Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Ne münasebet. Çocuk yapmak için danışacak mıydım bide. Evet kv laf etti erken diye ama sadece konuştu. Boş boş.

Bunların hepsini tek tek yanıtladım fatura birikmiş o yüzden fazla. Arabaysa eşim satmayı düşüneceğini şuan piyasanın çok düşük olduğunu söyledi

afedersiniz ama çocuk yaparken de babasına mı sormuş eşiniz..
Keşke önce eşinizi büyütüp sonra çocuk yapsaydınız..
Bu kadar aileye bağımlı bir adamla hayat çok zor..
Eşimin ailesi yüzünden çocuk isteğimi erteleyecek değildim. Bu benim kararımdı istedim ve oldu. Eşimi elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum. Evlendiğimizdeki haline göre de bakarsak arasında uçurum var. Hala uğraşıyorum. Ve olacak biliyorum

Memurların maaşı yazdınız maaştan çok yüksek degilki...iki memur çalışaniz .arabamız 15 milyarlık...değişemiyoruz.. düşünemiyoruz..ayrıca sıfır arabada yeri geliyor bozuluyor ....
Ptt için alım olacakmış araştırdık biraz maaşlar 4-4bin500 arası yazıyordu. Hastane için evet öaaşı düşük ama en azından yek parça halinde alacak ve iş düzeni olacak

Ben bu ev için harcama yapmam. Yapmaya kalkarsam bir araba parası gider. Allahın izniyle çıkıcam bu evden.

Bakın eksik yazmamdan dolayı oldu sanırım. Ben kimseden izin almadım. İş baktım olumlu gibiydi. Hatta kv ye gidip ben çalışcam kızıma bakar mısın dedim. İzin bile istemedim. O söylemiş kp e oda eşime böle böleymiş ben istemiyorum çalışmasını diye. Kendi kendine konuşmuş yani. Çalılmayı halen düşünüyorum.

Allah razı olsun. Bunların hepsini bende gidip vurucam yüzlerine. Ama kendimi iyice toplamalı işimi garantilemeliyim iyice. Onu bekliyorum biraz.

Ben açım deyip kimseden medet ummadım. Allaha şükür hergün soframda çeşit yemeklerim var. Sevmesemde başımı sokacak bir evim, ucu ucuna yetse de cebimde param var. Sadece kış ayına girdiğimizden beri biraz darlık çekiyoruz dedim konuyu lütfen bu şekilde yorumlamayın.

Sessiznkaldığım yetti bence de. Eşimle konuştum. Sıra ailesinde .

Bunların hepsini tek tek yanıtladım fatura birikmiş o yüzden fazla. Arabaysa eşim satmayı düşüneceğini şuan piyasanın çok düşük olduğunu söyledi

Siz tek tek yanıtlamış olabilirsiniz de ben 30küsur sayfayı tek tek okuyamadım.

Fatura 250 lira deyince her ay aşağı yukarı aynı geleceği tahmin edilir. Bu aylık böyle geldi yazmamışsınız.

Araba konusunda da mesele şu an satıp satmamanız değil. Durumunuz müsait olmadığı halde illa araba sahibi olmak zorunda değildiniz. Hele ki 20bin lira ekleyip model yükseltmek zorunda hiç değildiniz.

2+1 evde bebeğimin odası yok diyorsunuz, o da bi mantıksız. Bir oda yatak odası bir oda da çocuk odası olur, biri zaten salon. Odalar minicik olsa da bir beşik sığıyordur herhalde.

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızda hiçbir mantık göremedim.

Allah aşkına ya lütfen daha fazla bu konuyu deşmeyin. Sizin haddinize değil benim gittiğim doktor parasına karışmak. O sıralar gayet iyiydi durumumuz evde de fazla bi sıkıntı yoktu. Fazla maddiyat dökmeden kavuştum kızıma çok şükür. Ama daha fazla da dökebilirdim bu ne sizi ne bi başkasını ilgilendirmez. Üremek dediğiniz şey benim için bir evlat sahibi olmak.

