Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Yağlı radyatör diye satılan elektrikli bir kalorifer tipi var. İnanılmaz güzel ısıtıyor. Oturduğunuz odaya taşırsınız, tekerlekli. Ufodan daha iyi ısıtır. Ufo sadece ışığının geldiği yeri ısıtıyor. Çok sağlıklı bir ısınma olduğunu düşünüyorum. Çok pahalı değildi biz alırken ama şimdiki fiyatlarını bilmiyorum. Yine de kızınız için düşünebilirsiniz.
Fikir için teşekkürler. Araştıracağım.

Ne alaka yani çocuk bronşit olmuş ev buz gibi kp çalışmama izin vermiyor diyorsunuz ekmeğinizi o mu veriyor da iznini ondan alıyorsunuz, hergün kışta çocuğu bunlara göstermeye mi götürdünüz.
Yani çare var ama ağlayıp dışlanmalı tercih ediyorsunuz böyle daha çok ağlarsınız
Kp sadece emir vermeyi bilen bir insan. Ben ona çalışayım mı diye sormadım ama o kendince izin vermemiş. Ben yine kötü olmamak adına gidip konuşacağım. İzin istemicem sadece çalışmak istediğimi kararlı olduğumu söylicem.

İşte neden konuşasınız ki

Ona neymiş diye eşinize cevap vermeniz lazımdı

Eşiniz babam kızar kardeşim duyar deyip sizi durdurmuş
Benim derdim ara bozulmasın. Eşim çok kafasına takar zaten çok yoğun çalışıyo. Ben insan gibi dile getircem yine yok derse o zaman önemsemem onları

Esiniz babasindan izin istiyor ustune sizde istiyorsunuz. Yapmayin lutfen. Yetiskin iki insansiniz. Cocuk buyutuyorsunuz. Calismak istiyorsan calisirsin bu kadar basit.
İzin istemiyorum çalışmak istediğimi söylicem. Kararlı olduğumu göstermem gerek. Direk başlarsam eşimle aralarında sıkıntı olabilir. Ayrıca şuanda iş te yok

Benim derdim ara bozulmasın. Eşim çok kafasına takar zaten çok yoğun çalışıyo. Ben insan gibi dile getircem yine yok derse o zaman önemsemem onları

İyi de sorun onlarda değil ki takan eşinde

Konuşmayı kp ile değil eşinle yapacaksın babana neden söyledin neden onun izni ile hareket edeceğiz diyeceksin

Bakın öfkenizi tepkinizi yanlış kişilere yönlendiriyorsunuz yaşadıklarınızın sorumlusu eşiniz

Ayrı işi var yani babası ile çalışmıyor onun eline bakmıyor ayrı evi var onlarla yiyip içip kalmıyor ama her adımını onlara soruyor

Yani babası konuşsun dursun siz evi taşıyın da sonra konuşmaya devam etsin ne önemi var ki ya da her konu neden ona sorulsun eşin büyümeli

İyi de sorun onlarda değil ki takan eşinde

Konuşmayı kp ile değil eşinle yapacaksın babana beden öylesin neden onun izni ile hareket edeceğiz diyeceksin

Bakın öfkenizi tepkinizi yanlış kişilere yönlendiriyorsunuz yaşadıklarınızın sorumlusu eşiniz

Ayrı işi var yani babası ile çalışmıyor onun eline bakmıyor ayrı evi var onlarla yiyip içip kalmıyor ama her adımını onlara soruyor

Yani babası konuşsun dursun siz evi taşıyın da sonra konuşmaya devam etsin ne önemi var ki
Eşimle de konuşcaz zaten. Onun bu konuda zaten sıkıntısı yok çalışmama oda destek sadce ona da biraz cesaret lazım

İzin istemiyorum çalışmak istediğimi söylicem. Kararlı olduğumu göstermem gerek. Direk başlarsam eşimle aralarında sıkıntı olabilir. Ayrıca şuanda iş te yok
Diger yorumlarini simdi okudum. Cocuk yasta evlenmis ve cocugunu hala yöneten ana babanin gelini olmussunuz. Ailenizde sizi kv kp e yoneltmis sozlerinden cikma diyor anlattiklarinizdan bunu anladim. Esinizle disaridan goz olup degerlendirmeniz lazim. Siz artik bir ekipsiniz birsiniz. Cekirdek aileniz hakkindaki kararlari ortak alabilirsiniz.

