- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- Konu Sahibi Meredith Grey
babam bekar birine evi vermemi istemiyor, evi evli birine verecek deyin bitsinSöz verdim gibi bir durum var da, şimdi sözümü tutmamış gibi olacağım. Bu beni rahatsız etti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babam bekar birine evi vermemi istemiyor, evi evli birine verecek deyin bitsinSöz verdim gibi bir durum var da, şimdi sözümü tutmamış gibi olacağım. Bu beni rahatsız etti.
Merhabalar hanımlar,
Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.
Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.
Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.
Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Güncelleme; Kalpsiz olduğuna kanaat getirmiştim ama beyinsiz olduğunu da anlamış bulundum. Daha görmediği, açık açık şartları konuşmadığımız, sözleşme bile yapmadığımız halde; ev sahibine bu hafta evden çıkacağını söylemiş. Yani bu hafta evden çıkıyor. Ortada kalacağı kesinleşti ama umurumda mı? Hayır. En azından hayat deneyimi olur, garantili iş yapmayı ögrenir. Beni o kadar cepte görüyormuş ki bu saçma tavırlarına rağmen ondan ayrılıp, evi ona vermeme ihtimalim bile aklına gelmemiş.
ben sizin yerinizde olsam evi bırakın selam dahi vermemMerhabalar hanımlar,
Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.
Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.
Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.
Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Güncelleme; Kalpsiz olduğuna kanaat getirmiştim ama beyinsiz olduğunu da anlamış bulundum. Daha görmediği, açık açık şartları konuşmadığımız, sözleşme bile yapmadığımız halde; ev sahibine bu hafta evden çıkacağını söylemiş. Yani bu hafta evden çıkıyor. Ortada kalacağı kesinleşti ama umurumda mı? Hayır. En azından hayat deneyimi olur, garantili iş yapmayı ögrenir. Beni o kadar cepte görüyormuş ki bu saçma tavırlarına rağmen ondan ayrılıp, evi ona vermeme ihtimalim bile aklına gelmemiş.
Kova burcuyum :)Hiç bir şekilde iyi muameleyi hak etmeyen bir adam var karşınızda, konu sahibi de aslında bunun farkında ben sizin derdinizi anladım diyebilirim. Kendinize yakışanı yapmak istiyorsunuz, bu kişiliksiz arkadaş hakkında, Onun hakettiği muameleden ziyade. Ama maalesef dünya sizin kalbiniz kadar iyi bir yer değil :) Def edin gitsin. Bu arada balık burcu musunuz ? Yükselen de teraziyse bu kafayı çok iyi anlarım
Karma denen olaydan acayip korkumdan galiba öyle bir şey yapmam, bi de çocuğun mesleğinin yarattığı şeyin de etkisi yok diyememBen olsam son dakikaya kadar haber de vermem. Ciksin evinden arasin arasin da bulamasin beni. Asfahajka kotulukse kotuluk
Bilerek yapıyor. Çıkarı için. Kanmayın.Kova burcuyum :)
Adamın da içine mi doğdu ne bugün bir melek oldu. Biraz durumum kötüleşti. Bir ilgi bir ilgi. Bosver sen evi falan iyi ol da öyle halleder, konuşuruz demeler
Iste karmadan dolayi onun yaptiklarinin karsiliksiz kalmamasi lazim o yuzden yap gitsin Durum esitlenir ve konu kapanir.Karma denen olaydan acayip korkumdan galiba öyle bir şey yapmam, bi de çocuğun mesleğinin yarattığı şeyin de etkisi yok diyemem
Tesekkur ederim yorumunuz için, normalde benden hoşlanmayan üyelerden biri olduğunuzu düşünürdüm.Bilerek yapıyor. Çıkarı için. Kanmayın.
Yok, aslında iyi birisiniz. Ama flört ettiğiniz insanlara hak etmedikleri değeri vererek hata ediyorsunuz.Tesekkur ederim yorumunuz için, normalde benden hoşlanmayan üyelerden biri olduğunuzu düşünürdüm.
3 ay falan peşin ödemeyi teklif etti.Adam olsa zaten sizin evinize çıkarken yarı ücret ödemeyi kabul etmez. Eşimle çıkarken yemek bile yiyorsak birdahaki yemeği kavga ederek mutlaka ben öderdim. Ve hatta bana hediye aldığında çok mutlu olurdum, mutlaka sıkışık ta olsam bende alırdım . Sevgilik konusunda para konusuna çok dikkat edilmeli . Birkere ayrıldık kesin net şekilde ve direk eşyalarını yolladım. Üstelik kargo ile yolladım ve ücretine param yetmedi abim sağolsun destekledi beni.
Başıma kakar şu bu diye değil karakterim aksini kaldırmazdi.
Şuan evliyiz uzun yıllar oldu .
Ben kadın halimle zorda kalsam erkek arkadaşım evini bana yarı ücrete dahi verse ,kabul etmem ...bütçem yetmiyorsa borç olarak sayarim mutlaka veririm. Kii oda cokkkk zor durumlar olacak ta falan filan zaten yaşamam evinde. .
Birde üstune rahatsizsin ilgi bile göstermiyor . Hadisin ordan yol ver gitsin .. herşeyin başı sağlık stres bile olma enerjini topla ve en kisa zamanda iyileş inşallah ..