Biraz Bencillik mi Yapsam?

Güncellemeyi okuyunca nedense içimin yağları eridi. Çok gıcık oldum çocuğa herhalde.
Bana özel bu şekilde davransaydı ben de gıcık olurdum herhalde :)
Ama çocuk saçma bir şekilde yakınlarına böyle davranıyor. Kaç kere annesiyle gıcık gıcık konuşmasına şahit oldum.
Babasının attığı mesaji 1 aydır açıp okumamış bile mesela.

Motor arızası var yani, yine de çekilecek dert değil.

Biraz yem atıyo gibi geldi sana ama Hani bak ben çıkıyorum dedim he modunda gibi . İnanma sakın gerçekten kalıyorsa da kalsın ortada. Erkek adam ne olacak sanki ona .
Yem atıyor da olabilir, öyle bir beyinsizlik yapmış da olabilir. Şaşırmam yani

İki kat gıcık oldum.
Değişik bir kasa kendisi belli ki.
Sizin iyi niyetinizi de suistimal ettiğini düşünüyorum. Çakallık da var bu adamda. Baya..

İki kat gıcık oldum.
Değişik bir kasa kendisi belli ki.
Sizin iyi niyetinizi de suistimal ettiğini düşünüyorum. Çakallık da var bu adamda. Baya..
Çakallık olsa bence bana oynaması gerekirdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de mevzusu malumunuz :)

Normalde evimi kiraya vermek gibi bir düşüncem yoktu. Çünkü tanımadığım birisinin eşyalarımı vs kullanması huylandırır beni.
Oturmadigim eve merkezi sistem ve aidat ödüyorum.
Ama o eve tanımadığın kızlar gelecek.

Bu çocuğa evi verirseniz çıkaramazsınız bunuda bilin.

Çakallık olsa bence bana oynaması gerekirdi. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de mevzusu malumunuz :)
günaydın
bugün daha iyisinizdir inşallah Anna
eee ne yaptınız evi veremem dediniz mi?
son mesajlarınızdan yumuşamadım desenizde yumuşamışsınız gibi hissettim

Yarın ayrılıyorum ondan.

Yarın sabahtan görüşeceğiz sanırım, henüz kararımı vermedim.
O eve bakmak için görüşeceğiz sanıyor. Ben ise ayrılmadan önce onu son kez görmek için görüşmeyi düşünüyorum.
Buna gerek var mı? Karar veremedim işte. Özleyeceğim onu muhtemelen. Son kez olduğunu bilerek görmezsem onu sonradan keşke demekten korkuyorum.
Görüşme sonrası da mesaj yoluyla ayrılmayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz hanımlar bu görüşme olayına? Acımadan çatır çutur yorumunuzu yapabilirsiniz. Hak ettim galiba

Görüşme. Ozleyince de ölunmuyor bunu bil

Muhtemelen ayrilamayacaksin ya da ayrilsan bile kisa surede doneceksin

ilk okuduğum konularında seni özgüvenli kendinden emin bir kadın sanmıştım. öyle değilmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…