O size sağlam bir kazık atıp, tekmeyi basmadan siz onu bırakamazsınız. (Geçenlerde bu çocuk için, kalbinin kötü olduğunu, gördüm, soğudum ondan,bırakırım ne olacak, ev verme meselesi de aşkımdan değil, insanları yarı yolda bırakmayı sevmiyorum diye konuşan bir kız vardı bilmem hatırlarmısın ) .Sana daha öncede yazdım her ne kadar sen özgür, özgüvenli, erkekleri hayatın merkezine koymayan güçlü kız imajı çizmeye çalışsanda öyle değilsin. Şu adamın size yaptıklarını evli adam karısına yapsa, boşanma nedeni ama siz adam gibi haddini bile bildiremiyorsunuz bu çocuğun. Sadece bedenini paylaştığın adam bile sana değer verip, hastalığında seni umursarken; bedenini, duygularını, zamanı verdiğin bu adam seni umursamıyor. Sen hala son bir defa görsem dersindesin. Bak bir insanın en önemli özelliği kendini tanımasıdır sen kendini tanımıyorsun. Duygusal ilişkilerinde dediğin gibi güçlü değilmişsin en basitinden. Daha önceki ilişkilerinde demek ki adamlar pislik değilmiş ve sana insan gibi davranmışlar. Arada duygular zayıflayınca kolayca ayrılabilmişsin. Arkana bakmamışsın. Ya da bu adam kadar güçlü değilmiş duyguların onlara karşı. Senin karakterinin güçlülüğü ve özgüvenin sana şu muameleyi yapan adama karşısındaki tavrına göre belli olacak bana göre. Ama şu ana kadar ilişkinin gidişatından adamın yatak dışında size değer verip önemsediğine ilişkin bir şey duymadım yazdıklarınızdan ve sizde bu muameleye rağmen ilişkinizi inatla devam ettiriyorsunuz. Adama daha evi vermeyeceğinizi bile söylememişsiniz ki sizle iletisimi kesmesin, onunla görüşme ihtimaliniz ortadan kalkmasın. Bence oturun bir düşünün dediğiniz kadar güçlü bir iradeniz var mı?