Biraz Özel

Bugunun hit konusu belli oldu.
Prezervatifi atmadan once kontrol etsin esin. Binde 1 yirtik varsa ertesi gun hapi alirsin.
Ust pozisyonu icin bir sey diyemeyecegim. Egitici videolara bakiver
Cevabınız için çok teşekkur ederim. Derdim zaten eğitici videolardaki olamamam :) esneklikle zayıflıkla alakasi olup olmadığını veduzelebilecek bir durum mu diye merak ettim

Üstte yapmak daha mı zor ki. Bende bi terslik var herhalde. Sıkma canım kendini. Kasma alisirsin zamanla.

Tam da dediğin gibi. Duruşla alakalı sanırım ama bunu ben kiloya bağlıyorum biraz. Çok ozür dilerim oturur pozisyonda oluyor sanirım genelde öyle duramıyorum işte. Tekrar kusura bakmayın bu şekilde söyleyebilirdim.

Amaan taktığınız şeye bak olan var olmayan var ayol bu işin sağı var solu var altı var olmadı köşesi var üst de olmayıversin canım. Zamanla o da olur kaygılanma

Reactions: zxy
erkekler kadın üstteyken pek zevk almıyormuş
öle diola
Bende aksini duydum :) eşim normalde ustteyken seviyomuş ama adam artik pes etti vazgeçti bu pozisyondan olmayınca şevki kaçiyomuş

Üstte yapmak daha mı zor ki. Bende bi terslik var herhalde. Sıkma canım kendini. Kasma alisirsin zamanla.
Bana çok zor geliyor. Bacak kaslarım çok acıyor birleşme gerçekleşemiyor.

[Q="gozdeligozdeli, post: 39375491, member: 652195"]Amaan taktığınız şeye bak olan var olmayan var ayol bu işin sağı var solu var altı var olmadı köşesi var üst de olmayıversin canım. Zamanla o da olur kaygılanma[/QUOTE]

Köşe derken

Köşe işte bildiğin köşe. Ne tam sağ ne tam üst. Zorlasan olur Matmazel

Ayyy ban yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…