Tamam açıklayayım. Faturanın birikmiş fatura olarak geldiği sonradan aklıma geldi.

Araba için kredi çekerken durumumuzda bir sıkıntı yoktu. Rahat ödeyebiliyorduk. Kışın eşimin sezonluk maaşı azalıyor, yılsonu kesintileri oluyor, fatulalar biraz yüklü geliyor derken biraz zorlandık. Evet şükür geçinebiliyoruz ama ucu ucuna yetiyo.
2+1 evimin birisi oturma odası. Birisinde salon takımı var diğeri yatak odası zaten. Burda bende de hata var evet 1 sene oturup sonra çıkacağımıza inanmasaydım salon takımını almak yerine çocuk odası olarak kullanabilirdim.

Beşik şuan yatak odasında ama biz oturma odasında yatıyoruz.

İnşallah geçe saatlerce iş baktı eşim. Uygun olanları gözden geçirdik. İnşallah olur.
Eşiniz yaz dedi diye beklemek zorunda değilsiniz.
Siz yine uygun ve güzel ev aramaya devam edin. Evi bulduğunuz zaman gerekirse kp den, babanızdan borç alın taşının.
Çünkü hayat sizin, karar da size ait. O yüzden geri adım atmayın, ertelemeyin.

Soylediklerinizin her kelimesine katiliyorum, cunku bende ayni dusuncedeyim. Birde konu cocuklar olunca iyice hashas oluyorum bende. Bu hikayede tek uzuldugum o masum yavru.Konuya yorum dahi yapmak istemiyorum. Sizi alintiladim ama cumlelerim geneldi, daha agir yazanlar bile olmus. Iste onlar elestri degil hakaret, asagilama. Sizinle ve bir cok kisiyle ayni dusuncedeyim zira ayni uslupda degilim sanirim.

Bende beklemek istemiyorum. Bu arada kızımın hastaneye yatışı yapıldı. Duanızı bekliyorum. Bende bundan sonra kızımın sağlığı için daha çabuk davranıcam artık. Babamla konuşcam o bi el atsın artık.

Ah yavrum, kıyamam.
Rabbim acil şifalar versin.
Mümkünse çocuğunuz hastaneden yeni eve çıkabilsin diye olayı hızlandırın.
Yavrunuz için herkesi karşınıza alın gerekirse.

Ah yavrum, kıyamam.
Rabbim acil şifalar versin.
Mümkünse çocuğunuz hastaneden yeni eve çıkabilsin diye olayı hızlandırın.
Yavrunuz için herkesi karşınıza alın gerekirse.
Allah razı olsun. Eşyaları almak için eve gidecekyim eşim kv yi aldı geldi ben gelene kadar dursun die. Yolda gelirken bi ton laf etmiş bakamıyosunuz diye. Eşimde kızmış bağrmış betül(görümcem) çocuğuna nasıl bakıyosa bizde öyle bakıyoruz. Çocuk bu hasta olamaz mı falan filan demiş tertışmışlar. Kv yine para mevzusunu açmış baban çalışmıyo kaç aydır die resmen bizde de para yok 5 kuruş işlemez demiş yani. Sen ne dedin dedim zaten paranızı pulunuzu isteyen yok demiş. Bende sadece eşimi düşündüğüm için(çünkü üşengeçlikten yiyip içmez) kahvaltıya akşam yemeğe falan annenlere git ye dedim. Gitmem ben oraya onların çenelerini çekemem bıktım onlardan dedi. Bende önceden olsam içimi yine bi kaygı kprlu kaplardı ya kızarlarsa çocuğu hasta ettin diye derlerse gibisinden. Şimdi özellikle dünden beri umrumda değil. Sorarlarsa çocuk bakmayı sizden öğrenecek değilim. Ben kızım hasta olmasın benimle mutfağa gelip üşümesin die işimi gücümü yapamıyorum siz ne diyosunuz. Hasta olduysa ev yüzünden oldu dicem. Zerre korkum yok kimseden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…