Biraz Bencillik mi Yapsam?

Konuyu okurken sinirlenmiştim ki güncellemeyi okurken içimin yağları eridi. Lütfen gram acımayın.

ben sizin yerinizde olsam evi bırakın selam dahi vermem

bu adama daha fazla kendini kullandirtma artik.
ne munasebet senin evinde yari fiyatina oturmak enayimisin?
ben yiyemiyorum al sen ye demenin bir çesiti olmuş

Hala adami düsünmenize sasirdim, bu adam kötü gününüzde ortadan kaybolmus, sizin yerinizde olsam birak ev vermeyi yüzüne bile bakmam. Birak ortada kalsin daha degerli olursun emin ol. (Ayrica öyle tipler ortada kalmaz merak etme)

Hiç bir şekilde iyi muameleyi hak etmeyen bir adam var karşınızda, konu sahibi de aslında bunun farkında ben sizin derdinizi anladım diyebilirim. Kendinize yakışanı yapmak istiyorsunuz, bu kişiliksiz arkadaş hakkında, Onun hakettiği muameleden ziyade. Ama maalesef dünya sizin kalbiniz kadar iyi bir yer değil :) Def edin gitsin. Bu arada balık burcu musunuz ? Yükselen de teraziyse bu kafayı çok iyi anlarım

Kova burcuyum :)
Adamın da içine mi doğdu ne bugün bir melek oldu. Biraz durumum kötüleşti. Bir ilgi bir ilgi. Bosver sen evi falan iyi ol da öyle halleder, konuşuruz demeler

Ben olsam son dakikaya kadar haber de vermem. Ciksin evinden arasin arasin da bulamasin beni. Asfahajka kotulukse kotuluk
Karma denen olaydan acayip korkumdan galiba öyle bir şey yapmam, bi de çocuğun mesleğinin yarattığı şeyin de etkisi yok diyemem

Biraz yem atıyo gibi geldi sana ama Hani bak ben çıkıyorum dedim he modunda gibi . İnanma sakın gerçekten kalıyorsa da kalsın ortada. Erkek adam ne olacak sanki ona .

Adam olsa zaten sizin evinize çıkarken yarı ücret ödemeyi kabul etmez. Eşimle çıkarken yemek bile yiyorsak birdahaki yemeği kavga ederek mutlaka ben öderdim. Ve hatta bana hediye aldığında çok mutlu olurdum, mutlaka sıkışık ta olsam bende alırdım . Sevgilik konusunda para konusuna çok dikkat edilmeli . Birkere ayrıldık kesin net şekilde ve direk eşyalarını yolladım. Üstelik kargo ile yolladım ve ücretine param yetmedi abim sağolsun destekledi beni.
Başıma kakar şu bu diye değil karakterim aksini kaldırmazdi.
Şuan evliyiz uzun yıllar oldu .
Ben kadın halimle zorda kalsam erkek arkadaşım evini bana yarı ücrete dahi verse ,kabul etmem ...bütçem yetmiyorsa borç olarak sayarim mutlaka veririm. Kii oda cokkkk zor durumlar olacak ta falan filan zaten yaşamam evinde. .
Birde üstune rahatsizsin ilgi bile göstermiyor . Hadisin ordan yol ver gitsin .. herşeyin başı sağlık stres bile olma enerjini topla ve en kisa zamanda iyileş inşallah ..

3 ay falan peşin ödemeyi teklif etti.
Bugün kötü olduğumu öğrenince şuradan buradan, attığı mesajlara yanit vermememe rağmen aşırı endişeli-ilgili mesajlar atmış. Tabii ki içimi yumuşatmadı bunlar.

Teşekkür ederim güzel temenniniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…