canım benim ya inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursun.Senin bu dünyadaki sınavın ne yazık ki çok agır.Tövbe etmişsin zaten ahh bir de şu adamdan kurtulabilseydin ne güzel olurdu.Para biriktirmeye çalış evden yapabilecegin işler varsa evden yap dantel vs. biliyorsan denemeye calış.Adam da yokken su dönemi kullan bence..
Ben o cafeyi bilmiyorum.Ama end meslegin yanında böyle bir cafenin olmasına şaşırmadım.Oraya malum sebeplerden gelenlerin çoğu da öğrencilerdir eminim.Biliyorum cünkü gölcük end meslekte çalıştım ben yani ordaki öğrencilerin çoğunlugu kötü ne yazık ki.
.cok tesekkurler arkadasim insallah hepimiz mutlu.oluruz herkesin bi derdi var benim derdim de bunlar iste....
bende gocukte dogip buyudum ama surunerek izmite geldim... :-S
kafeye ogrenci almiyolarmis ki kesin ogrencilerle basimiz belaya girer diye almiyolardir zaten....
yazmayi unuttum demin adam bi de oyle bisey diyo ki inanamazsiniz...
ordaki elemanlarla kuzenik diye tanistirdi neden boyle hisey dediniz dedim ben sizi tanima bile tanimiyorum dedim
isi bilmiyon diye seni ezmesinler diye oyle dedim dedi nasil sinir oldum.... neyse onu gectim son aksam isi
biraktigim aksam patron ablamla konusmami duymus ew mi ariyosun dedi ewet ayri ewe cikmayi dusunuyorum dedim
aslinda bende falanca yere yeni tasindim orda pek kalmiyorum istersen sen kal gibi laf etti aaayyy nasil beynimden
vuruldum.... adam resmen aciktan aciktan teklifi yapti... teklifiniz icin sagolun ama ben o dediklerinizi duymamis olayim dedim..
heer bi de orda falci da war dedim yaa falci kadinla telefonda konusurken adam benim icin kuzenim dedi falci da patron
adama bizim kuzenlerden mi dedi kadinin sesini telefondan duydum caktirmadim adam da kadina yok yok
gercek kuzenim diyo... demekk ki kuzen dr aralarindaki biseydi....
Allah'im cok sukur kurtuldum ordan aman aman.... anladim ki bi kere camurlaninca yikanamiyosun camur ustunde
kuruyup kaliyomuss... batakliktan cikmak icin cirpindikca dibe wurup duruyomussun...
yaa niye iyi olanlar hep kaybeder ki.......