- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aynısını yapmayacağım. Atacağım mesajı hazırladım. Mesajı tak diye atıp, engeli basacağım. Az biraz kötü birisi olsam, eve bakmak için neredeyse 1 saatlik yol gelecek, oraya gelmesini sağlar gitmez ve o esnada mesajı atıp engeli basardım. Ama bunu yapamam.Aynısını yapın merak edip sorarsa açıklama yaparsınız. Bu sayede empati yeteneği gelişir biraz.
Anlamayan birine kendini anlatmak da zordur. İçiniz nasıl rahat etcekse öyle yapın tabi.Aynısını yapmayacağım. Atacağım mesajı hazırladım. Mesajı tak diye atıp, engeli basacağım. Az biraz kötü birisi olsam, eve bakmak için neredeyse 1 saatlik yol gelecek, oraya gelmesini sağlar gitmez ve o esnada mesajı atıp engeli basardım. Ama bunu yapamam.
Bu adamı tanıyorum. Diğer iletileri okudunuz mu bilmiyorum. Annesine çok düşkün olmasına rağmen kaç defa şahit oldum telefonla konuşmalarına, o kadar itici, o kadar gıcık konuşuyor ki. Babasının mesajını 1 ayır açıp okumadı bile.O size sağlam bir kazık atıp, tekmeyi basmadan siz onu bırakamazsınız. (Geçenlerde bu çocuk için, kalbinin kötü olduğunu, gördüm, soğudum ondan,bırakırım ne olacak, ev verme meselesi de aşkımdan değil, insanları yarı yolda bırakmayı sevmiyorum diye konuşan bir kız vardı bilmem hatırlarmısın ) .Sana daha öncede yazdım her ne kadar sen özgür, özgüvenli, erkekleri hayatın merkezine koymayan güçlü kız imajı çizmeye çalışsanda öyle değilsin. Şu adamın size yaptıklarını evli adam karısına yapsa, boşanma nedeni ama siz adam gibi haddini bile bildiremiyorsunuz bu çocuğun. Sadece bedenini paylaştığın adam bile sana değer verip, hastalığında seni umursarken; bedenini, duygularını, zamanı verdiğin bu adam seni umursamıyor. Sen hala son bir defa görsem dersindesin. Bak bir insanın en önemli özelliği kendini tanımasıdır sen kendini tanımıyorsun. Duygusal ilişkilerinde dediğin gibi güçlü değilmişsin en basitinden. Daha önceki ilişkilerinde demek ki adamlar pislik değilmiş ve sana insan gibi davranmışlar. Arada duygular zayıflayınca kolayca ayrılabilmişsin. Arkana bakmamışsın. Ya da bu adam kadar güçlü değilmiş duyguların onlara karşı. Senin karakterinin güçlülüğü ve özgüvenin sana şu muameleyi yapan adama karşısındaki tavrına göre belli olacak bana göre. Ama şu ana kadar ilişkinin gidişatından adamın yatak dışında size değer verip önemsediğine ilişkin bir şey duymadım yazdıklarınızdan ve sizde bu muameleye rağmen ilişkinizi inatla devam ettiriyorsunuz. Adama daha evi vermeyeceğinizi bile söylememişsiniz ki sizle iletisimi kesmesin, onunla görüşme ihtimaliniz ortadan kalkmasın. Bence oturun bir düşünün dediğiniz kadar güçlü bir iradeniz var mı?
Annacım annesine babasına davranışlarını defalarca yazmışsın, sana olan davranışlarını haklı çıkarmıyor bu. Bilakis ana babasına böyle davranması bile senin için itici olmalıyken sen "ama sırf bana öyle değil kiii, herkese öyle kii" diyerek yaptıklarını bir zemine oturtmaya çalışıyorsun.Bu adamı tanıyorum. Diğer iletileri okudunuz mu bilmiyorum. Annesine çok düşkün olmasına rağmen kaç defa şahit oldum telefonla konuşmalarına, o kadar itici, o kadar gıcık konuşuyor ki. Babasının mesajını 1 ayır açıp okumadı bile.
Ve ilişkimiz yatak odaklı değil. Cinselliğe düşkün biri değil.
Yarın ayrıldığımda da bildiririm size.
Onun yanlayacağı kesin. Fakat barışmayacağım.Annacım annesine babasına davranışlarını defalarca yazmışsın, sana olan davranışlarını haklı çıkarmıyor bu. Bilakis ana babasına böyle davranması bile senin için itici olmalıyken sen "ama sırf bana öyle değil kiii, herkese öyle kii" diyerek yaptıklarını bir zemine oturtmaya çalışıyorsun.
Yarın ayrılabilirsin, buraya gelip "ayrıldım bitti" diyebilirsin. Ama barışmak için uygun ortam olduğu an barışacaksın eğer çocuk yine sana yanlarsa. Umarım yanlamaz.
