- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi SononoBoSolok
Kesinlikle lafınızı çekmeyin.Allah razı olsun. Eşyaları almak için eve gidecekyim eşim kv yi aldı geldi ben gelene kadar dursun die. Yolda gelirken bi ton laf etmiş bakamıyosunuz diye. Eşimde kızmış bağrmış betül(görümcem) çocuğuna nasıl bakıyosa bizde öyle bakıyoruz. Çocuk bu hasta olamaz mı falan filan demiş tertışmışlar. Kv yine para mevzusunu açmış baban çalışmıyo kaç aydır die resmen bizde de para yok 5 kuruş işlemez demiş yani. Sen ne dedin dedim zaten paranızı pulunuzu isteyen yok demiş. Bende sadece eşimi düşündüğüm için(çünkü üşengeçlikten yiyip içmez) kahvaltıya akşam yemeğe falan annenlere git ye dedim. Gitmem ben oraya onların çenelerini çekemem bıktım onlardan dedi. Bende önceden olsam içimi yine bi kaygı kprlu kaplardı ya kızarlarsa çocuğu hasta ettin diye derlerse gibisinden. Şimdi özellikle dünden beri umrumda değil. Sorarlarsa çocuk bakmayı sizden öğrenecek değilim. Ben kızım hasta olmasın benimle mutfağa gelip üşümesin die işimi gücümü yapamıyorum siz ne diyosunuz. Hasta olduysa ev yüzünden oldu dicem. Zerre korkum yok kimseden artık
Eşinizin ailesine, kendi ailenize ve eşinize her şeyi anlatın.
"Senelerdir şu soğuk eve mahkum ettiğiniz çocuğumu. Yardımcı olacağınıza köstek oldunuz. Ev değiştirmek gerekirken sen de gittin kredi çektin vs." Dökün içinizi.
Yazık yavrum, hastaneden iyileşip çıkacak ama o berbat evde yine hasta olacak. Günah ya.