Biraz derdimi dökeyim tavsiyeye ihtiyacım var

Kendimden utandım. Herşeyiyle iyi bi anne olmaya çalıştım. Kızıma her yönden yetmeye çalıştım ama bu konuda çok eksik kalmışım

Değişicem. Koydum kafama. Arık kendim değil kızım için varım.

Kendimden utandım. Herşeyiyle iyi bi anne olmaya çalıştım. Kızıma her yönden yetmeye çalıştım ama bu konuda çok eksik kalmışım
Size kızamam çünkü dünyaya kapalı yetiştirilmişsiniz. Küçük evlenmişsiniz.
Eşiniz neyse ki iyi biri ama düşüncesiz ve bencil.
O yüzden en büyük suç önce ailelerde sonra eşinizde.

Bir uzmanlami gorusseniz ? Bir evladiniz var güclü olmaniz gerekir.

yetistirilme tarzi nedeniyle galiba

aileniz gordugu gibi eze eze yetistirmis sizi, benim de oyleydi cok yerde ezildim kisitlandim hakkim yendi asagilandim... anliyorum sizi

ama siz artik evli cocuklu bi kadinsiniz biseye karar verdigiz zaman bunu esinizle tartisir olcer bicersiniz. mesela esiniz annenize diyebilir ki ben sonononun çalışmasını istiyorum çocuğa bakar misin. anneniz bu dendiginde kaynanan calisma derse calisma demez size

kiz aileleri erkek ailesini otorite kabul ediyor çünkü biliyolar erkek evlat ana baba lafi dinler gelin de herkesin lafini dinler. ama esiniz bu benim karim siz karisamazsiniz dese ailesine, sizin ailenizin de size karşı tutumu degisir

Keşke diyebilse keşke. Konuşmaya nereden başlasam şuan bilmiyorum. Seni dinliyorum dedi. Kalakaldım. O kadar çok şey var ki

Benim asil anlamadigim koca koca evli barkli cocuklu insanlarsiniz neden hala kayinpeder sozu dinliyorsunuz .Biz cikiyoruz tasiniyoruz kiramizi verin neden diyemiyorsunuz.Calisip calismaniza neden esiniz ve siz degil kayinpeder karar veriyor .Hayat sizin zorluk cekmemek icin artik ipleri elinize alin hayatinizi isinizi evinizi siz ve esiniz yonetmeli kimseden izin almamalisiniz ancak oyle huzur bulursunuz esinizede kirmadan uzmeden alttan alttan verin atesi boyle olmayacagini anlatin allah kolaylik versin

Bu mesajınızı sesli bir şekilde okudum. Haklı buluyo ama bişey de yapmıyo yapamıyo çıldırcam

İnşallah

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Her ne kadar babasının ağzına fazlaca baksa da size karşı saygısı sevgisi fazla ki, siz ondan şikayetçi değilsiniz.
Belliki iyi bir adam.
Artık Allah rızası mı diyor, ana baba hakkı mı diyor yaşı küçük diye mi, her ne sebeple bu kadar baba sözü dinliyorsa onu bilemem ama biraz dik olmayı öğrenmeli
Evden çıkmak demek babayı çiğnemek değil, ailesini düşünmektir
Çocuğunu, soğuğu, kışı,sağlığınızı düşünmek demektir.
Bunu farketmeli.

İnşallah birşeyler değişir.
Çok mutlu bir aile olabilecekken böyle tuhaf şeyler yüzünden huzurunuz sağlığınız bozulmamalı, yazık günah.

burda yazilanlardan aklinizda kalan sizi etkileyen şeyleri de soyleyebilirsiniz

en bastan beri sizi rahatsiz eden uzuldugunuz artik sabredip bekleyemeyeceginizi de

siz bi baslayin gerisi gelicek merak etmeyin

Sanırım buraya yazmış olmam fazlaca etkiledi onu verilen tepkilerden utandı da biraz inşallah olacak gibi

burda yazilanlardan aklinizda kalan sizi etkileyen şeyleri de soyleyebilirsiniz

en bastan beri sizi rahatsiz eden uzuldugunuz artik sabredip bekleyemeyeceginizi de

siz bi baslayin gerisi gelicek merak etmeyin
Direk okuyorum . bizi gömmüşler resmen diyo :) haklılar dedim. Benim yazdıklarımı duymak istiyo. Biraz kırıcı gelebilir ama tam olarak hissettiklerim buraya yazrığım gibi. Okuyacağım. Sanırım bu bile benim için ilk adım olacak

Eşim tek erkek. 4 kızı var hepside birbirinden rahat. Bi eşim böyle galiba
Ozaman fazlaca merhametli kendi kararlarimizi vermek babayi cignemek yok satmak degildir yada daha fazla kiymet gormuyoruz ayni bizde oyleydik benim esimde tam bir anne kuzusuydu yontmak zor oldu benim yatak odami bile kayinvalide secti okadar dusun sonra mesafe koyduk esim artik evli oldugunu idrak etti daha bir kiymete bindik bagimsiz olmak en iyisi artik cizgileri ceksin esin s3ni degil hasta olan kizini dusunsun bari

Size ilk mesajımı ona sesli bi şekilde okudum. Tutamadım kendimi ağladım. Haklısın bitanem sonuna kadar haklısın dedi. İnşallah bu gece bişeyşer çözüme kavuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…