar varsa yazsın. ben sade ve şık buldum evi.boğma derim..
cok tesekkur ederım :KK68:

valla okuduğum konulara en mantıklı yanıtlar yazdığını gördüm. 'Allah Allaaah yine karşıma çıktı bu kadın' diyerekten konulara baktım da. evin çok güzelmiş. Allah mutlulukla, huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canım

valla okuduğum konulara en mantıklı yanıtlar yazdığını gördüm. 'Allah Allaaah yine karşıma çıktı bu kadın' diyerekten konulara baktım da. evin çok güzelmiş. Allah mutlulukla, huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin canım
:oops: cok tesekkur ederım

Agiz tadiyla gule gule oturun :)

Lefinbahya diebiliorum o çiçeğin adını bizde de war :KK53:ewnde gule gule otur tatlım tam benim renklerim yalnız o çiçeğe bebiş doğunca dikkat et Allah korusun ısırdığı zaman zehır salgılıyo netten araştrabılırsın

Cicegin adi Dieffenbachia, yani difenbahya ve evet bitkiyi kirdiginiz yerden beyaz sut gibi beyaz bir sivi akar, zehirlidir. Icerigindeki toksik maddeler sagliga zararlidir. Ancak dikkat edildigi surece tabi ki hicbir sıkıntı yok :KK66:

X