Diger yorumlarini simdi okudum. Cocuk yasta evlenmis ve cocugunu hala yöneten ana babanin gelini olmussunuz. Ailenizde sizi kv kp e yoneltmis sozlerinden cikma diyor anlattiklarinizdan bunu anladim. Esinizle disaridan goz olup degerlendirmeniz lazim. Siz artik bir ekipsiniz birsiniz. Cekirdek aileniz hakkindaki kararlari ortak alabilirsiniz.
Ve bugün bu kararlar için önemli bir gün. Bugün eteğimdeki tüm taşları dökücem artık . geriside gelicek inşallah

Ya siz çok naifsiniz ya ben çok şirretim. Çocuğum bronşit olacak, evde donacak. Ben de kayınpeder izin vermiyor aman eşimle arası bozulmasın diye gidip konuşacağım. Başlarım eşine de pederine de deyip taşınırdım ben. He ama bir lira bulamıyorken taşınmak pek mümkün değil. Taşınma işi de epey masraflı.

Arabayı satsanız mesela. Çocuğun buz gibi evde donmasından daha mı önemli araç sahibi olmak. Bizim aracımız yok gayet Yaşayabiliyoruz. Oğlum söz konusu olsaydı bırakın arabayı evi bile satardım. Ben sizi anlayamadım pek bu yüzden. Bırakın eşinizin ailesini, eşiniz çocuğu buz gibi evde eziyet çekip hasta olurken hangi vicdanla arabayı satmıyor mesela? Ya da siz?

Fikir soruyorsanız ben arabayı acilen satar, borcunu öder kalan parayla da çocuğun bronşit olmayacağı bir eve taşınırdım.

Ya siz çok naifsiniz ya ben çok şirretim. Çocuğum bronşit olacak, evde donacak. Ben de kayınpeder izin vermiyor aman eşimle arası bozulmasın diye gidip konuşacağım. Başlarım eşine de pederine de deyip taşınırdım ben. He ama bir lira bulamıyorken taşınmak pek mümkün değil. Taşınma işi de epey masraflı.

Arabayı satsanız mesela. Çocuğun buz gibi evde donmasından daha mı önemli araç sahibi olmak. Bizim aracımız yok gayet Yaşayabiliyoruz. Oğlum söz konusu olsaydı bırakın arabayı evi bile satardım. Ben sizi anlayamadım pek bu yüzden. Bırakın eşinizin ailesini, eşiniz çocuğu buz gibi evde eziyet çekip hasta olurken hangi vicdanla arabayı satmıyor mesela? Ya da siz?

Fikir soruyorsanız ben arabayı acilen satar, borcunu öder kalan parayla da çocuğun bronşit olmayacağı bir eve taşınırdım.
1 lira bulamamak değil. 1 lirayaı bile gereksiz harcamamaya çalışıyorum dedim. Paramız kendimize yetiyo çok şükür sadece kış girdi gireli biraz sıkışık durumdayız. Eşime araba satma konusunu biraz çıtlattım ters bir twpki göstermedi. Benim ne kadar sıkıntıda olduğumu ne kadar sabrettiğimi de görüyo. Umarım anlayış gösterecek

1 lira bulamamak değil. 1 lirayaı bile gereksiz harcamamaya çalışıyorum dedim. Paramız kendimize yetiyo çok şükür sadece kış girdi gireli biraz sıkışık durumdayız. Eşime araba satma konusunu biraz çıtlattım ters bir twpki göstermedi. Benim ne kadar sıkıntıda olduğumu ne kadar sabrettiğimi de görüyo. Umarım anlayış gösterecek

İşte naiflikten kastım bu. Anlayış göstermesini umuyorsunuz ama buz gibi evde titreyen onun da evladı. Ben böyle bir durumda sen ne biçim babasın diye cümleye başlar, hayatı zindan ederim eşime. Hani benim için bekleyecek, anlayışını umud edecek bir durum yok ortada. Yine de siz bilirsiniz tabi.

İşte naiflikten kastım bu. Anlayış göstermesini umuyorsunuz ama buz gibi evde titreyen onun da evladı. Ben böyle bir durumda sen ne biçim babasın diye cümleye başlar, hayatı zindan ederim eşime. Hani benim için bekleyecek, anlayışını umud edecek bir durum yok ortada. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Belki kızarsınız ama babalığına laf edemem. Kızıma çok düşkün çok ilgili. Hasta olduğunda geceleri oda uyumaz. Evimizi oda değiştirmek istiyo ama oda babasına karşı biraz eğik bükük duruyo. Ben zamanla ki en kısa zamanda bunu aşıcamıza inanıyorum. Kırıp dökmeden yapmak için elimden geleni yapıyorum sadece. Son çare olark artık hır çıkartırım.

Belki kızarsınız ama babalığına laf edemem. Kızıma çok düşkün çok ilgili. Hasta olduğunda geceleri oda uyumaz. Evimizi oda değiştirmek istiyo ama oda babasına karşı biraz eğik bükük duruyo. Ben zamanla ki en kısa zamanda bunu aşıcamıza inanıyorum. Kırıp dökmeden yapmak için elimden geleni yapıyorum sadece. Son çare olark artık hır çıkartırım.
Kızına düşkün adam babasından korkmaz, kızını sıcak eve çıkarırdı çoktan.

