Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Yani zor görünüyo,az biraz temelin bar mı bari,durumun nedir tam olarak meseleye mesafen ne sıfır bilgi mi eh işte şimdi girsem bi 30 alırım gibi mi
30 alamam cunku belli bir puanin alti hesaplanmiyormus. 35 alti falan olabilir
Hic hesap edemiyorum cok calisan insanlar 50 aliyor bazen. Surprizli bir sinav.

Duymak istedigim hikaye
Ben de temelde cok tekrar klinikte soru cozumu onemli diye duyuyorum.
3.kez giren arkadasim 59 aldi bir yandan mecburisini yapiyor ama tsm'de. Bu ornekler de korkutuyor beni ister istemez. Cok tesekkur ederim cevap icin.

24 yaşında tıpı bitirmişsin maşalllahhhhh ne diyim. Sen o sınavı da geçer gelir burda İlber Ortaylı tınısıyla çok cahilsiniz keşke ölseniz de dersin

kız benim minnoş kardeşimde 24 mezun olacak yaş da sıkıntı yok bence de başka yerde sıkıntı var gibi

Oyleleri de var bizim okulda ama cogumuz gayet sosyaliz cok sukur. Kardesine basarilar.

Burada açtığın tüm konularından bağımsız yazıyorum.

Ayşe senin arka planda, ne kadar sana köstek de olsa çoğu kez avantaja cevirebilecegin bir özelliğin var(Taa önceden burada bir konuyu birlikte yorumlamistik oradan hatırlıyorum). Onun senin bahanen, yorgunluğun olmasına izin verme, bu farkı değerlendir. Muhtemelen ezberin çok kuvvetli, duygusal olarak düşmedikten sonra yaparsin. Sende o potansiyel var.

Cesaretli kadınsın vesselam:) Geçen gün konu sahibi yüzünden banlandım :) acaba yine göze alsam mı?:)))))

ben de banlanmıştım başkası yüzünden. bugun döndüm. aman içimde kalacağına banlanır bikaç gün kafa dinlerim

Bugünü geç 22 gün kalmış yani sınava ağustos diyince ben seneye ağustos sandım pardon yanlış okumuşum

Zordan imkansıza dönük gibi
Zaten kac kez vazgectim subata biraktim. Ben biraksam ailem birakmiyor niye ders calismiyorsun gibilerinden. Butun arkadaslar milli kutuphaneye gidince sen de calismaya calisiyorsun. Sonra dusunce sariyor bu sinav olur mu acaba bu is diye...

Sana simdi bir oneri sunucam ama hosuna gitmeyecek. Ne sinavini oldugunu bilmiyorum ama "bir" sinavin oldugunu dusunursek;

Sinav bitene kadar KK uyeligini iptal ettir.

Sabah aksam calisirsan gunde 5-6 saat uyursan, belki basarabilirsin.

Temelin yoksa sifirdan baslayacaksan hic bulasma.

Daha iyi hissettim sayende cok tesekkurler. O zaman elimden geldigince cabalayacagim bu agustos icin.

Zaten kac kez vazgectim subata biraktim. Ben biraksam ailem birakmiyor niye ders calismiyorsun gibilerinden. Butun arkadaslar milli kutuphaneye gidince sen de calismaya calisiyorsun. Sonra dusunce sariyor bu sinav olur mu acaba bu is diye...

Mecbur başlayacaksın bi yerden yarın basla artık şubat olur bir sonraki ağustos olur Allah kerim

kapasiteni bilmeden imkansız.! madem çok önemli gereken özeni zamanında göstermeliydin. Neyse olan olmuş, senin inanmadığın bir mevzuya kimse seni inandıramaz. Ben seni pek inançlı görmedim açıkcası.

kapasiteni bilmeden imkansız.! madem çok önemli gereken özeni zamanında göstermeliydin. Neyse olan olmuş, senin inanmadığın bir mevzuya kimse seni inandıramaz. Ben seni pek inançlı görmedim açıkcası.
Inancli olmama faydasi olur diye dusundugum icin sizlere soruyorum

Insanlarin fiziksel ozellikleriyle dalga gecmek hem cok kalp kirici hem de inanciniz var mi bilmiyorum ama cok gunah. Kul hakkina giriyorsunuz. Benim size hakkim helal olsun colugunuz cocugunuz vardir kimsede ahim kalsin istemem. Ama baskalarina yapmayin ah alirsiniz odeyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…