- 11 Temmuz 2016
- 436
- 1.316
- 33
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Insan kullanan insanlara ayrı ayarim ondan. O kişi sizin anlatımınızdan yola çıkarsam eger sizi sevmiyor. Tamamen çıkarı icin tamamen sizi çıkarmıyor hayatından. Tabi neredeyse bedava fiyata eşyalı evi nereden bulur başka.Biliyorum.
Önceden de çok aşık olduğum insanlar olmadı mı? Oldu. Şu an aklıma bile gelmiyorlar.
Peki görüşme demenizin sebebi nedir, öğrenebilir miyim?
Her ihtimali düşündüm.Insan kullanan insanlara ayrı ayarim ondan. O kişi sizin anlatımınızdan yola çıkarsam eger sizi sevmiyor. Tamamen çıkarı icin tamamen sizi çıkarmıyor hayatından. Tabi neredeyse bedava fiyata eşyalı evi nereden bulur başka.
Başka kadınlarla sizin yataginizda sex yapacak hesap kitap o. Bir defa eve girerse çıkaramazsanız da. Böylelerine mesaj atmak bile çok. Rencide edip tekmelemek lazim. Yaptım oradan biliyorum, acımayın takılmayın yol verin gitsin.
Ben de hiç sevmiyorum bu drama queen modumu ama napalım ufak ufak değişiyoruz. Bak ayrılmaya karar vermem bile bir şeySevgili anna mülteciler bile bu kadar zor goc etmemistir ya
Niyeyse hiç bana oyle gelmiyor ama umarim oyle olur
Anna annesine babasina boyle olan sana neler yapar bir dusun. Cidden kopar tüm bagini.Her ihtimali düşündüm.
Dedim çıkarcı bir tip olsa sözleşmeyi yapana kadar bana yapmadığı yalakalık kalmaz.
Travmaları olan bir tip. Yanımda annesiyle konuşmasını duydum mesela, annesine çok düşkün olmasına rağmen nasıl itici nasıl gıcık.. Babasının bile attığı mesajı 1 aydır açıp okumayan bir tip.
Daha fazla katlanamayacağım o ayrı...
Sakin ol, ayrılıyorum yarın.Senin (yari kira ile oturduğu) evinde başka kızlarla kaldığında üzülmeyecek misin, neden böyle dedim çünkü muhtemelen seni sevmiyor hastaykenki davranislari ve hatta instagramda fln kaslı fotoyla kız düşürmeye de çalıştığına göre ???
Çirkin bi yorum oldu ama anlamıyorum bu adamlarda ne var da vazgeçemiyorsunuzadama bak ya evi de bulmuş dayali doseli hem de ucuz, hayatını yasiyor sana insan gibi davranmiyor ve sen hala ona iyilik yapmaya çalışıyorsun ve ayrılmayacaksın da...
Ay bi köşede bayılacağım ben.
Ben de hiç sevmiyorum bu drama queen modumu ama napalım ufak ufak değişiyoruz. Bak ayrılmaya karar vermem bile bir şey
Görüşme mevzusu için bir şey diyor musun?
Ay yok zaten, eve gelince mesaj yoluyla ayrılacaktımGorusme mevzusu bence olumsuz sen adamin vucuduna karsi bi zaaf duyuyorsun yani fiziksel bir cekim yogun
Sanki o an kaybetme korkusuyla daha fazla yilana sarılırsın gibime geliyor
Bir de zaten cok duygusal hareket ediyorsun adam o an karsinda aglasa ayrilman imkansiza yaklasir
Kızma banaSakin ol, ayrılıyorum yarın.
Çocukta motor arızası var. Yakın gördüğü insanlara karşı hep böyle. Annesine, babasına...
Ayrılmadan önce son bir kez görüşsem mi sence? Bu kararımı kati süretle değiştirmeyecek. Sadece daha sonradan keşke bir kere daha görseydim diye pişman olurum korkusu var.Kızma banaayrıl seni hakedeni mutlaka karşılaşırsın nasılsa, bu adamlara prim vermesin hicbir kadın ben ona sinirlendim
Motor arızalı olan adamla bi ömür de geçmez ztn, zararın neresinden dönersen kâr.
Ay yok zaten, eve gelince mesaj yoluyla ayrılacaktım
Aşk olsun sizleri habersiz bırakmak mı? Ne haddime..Annacim bu mevzulari ya bıçak gibi kesip atman gerekiyor ya da o kisir donguye katlanman
Bizleri habersiz birakma ne diyelim
Teşhis konulamadı maalesef. Morluklarım iyileşmeye başladı ama gözüm ve dilim aynı.Yüzünüz nasil oldu ?
Teşhis konuldu mu ?
Ben görüşme derim, sonuçta insaniz anlık gaflete kapılıp kararını değiştirmen an meselesi... olaya duygusal bakınca ondan uzaklasman daha zor olabilir, ben son bir göreyim desem kesin barışırım mesela sen kendini bilirsin bi objektif olarak düşün derim.Ayrılmadan önce son bir kez görüşsem mi sence? Bu kararımı kati süretle değiştirmeyecek. Sadece daha sonradan keşke bir kere daha görseydim diye pişman olurum korkusu var.
Mesela sizi bir anda engellemişti veda bile etmeden. Bundan daha güzel bir sebep olabilir mi?Biliyorum.
Önceden de çok aşık olduğum insanlar olmadı mı? Oldu. Şu an aklıma bile gelmiyorlar.
Peki görüşme demenizin sebebi nedir, öğrenebilir miyim?
Tam olarak olay öyle gelişmemişti. Instagram'dan engelleyip, Whatsapp'tan açıklama yapmıştı ben sorunca. Bu ergen ve korkak olduğu sonucunu değiştiriyor mu peki? Hayır.Mesela sizi bir anda engellemişti veda bile etmeden. Bundan daha güzel bir sebep olabilir mi?
Aynısını yapın merak edip sorarsa açıklama yaparsınız. Bu sayede empati yeteneği gelişir biraz.Tam olarak olay öyle gelişmemişti. Instagram'dan engelleyip, Whatsapp'tan açıklama yapmıştı ben sorunca. Bu ergen ve korkak olduğu sonucunu değiştiriyor mu peki? Hayır.
Kullanma gibi bir düşüncesi olsa yalakalık yapar, bal-kaymak olur diye düşünüyorum.Şimdi arkadaşların yazdıklarını görünce (engellemiş seni vs) kesin görüşme ve barışma, ev için sana yakın davranacaktır kullanacaktır seni. Senin ona olan zaafını kullanıyor