- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet iyi yapmışsın başka bir ile gitmek istemekle..bu adam seni bulamasın inşallah..kafasını taşla vursun sonra..ben ne yaptım diye ..seni mumla arar..
sen de kendine güzel bir hayat kurarsın..mutlu olursun inşallah..her şey güzel olacak ..merak etme..
yalnız bir durum var..bir kafenin kasasına bakacaksın..sigorta yaparlarsa o adam seni sigorta kayıtlarından bulursa ne olacak..
Bence kadından kurtulmak yerine eşinizden kurtulun.
sayfalari okudum da bisey dikkatimi cekti... bazi yorumlarda ne guzel ne rahat yazmissin anlatmissin falan ddiyenler
olmus... ne yapsaydim nasil anlatsaydim acaba....???
olanlar oldu bi suru sey yasadim... yasarken zaten sikinti cektim yazarken dertlesirken icimi dokerken fikir beklerkende
mi sikilsaydim... yeterinden fazla sikildim zaten bunun icin buraya uye.oldum konu actim.. icimi dokeyim fikir alayim
dedim... birileriyle paylasmak istedim ama..... :-(((
sonuç ??? biz yetrince fikir verdik sana yardımcı omaya çalıştık elimizden geldiğince sen ne yaptın bana onu söyleyecksin..?? araştırdın mı baktın mı sığınma evlerine mor çatıya..sen bence malesef aralıkğı bekliyosun..nikah yapacak umudunu malesef taşıyosun..
size bisey dedigim yok alinmayin lutfen.... gercekten yardimci olanlar.oldu hepinize sonsuz tesekkur ederim...
araligi beklemiyorum evlenme lafi da yalan oldu gecen gun adam neyi neden yaptigini falan itiraf etti...
simdi evleneelim dese bile artik ben evlenmem ki...
evlenme muhabbeti de aylarca bana iyi davranmasinin sebebi de bana istediklerini yaptirmak icinmis..
itiraf etti hepsi yalandi senden intikam almak icin yaptim senle oynadim dedi kendi adiliklerini kendisi anlatti
islerimi ayarladim hafta icine kadsr burdayim halletmem gereken resmi isler kaldi hafts.ici onlari halledip gidiyorum...
nereye gideceksin ??
Konu sahibi hayatımı ailemi herşeyi sildim attım demiş ve çalışmak istemiştim izin vermemişti demiş benim anladığım ailenize sırtınızı döndüğünüz için onlara gidip yardım isteyemiyorsunuz ve daha önce çalışmadığınız için ekonomik özgürlüğünüzde yok eğitim seviyenzi bilmiyorum ama bu durumdaysanızda emin olun bir yerlerden başlayabilirsiniz kalacak yerde bulursunuz bişekilde eğitimi işide halledersiniz garsonlukla kasiyerlikle bile başlayabilirsiniz bir yandan eğitime devam eder ilerlersiniz kalacak yerde bulunur belki öğrenci evleri belki devlete ait biyerler yada cemaatlerin evleri oluyor çok ucuz oralarda yani bişekilde bir yer bulursunuz
Bence kaçın kurtarın kendinizi yazık ya 7seneniz heba olmuş bir ömrünüzü mü heba edeceksiniz böyle hayat çekilmez gözünüzü karartın ve gidin aşk falan yok ortada bence bütün bi hayatın rezil olur onu silip bırakıp gitmezsen
yuzsuzlugumden degil ama aileme gidemem bu adamdan once beni ailem zaten istemiyodu... olanlari
bilmedikleri icin eniste diye olayi kabullendiler ama nikah olmayinca bozuldular onlarla sorunum cocukluktan
o yuzden onlara gitmiyorum arkadasim....
Artık ailene git demiyorum mutlaka ama mutlaka onlarla bağını kopar kendine yeni bir hayat kur olmaz diye bişey yok yapabilirsin 21yaşındasın küçükte değilsin artık,ve bence birdaha eski iğrenç hayatına dönme kendine tertemiz bir sayfa aç
Yazdıklarını tek tek okudum,
Şimdiye kadar onunla yaşadıgın için kendine kızma, daha çocukke bağlanmışsın, annan baban olmuş bir yerde gidecek başka yeryok.
Şimdilerde daha olgun düşününce, hayatın için kendin yapabileceklerini daha net görüyorsun.
22 23 yaşındasın ama acılar seni olgunlaştırmış, bence iyi kötü bir yerden başlayacaksın,
Kendine birde ufak bir işten başlarsan,hayatını düzene sokarsan 26 27 yaşına geldiğinde tertemiz bir insanla evlenip rahat bir hayat bile sürebilirsin .
Olanlar kesinlikle senin hatan değil, çoucuk yaşınla ortada kalmışsın, yaptıklarına fuhuş da deme bence. O hayat baya geçmişinde kalmış.
O adamdan uzaklaşmak seni kendine getirecek, yepyeni bir sayfaya başlayacasın, kesinlikle izini kaybettir ona. Bu ona en büyük ders olacak, çok da güzel olacak.
Ablanlanı tamamen hayatından çıkarma bence, onlar da o dönem ne yapacaklarını bilmemiş olabilirler. Eğer küçükte olsa sana bir desteği olursa ne mutlu sana, hiçbir desteği geri çevirme
Dualarımız seninle, allah yardımcın olsun.
canım diğer konularına da bi göz gezdirdim daha önce hangisine yorum yapmısım diye hatırlayamadım ama aklım sende kaldı resmen. bugün soracaktım ne durumdasın diye konuna denk geldim yine. nasılsın bi değişme var mı kararlı mısın evi terketmekte ? bi de hangi sehirdesin ?
kusura bakma yazdın mı bilmiyorum da dalgınm bu ara çok. cocuğunuz var mıydı canım? yakınmışsın bursadayım ben de