Görüşürsen ayrılamayabilirsin . Tecrübe ile sabittirAyrılmadan önce son bir kez görüşsem mi sence? Bu kararımı kati süretle değiştirmeyecek. Sadece daha sonradan keşke bir kere daha görseydim diye pişman olurum korkusu var.
Sizi çanta da keklik sanıyor sanırım.Her ihtimali düşündüm.
Dedim çıkarcı bir tip olsa sözleşmeyi yapana kadar bana yapmadığı yalakalık kalmaz.
Travmaları olan bir tip. Yanımda annesiyle konuşmasını duydum mesela, annesine çok düşkün olmasına rağmen nasıl itici nasıl gıcık.. Babasının bile attığı mesajı 1 aydır açıp okumayan bir tip.
Daha fazla katlanamayacağım o ayrı...
Ne gerek var ?Yarın ayrılıyorum ondan.
Yarın sabahtan görüşeceğiz sanırım, henüz kararımı vermedim.
O eve bakmak için görüşeceğiz sanıyor. Ben ise ayrılmadan önce onu son kez görmek için görüşmeyi düşünüyorum.
Buna gerek var mı? Karar veremedim işte. Özleyeceğim onu muhtemelen. Son kez olduğunu bilerek görmezsem onu sonradan keşke demekten korkuyorum.
Görüşme sonrası da mesaj yoluyla ayrılmayı düşünüyorum.
Siz ne dersiniz hanımlar bu görüşme olayına? Acımadan çatır çutur yorumunuzu yapabilirsiniz. Hak ettim galiba
Sonradan özleyip de son kez görseydim diye pişman olmaktan korkuyorum.Ne gerek var ?
+1’im ile geldim. Bir tecrübe de benden. Ayrılmak için gidip ayrılamadan döndüm ve akabinde tabiri caizse hayatımın içine edildi. Şiddetle tavsiye etmiyorum.Görüşürsen ayrılamayabilirsin . Tecrübe ile sabittir
Teşekkür ederim güzel yorumun için.Anna seninle özelden de konuşmuştuk. Açtığın başlıklarda aldığın tepkilerin aksine ben senin hep fazla saf ve şeffaf olduğunu düşünmüştüm ki, şimdi tamamiyle emin oldum. Karşında seni kullanmak için her defasında ağzına bir parmak bal çalıp, aylarca bunun ekmeğini yiyen bir ruhsuz var. Ve sen hala “acaba onu yarı yolda bırakmış olur muyum” u düşünüyorsun. Sence de bir dersi haketmedi mi artık? Üzgünüm ama bu çocuk seni kullanıyor. Üstelik her anlamda kullanıyor. Bunu idrak etmen için daha ne yapması gerekir bilmiyorum ama daha fazla bir bebe için kendini üzmeni istemem açıkçası..
Hadi evi kiraladın diyelim. İşin hukuki kısmını düşündün mü peki hiç? Evini kiraya verdikten sonra öyle canın istediği zaman adamı evden de çıkaramazsın. O çıkmak istediği zaman çıkar gider ama sen ev sahibi olarak evdeki kiracı üzerinde kısıtlı haklara sahipsin. Polisti sanırım bu arkadaş. Emin ol çevresinde bir çok avukat ve hakim vardır muhatap olduğu. Yani kanun bilmez bir adamdan da bahsetmiyoruz. O her gün senin evinde başka başka kadınlarla gönlünü gün ederken, sen de elin kolun bağlı uzaktan izlersin. Sen bunu hakediyor musun sence? Bence haketmiyorsun.
Bu arada hastalığın için üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Bu haldeyken hala bu adamı düşünmen de kara mizah gibi bir şey.
Sarılma kız korona varson kez olduğunu bilerek sarılırım.
Karşımdakinin normal bir tip olmadığını bildiğim için galibaanna bu ne romantizm guzelim nasil icin aliyor seni kullanan(seks degil ev olayindan bahsediyorum) saglik gibi bi sorunda bile ilgilenmeyen birine son kez sarilmak. yapma boyle gozun sevem
bak burda birisi demisti bulamam simdi ama senin normal degil deyip bu abuk davranislarini normallestirdigin erkek yarin birine gercekten asik oldugunda onu emin ol pamuklara saracak. aci ama gercek bu. kendi davranislarindan sen de pay bicebilirsin. emin ol ya o oyle romantik baglanan vs biri degil diye kime dediysem bazilari onlari kopek etti. bu boyle bisey. hic gorusme kesinlikle cok isterse kapina gelir beklerKarşımdakinin normal bir tip olmadığını bildiğim için galiba
Sonradan ilgilendi de onun ilgisi whatsapptan durumumu sormak, haber ver nasıl oldun, doktorlardan ne dedi demekten ibaret.