• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz motive olmaya ihtiyacim var :(

Insanlarin fiziksel ozellikleriyle dalga gecmek hem cok kalp kirici hem de inanciniz var mi bilmiyorum ama cok gunah. Kul hakkina giriyorsunuz. Benim size hakkim helal olsun colugunuz cocugunuz vardir kimsede ahim kalsin istemem. Ama baskalarina yapmayin ah alirsiniz odeyemezsiniz. :KK43:
Günah işleme özgürlügüm bana ait.

Kizlar merhabalar
Benim meslegim icin cok cok onemli bir sinavim var. 27 agustosta.
Gelin gorun ki insanlarin 2 yil onceden ufaktan ufaktan basladigi bu sinava ben gereken cabayi gostermedim. Okuluma odaklandim ikisini bir arada yurutmedim yani.
Simdi mezun oldum, panikledim tabi ki. Sizden ricam, ozellikle az zamanda cok isler basarabilen kk hanimlarindan, beni biraz motive etmeniz. Basari hikayelerinizi duymayi cok istiyorum. Kpss ales turu sinavlardan olabilir, her seyden olabilir.
Puanlama sistemi icin en yuksek puan 70 civari. En dusukler 40larda. Benim hedefim en azindan 59.

Not: sinav icin 11 kitap ezberlemek gerek. En az 2-3 tekrar lazim. Ben 1 kez ustunkoru okuyabildim. Kitaplar 300 sayfa civari. Sizce umut var mi benim icin?
konuyla alakalı değil ama sürekli yorumlar alayvari sana karşı?? neden çoğu insan bu şekil yorum yapıyorlar?? seni tanımadığım için meraktan soryrm.

Tus değil mi? Millet 3. Sınıfta başlıyor hazırlanmaya, geç kalmadin mı? Dersaneye gittin mi?
Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.
Tum dersleri bir kez dinledim. Tekrar yapmak icin gec kaldim.

Burada insanların zekasıyla dalga geç, sonra beni motive edin. Hmmm.. Örnek istemişsin, 0 çalışmayla 7 Mayıstaki ALES'ten 90 aldım. Hem de 3. sınıftım :KK54: Söylemiş miydim bilmiyorum bu arada çok güzelim :21: Ama sen benden zekisin, sen yaparsın :KK69:
Masallah keske ben de bu sinav yerine ales'e girseydim :(

Gittim. Kamplar devam ediyor. Soru kampina da gittim. Pek verim alamadim.
Tum dersleri bir kez dinledim. Tekrar yapmak icin gec kaldim.
Ben doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın ama bu süreci gördüm birkaç kez ailemden. Eğitimin boyunca düzenli çalışıp can kulağıyla dinlediysen, stajlari hakkını vererek yaptıysan, derslerin haricinde gönüllü olarak hastanede bulunup bir şeyler kapmaya çalıştıysan şansın var diye düşünüyorum. Bir de iyi üniversiteler epey ayrıntı anlatıyor sanırım o yüzden tusta daha az zorlanıyor oralarin öğrencileri. Ama dediğin gibi çok ezber var. Yine de şansını deneyeceksin mecbur, hemen başla çalışmaya.

Ben doktor değilim ahkam kesmek gibi olmasın ama bu süreci gördüm birkaç kez ailemden. Eğitimin boyunca düzenli çalışıp can kulağıyla dinlediysen, stajlari hakkını vererek yaptıysan, derslerin haricinde gönüllü olarak hastanede bulunup bir şeyler kapmaya çalıştıysan şansın var diye düşünüyorum. Bir de iyi üniversiteler epey ayrıntı anlatıyor sanırım o yüzden tusta daha az zorlanıyor oralarin öğrencileri. Ama dediğin gibi çok ezber var. Yine de şansını deneyeceksin mecbur, hemen başla çalışmaya.
Estagfurullah ahkam kesmiyorsun. Universiteme guveniyorum ama bilgiler nankor tekrar etmedikce unutuluyor maalesef.
Artik diyorum ki elimden geleni yaparsan bu sinav 50 alirim subatta 59a yukseltmek icin motive olurum.
Baraj altinda kalmaktan iyidir.
Onun icin cabalayim en azindan.

valla, adam akıllı çalışmayıp tırt bölüm kazananda oldu, deli gibi kazanıp derece yapanda oldu. Hedefin tus u kazanmak mı yoksa istediğin alanı kazanmak mı? ikisi farklı şeyler :) bol şans.
Istedigim bolumlerden biri 59-60la aliyor zaten cok yuksek degil. 70le alan da var ama yapamazsam bu bolume giderim yogun ama cok seviyorum

Sen koskoca doktorsun akademik kariyeri napacaksın. O bizim gibi kıytırık bölüm okuyanlar 2 yıl daha oyalansın da umutlansın diye:deli: (hatunlar şaka yapıyorum siz alınmayın haa) Kasımda olana gir madem, kesin ilk 10dasın. :halay:
Isime yaramaz ki

Back
X