Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Günah işleme özgürlügüm bana ait.

konuyla alakalı değil ama sürekli yorumlar alayvari sana karşı?? neden çoğu insan bu şekil yorum yapıyorlar?? seni tanımadığım için meraktan soryrm.

Tus değil mi? Millet 3. Sınıfta başlıyor hazırlanmaya, geç kalmadin mı? Dersaneye gittin mi?
Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.
Tum dersleri bir kez dinledim. Tekrar yapmak icin gec kaldim.

Masallah keske ben de bu sinav yerine ales'e girseydim

Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.
Tum dersleri bir kez dinledim. Tekrar yapmak icin gec kaldim.
Ben doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın ama bu süreci gördüm birkaç kez ailemden. Eğitimin boyunca düzenli çalışıp can kulağıyla dinlediysen, stajlari hakkını vererek yaptıysan, derslerin haricinde gönüllü olarak hastanede bulunup bir şeyler kapmaya çalıştıysan şansın var diye düşünüyorum. Bir de iyi üniversiteler epey ayrıntı anlatıyor sanırım o yüzden tusta daha az zorlanıyor oralarin öğrencileri. Ama dediğin gibi çok ezber var. Yine de şansını deneyeceksin mecbur, hemen başla çalışmaya.

Estagfurullah ahkam kesmiyorsun. Universiteme guveniyorum ama bilgiler nankor tekrar etmedikce unutuluyor maalesef.
Artik diyorum ki elimden geleni yaparsan bu sinav 50 alirim subatta 59a yukseltmek icin motive olurum.
Baraj altinda kalmaktan iyidir.
Onun icin cabalayim en azindan.

valla, adam akıllı çalışmayıp tırt bölüm kazananda oldu, deli gibi kazanıp derece yapanda oldu. Hedefin tus u kazanmak mı yoksa istediğin alanı kazanmak mı? ikisi farklı şeyler :) bol şans.
Istedigim bolumlerden biri 59-60la aliyor zaten cok yuksek degil. 70le alan da var ama yapamazsam bu bolume giderim yogun ama cok seviyorum

Isime yaramaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…