- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 29
- Konu Sahibi SononoBoSolok
-
Insallah minnak kuzu sicak evde buyusun annesiyle mutfakda kek yapsin her iyi insan guzelikleri hak eder rabbim gonlune gore versin guzellik :)Size ilk mesajımı ona sesli bi şekilde okudum. Tutamadım kendimi ağladım. Haklısın bitanem sonuna kadar haklısın dedi. İnşallah bu gece bişeyşer çözüme kavuşacak
Ya siz çok iyisiniz teşekkür ederim....Insallah minnak kuzu sicak evde buyusun annesiyle mutfakda kek yapsin her iyi insan guzelikleri hak eder rabbim gonlune gore versin guzellik :)
Yani daha dik durman gözünü biraz daha acman icin.İhtiyacım var mı gerçekten
Ne demek bebekim :) minnak kusu op uyanincaYa siz çok iyisiniz teşekkür ederim....
Evlendikten sonra halamın oğlu olan kuzenimle tanıştım. Gerek mesafe farkından gerekse ailemin tavrından dolayı. Yaşlarımız çok yakın şuan çok iyi anlaşıyoruz. Harika arkadaşlığımız var ama annem duyarsa bana etmediğini bırakmaz mesela.Yani daha dik durman gözünü biraz daha acman icin.
Ebeveynler aman allh muhafaza kizlari erkekle konusmasin diye bu kadar dışa kapali yetistirirken cok buyuk zarar verdiklerinin farkinda degil. Üzüldum sana gercekten. Senden bi tık özgür büyudum. Birazda mizac farkettiriyo. Umarım kendini cok cabuk bulursun. Surekli azarlanmaktan korkmak kapinin calmasindan korkmak normal degil.
Öperim ☺Ne demek bebekim :) minnak kusu op uyaninca
Bizde cıss diyerek büyütüldük cok acı.Evlendikten sonra halamın oğlu olan kuzenimle tanıştım. Gerek mesafe farkından gerekse ailemin tavrından dolayı. Yaşlarımız çok yakın şuan çok iyi anlaşıyoruz. Harika arkadaşlığımız var ama annem duyarsa bana etmediğini bırakmaz mesela.
Bu nasıl bi zihniyet ki ben bi türlü anlam veremiyorum.Bizde cıss diyerek büyütüldük cok acı.
Direk okuyorum . bizi gömmüşler resmen diyo :) haklılar dedim. Benim yazdıklarımı duymak istiyo. Biraz kırıcı gelebilir ama tam olarak hissettiklerim buraya yazrığım gibi. Okuyacağım. Sanırım bu bile benim için ilk adım olacak
Evet ben okudukça başı aşağı eğildi. Bana karşı mahcup oldu. Bi adım attım ve o benimle gelmeyi seçti. Bunda sonrası beraber ayakta durmaksiz doğru olani yaptiniz, bazen adim atmak icin kötü soz duymak ya da garip bi durumda oldugunu disardan duymak gerekiyo
bugun size o kadar cok farklı yorum geldi ki belki bi çoğunu hic yazildigi acidan düşünmemiştiniz
sizin de kafanizda taslar yavas yavas yerine oturacak, esinizin de. sonra dogru olanin aileden gorduklerini tekrar etmek degil kurdugunuz ailenin doğrularıni beraber olusturmak oldugunu fark edeceksiniz
esiniz de hic burda yazıldığı gibi dusunmemistir olaylari
hakkinizda hayirlisi olsun
bu bi adimdi cok sukur attiniz insallah devami da gelir, o kuzu da usumeden butuuuuunnnn evi ozgurce karıştırıp dagitir
Eşimle az önce bu konuyu konuştuk bana hak verdi ve artık düzenimizi kuracağımızı söyledi. Biraz toparlanıp evimizi değiştirmekle başlicaz inşallahEşin büyüyünce evlenseydiniz keşke. . Çok üzüldüm durumuna ama azıcık pençelerini çıkar sen annesin, çocuğunun sağlığı söz konusu. Kükremen lazım o kayınpedere. Ne demek ondan izin almak? Versin ayda 1000 tl çalışma o zaman . Afedersin de ufoyla nasıl ısınılır? Bazen sobalı eve yatılı gidiyoruz ve gece sobanın ateşi bitince ufoyla açıyorum çocuk üşümesin diye. Ön tarafı ısıtıyorsa arka tarafı yine buz gibi oluyor. Üstelik inanılmaz kurutuyor havayı ve baş ağrısı yapıyor. O çocuk evin havası kurudugu için balgam çıkaramıyordur lütfen su filan kaynat buhar olsun biraz. Restini çek kocana biraz. Üzüldüm yaa
Evet ben okudukça başı aşağı eğildi. Bana karşı mahcup oldu. Bi adım attım ve o benimle gelmeyi seçti. Bunda sonrası beraber ayakta durmak
Hadi inşallah . Ağzına bir parmak bal sürüp oyalamasın bunu da okut ona. Bak kadınlar kulübünün önünde söz verdi kolay değilEşimle az önce bu konuyu konuştuk bana hak verdi ve artık düzenimizi kuracağımızı söyledi. Biraz toparlanıp evimizi değiştirmekle başlicaz inşallah
Hayır hayır bi kere çıktı o laf ağzından şu iş durumu garantilenene kadar beklerim. Sonra durmak yok yola devam☺valla adim atti diye de gevşetmeyin ama
yaza kadar bekleyip sonra eksiyin basina
Hadi inşallah . Ağzına bir parmak bal sürüp oyalamasın bunu da okut ona. Bak kadınlar kulübünün önünde söz verdi kolay değil
Tebrik ederim anne olmak güçlü olmak demektir yapılması gereken buydu biryerden başlamak ah vah on faydası yokEşimle az önce bu konuyu konuştuk bana hak verdi ve artık düzenimizi kuracağımızı söyledi. Biraz toparlanıp evimizi değiştirmekle başlicaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?