- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
Hapa karşıysan, prezervatiften de korkuyorsan spiral taktıracaksın. Ben spirale karşıyım
Esneklikle ya da kiloyla alakası yok, duruş şeklinle, pozisyonunla alakalı. Ama üstte olmak her kadının becerebileceği bir şey değil. Olmuyorsa zorlama.
kızmayın ama merak etti altı üstü oturuyorsunuz.neyi beceremediğinizi anlamadım.ne oluyorki mesela da beceremediğinizi söylüyorsunuz?
Bak bu kadar kapalıyı bile anlamakta zorluk çektiniz. Daha nasıl kapatabilirdim bacım bilemedim :)Bu kapalisi mi yani himmm
Akımın kaptanı benimoturabilenler oturamayanlara karşı
Akımın kaptanı benim
Bu aklıma gelmemişti. Odun gibi bişeyim belki biraz esneklik katar hemde apor olur. Çok tesekkurlerSquat hareketini yap egzersiz olarak. Hem forma girersin hem de pozisyona hazırlık olur.
Squat hareketini yap egzersiz olarak. Hem forma girersin hem de pozisyona hazırlık olur.
niyeki bence çok kolay
Artık sinirlenmekten de o pozisyondan da vazgeçti canım :) kanepeye kaptirmam onu :)Bu konuyu ve cavapları okuyunca çok güldüm.Yeni evliyseniz ilişkiye girmekte zorlanıyor olmalısınız.Eşinizin sinirlenmesini de hiç anlayamadım.Bu konuda size anlayış göstermesi gerekiyor bence, göstermiyorsa salondaki kanepeyi gösterin...altlı üstlü her pozisyonda yatsın
Yok ya sadece sikilasma gözlemleridim ben. Keşke kalinlassa biraz ama nerdeee. Yağları kasa çeviriyor.popoya iyi geliyo ama bacakları kalınlaştırıyo diyolar doğru mu
Düsünme zaten baya coşar ve coştururdum heraldeüstü kapalı anlatma seklin buysa,acık anlatımını düsünemiyorum ben:):)