O yüzden objektif bakmaya çalışın. Gereksiz merhamet size zarar veriyor. Eşiniz bu kadar ince fikirli olmayı haketmiyor.

bak kardesim bu olay hir cikarmadan cozulcek olsa bu hale gelmezdiniz

bosa vakit kaybediyosun

isi ariyosan bulunca girceksin, duyulunca evet bi sorun mu var artik kendi yagimizda kavrulup beklenti içinde verilen sozler tutulcak mi diye bekleyecek halde degiliz diceksin

o kırılır mi bu küser mi size ne ki su saatten sonra

ayrica ev sahibi madem tanidiklari insan demez mi ya x bey/hanim ev cok kötü camlari yaptiralim ev soguk oluyo şunu yaptıralım torun var hasta oluyo kiradan duselim diyemiyo

Kızına düşkün adam babasından korkmaz, kızını sıcak eve çıkarırdı çoktan.

O yüzden objektif bakmaya çalışın. Gereksiz merhamet size zarar veriyor. Eşiniz bu kadar ince fikirli olmayı haketmiyor.
Bende insanlara haddinden çok çok fazla değer vermek gibi bir huy var. Bırakamıyorum lanet olasıcayı. Eşimede çoğu zaman haksız olsa bile bağırdığımda kızdığımda dayanamam üzülmesine. Biliyorum çok taviz verdim. Son zamanlarda küstüğümde kırıldığımda önceki gibi hemen koşmuyorum. Anlayana kadar sürdürüyorum. Oda dikkat ediyo artık. Bende de var biraz aalında. Tavrımı net koyamıyorum sanırım

bak kardesim bu olay hir cikarmadan cozulcek olsa bu hale gelmezdiniz

bosa vakit kaybediyosun

isi ariyosan bulunca girceksin, duyulunca evet bi sorun mu var artik kendi yagimizda kavrulup beklenti içinde verilen sozler tutulcak mi diye bekleyecek halde degiliz diceksin

o kırılır mi bu küser mi size ne ki su saatten sonra

ayrica ev sahibi madem tanidiklari insan demez mi ya x bey/hanim ev cok kötü camlari yaptiralim ev soguk oluyo şunu yaptıralım torun var hasta oluyo kiradan duselim diyemiyo
Konuştuk ev sahibiyle. Kabul etmedi. Ne kendisi yaptırdı nee de yapmamıza müsade etti. Bende psikolajik bi baskı olmış artık. Birileri beni azarlicak bana kozcak diye korkuyorum medense sürekli. Bu bekarken de böyleydi. Kapı zilim çalsın istemsizce bi soğuk terleme titreme alır beni hep. Laf yemekten aşağılanmaktan korkuyorum :(

Bende insanlara haddinden çok çok fazla değer vermek gibi bir huy var. Bırakamıyorum lanet olasıcayı. Eşimede çoğu zaman haksız olsa bile bağırdığımda kızdığımda dayanamam üzülmesine. Biliyorum çok taviz verdim. Son zamanlarda küstüğümde kırıldığımda önceki gibi hemen koşmuyorum. Anlayana kadar sürdürüyorum. Oda dikkat ediyo artık. Bende de var biraz aalında. Tavrımı net koyamıyorum sanırım
Bu geceden itibaren net olun.
Bakın anlayışlı olmak size pek bir şey kazandırmadı.
Eşiniz güzel bir arabayla keyfine bakarken siz berbat ve soğuk bir evde çocuk büyütmeye çalışıyorsunuz.

Belki siz senelerdir alıştığınız için tuhaf gelmiyor ama inanın buradan bakınca eşinizin yaptığı hem bencillik hem insafsızlık.

Bir baba nasıl "çocuğumu soğuk evde yaşatamam" diye düşünemez de sırf araba için kredi çeker?
Akıl, mantık almıyor bunu.

Konuştuk ev sahibiyle. Kabul etmedi. Ne kendisi yaptırdı nee de yapmamıza müsade etti. Bende psikolajik bi baskı olmış artık. Birileri beni azarlicak bana kozcak diye korkuyorum medense sürekli. Bu bekarken de böyleydi. Kapı zilim çalsın istemsizce bi soğuk terleme titreme alır beni hep. Laf yemekten aşağılanmaktan korkuyorum :KK43:
O konuda en büyük suç öz ailenizde.
Geçmiş geçti ama gelecek elinizde, kızınız için değişin.
Sizin gibi güçsüz, ezilen, bir şeylere mecbur edilen bir hayat sürmesini istemiyorsanız değişin.

Back