haklisiniz dicek biseyim yok....
aileme gelince ben daaha cocukken yuzume bakip sahip.cikmaddilar ki... onlar olsaydi bunlarin hic birini yasamazdim..
aylarca bana ulasamazlardi yanlarina gittigimde canim kardesim cok ozledik derlerdi... ne zamanki buadamla nikahsiz
yasamaya basladim kotu oldum... oyle hergun baska bi evde degildim yerim yurdum belli oldu istedikleri zaman
calacaklari kapim oldu ya kotu oldum ama kotu yoldayken iyiydim... onlara donmemem yuzsuzlugumden degil
onlarin beni cocuklugumdan beri yok saymalarindan... kotu yolda herkesle olmak mi daha iyi nikahsiz da olsa bi evde
yasamak mi yaptigimi sawunmuyorum ama eskisinden iyi bi hayat oldugunu saniyodum yillar gectikce hata oldugunu anladim
Allah cocuklarinizi size sizi de onlara.bagislasin...
inşallah iyi olur senin için gelecek..geçmişi bırak artık..o adamdan sana hayır gelmez..senin tecavuze uğradığını bile biliyor..artık onun psikolojisi bozuk ..senin ki de keza öyle..bir rayına oturtabilecek misiniz..nikay kıyar mı sana ne dersin..
nikay kıyıp da bir aile olabilseniz tamam ..herkesin hayatı gibi bir hayatınız olur..akşam yemek yenir ,tv izlenir,arkadaşlara, akrabalara gidilir.sabah kahvaltı yapılır..gelecek için plan yapılır..normal hayatlar böyledir..
evet herkesin hayatı dört dörtlük değil..elbetteki bizim de kavgalarımız oluyor..büyük kavgalar..ama başka kadınların olması ve o adamın da bunu göğsünü gere gere yapması ..söylemesi .rest çekmesi....bunlar aile kavramına ters..
ailen çocukken sana sahip çıkmamış..aileler de bazen çocuklarına " ne yaptıysak başa çıkamadık "derler..herkes suçu başkasına atar..
ama başa çıkamamak bir çözüm değil..anne baba çocuklarına ulaşabilmeli..konuşabilmeli..öyle başa çıkamamak diye bir şey yok..anne baba olmak kolay mı??
yanlış bir yola girdi mi onu o yoldan az zararla kurtarabilmeli..
umarım doğru kararlar verirsin..internet elinin altında anladığım kadarıyla..kadın sığınma evlerini araştır..
aile ve sosyal politikalar bakanlığının telefonunu ara..183 du sanırım..netten arat telefonu bulursun. yardım iste..gidecek bir yerinin vve işinin olmadığını söyle..onlar bir çözüm bulsun sana..senin tek başına yapabileceğin bir şey değil anladığım kadarıyla..