- 30 Aralık 2009
- 23.198
- 91.295
- 1.123
:)Kızzzz banlanacaksın yine.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Kızzzz banlanacaksın yine.![]()
Günah işleme özgürlügüm bana ait.Insanlarin fiziksel ozellikleriyle dalga gecmek hem cok kalp kirici hem de inanciniz var mi bilmiyorum ama cok gunah. Kul hakkina giriyorsunuz. Benim size hakkim helal olsun colugunuz cocugunuz vardir kimsede ahim kalsin istemem. Ama baskalarina yapmayin ah alirsiniz odeyemezsiniz.![]()
konuyla alakalı değil ama sürekli yorumlar alayvari sana karşı?? neden çoğu insan bu şekil yorum yapıyorlar?? seni tanımadığım için meraktan soryrm.Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.
Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
Inancli olmama faydasi olur diye dusundugum icin sizlere soruyorum![]()
Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.Tus değil mi? Millet 3. Sınıfta başlıyor hazırlanmaya, geç kalmadin mı? Dersaneye gittin mi?
Evetsınav tus mu ?
Masallah keske ben de bu sinav yerine ales'e girseydimBurada insanların zekasıyla dalga geç, sonra beni motive edin. Hmmm.. Örnek istemişsin, 0 çalışmayla 7 Mayıstaki ALES'ten 90 aldım. Hem de 3. sınıftımSöylemiş miydim bilmiyorum bu arada çok güzelim
Ama sen benden zekisin, sen yaparsın
![]()
ayşenaz kız aklıma ne geldi , sınava girişte görevliye profil resmini göstersen![]()
Kadinsa kiskanabilir ama erkekse denerim cok tesekkurler tavsiye icinayşenaz kız aklıma ne geldi , sınava girişte görevliye profil resmini göstersen![]()
Ben doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın ama bu süreci gördüm birkaç kez ailemden. Eğitimin boyunca düzenli çalışıp can kulağıyla dinlediysen, stajlari hakkını vererek yaptıysan, derslerin haricinde gönüllü olarak hastanede bulunup bir şeyler kapmaya çalıştıysan şansın var diye düşünüyorum. Bir de iyi üniversiteler epey ayrıntı anlatıyor sanırım o yüzden tusta daha az zorlanıyor oralarin öğrencileri. Ama dediğin gibi çok ezber var. Yine de şansını deneyeceksin mecbur, hemen başla çalışmaya.Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.
Tum dersleri bir kez dinledim. Tekrar yapmak icin gec kaldim.
Estagfurullah ahkam kesmiyorsun. Universiteme guveniyorum ama bilgiler nankor tekrar etmedikce unutuluyor maalesef.Ben doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın ama bu süreci gördüm birkaç kez ailemden. Eğitimin boyunca düzenli çalışıp can kulağıyla dinlediysen, stajlari hakkını vererek yaptıysan, derslerin haricinde gönüllü olarak hastanede bulunup bir şeyler kapmaya çalıştıysan şansın var diye düşünüyorum. Bir de iyi üniversiteler epey ayrıntı anlatıyor sanırım o yüzden tusta daha az zorlanıyor oralarin öğrencileri. Ama dediğin gibi çok ezber var. Yine de şansını deneyeceksin mecbur, hemen başla çalışmaya.
Sen koskoca doktorsun akademik kariyeri napacaksın. O bizim gibi kıytırık bölüm okuyanlar 2 yıl daha oyalansın da umutlansın diyeMasallah keske ben de bu sinav yerine ales'e girseydim![]()
Erkekse aşık olur onu napcez?Kadinsa kiskanabilir ama erkekse denerim cok tesekkurler tavsiye icin![]()
Istedigim bolumlerden biri 59-60la aliyor zaten cok yuksek degil. 70le alan da var ama yapamazsam bu bolume giderim yogun ama cok seviyorumvalla, adam akıllı çalışmayıp tırt bölüm kazananda oldu, deli gibi kazanıp derece yapanda oldu. Hedefin tus u kazanmak mı yoksa istediğin alanı kazanmak mı? ikisi farklı şeyler :) bol şans.
Isime yaramaz kiSen koskoca doktorsun akademik kariyeri napacaksın. O bizim gibi kıytırık bölüm okuyanlar 2 yıl daha oyalansın da umutlansın diye(hatunlar şaka yapıyorum siz alınmayın haa) Kasımda olana gir madem, kesin ilk 10dasın.
![]()