Biraz Bencillik mi Yapsam?

Evinde otursun ama gönül tahtından indirmelisin. Sözünde dur ama özünden de taviz verme.. sal ipini gitsin ergen bı insanla neden uğraşıyorsun

Söz verdim gibi bir durum var da, şimdi sözümü tutmamış gibi olacağım. Bu beni rahatsız etti.

Pişkin, umursuz bir dangalak için fazla hassassın.

Başka ev baksan iyi olacak, bir daha birbirimize selam vermesek de..
Kendine iyi bak. Engelliyorum sen de öyle yap.
Bu mesajla her şeyi bitiririm ben olsam.

Bana bu muameleyi yapan adamı şakk diye ortada bırakırım, bir gram vicdan azabı da çekmem. Gitsin ne halt ederse etsin. Kaslarından yastık yapıp spor salonunda yatabilir.

Benim bu yaşa kadar öğrendiğim bir şey varsa, o da erkeklerin merhamet konusunda bizim gibi olmadıklarıdır.
Biz sevmesek de daha vicdanlı davranıyoruz.
Ama bir erkek bir kadını sevmiyorsa bu çok net anlaşılır.
Üzgünüm ama buradaki durum da bu.

O yüzden sana acımayana sen de acıma. Evini de merhametini de kullandırma.

Bir zamanlar fuckbuddy olarak görüştüğüm adam bile durumumu öğrenince geldi gördü beni. Defalarca aradı...

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsınız rahatsızlığınızı.

Niye bu kadar iyilik? Değil söz vermek, bin yemin edip olsanız yaptığı terbiyesizlik karşısında az kalır. Gidip evini başına yıkmadığınıza dua etsin.

Normalde evimi kiraya vermek gibi bir düşüncem yoktu. Çünkü tanımadığım birisinin eşyalarımı vs kullanması huylandırır beni.
Oturmadigim eve merkezi sistem ve aidat ödüyorum.

Bu kişi de çok tanıdığınız değil ve size karşı dürüst değil.
Resmen , amiyane tabirle sizi kullanıyor.

Ayrıca eve gelen gidenler de tanıdık olmayacak.

Eşyalarınızı bir depoya koysaniz. Orayı kiraya verirsiniz. Kirayla hem o masraflardan kurtulursunuz hem de depo ücretini ödersiniz.

Ya da bütün eşyaları salona doldurun , kirayı az düşürüp verin kiraya.

Ne olursa olsun bence ona vermeyin .

Hem evinizden faydalaniyor hem sizin duygularinizdan.

Sevgili oldugun ve ayrildigin birine evini tabiki de verme.

Hatta mümkünse birdaha görüsme.

Bu cocugu sevmissin belli.. gözünün önünde ve evinde durmasi acina aci katar yani. O yüzden gerek yok.

Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin lütfen. Sizi sevmeyen bir adama evinizi mi açacaksınız?

Oncelikle cok cok gecmis olsun.. paylasimlarini okuyorum senin gbi zehir gbi akilli bi insan birak Allah askina su tipi ya tam bir egoist baska bisey degil

Asla vermem evimi ona. Hayatımdan da siler atarım. Enayi yerine koyar sizi

Bence kesinlikle kendini kötü bir insan gibi hissetme o bunu çoktan haketti bırak ortada kalsın bence sadece sağlığına odaklan..

Seni hastaykwn umursamamis ya inşallah ortada kalır. Acima bas tekmeyi.
Önemli not: Aldatilmis boşanmış bir kadınım bana inan asla bir erkek için üzülme değmez. En iyi erkek ölü erkektir

KBB, Cildiye, Göz, Enfeksiyon, Dahiliye

Ben uzman değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem belki doktorların da aklına gelmiştir ama o bölüme özel tahliller oluyor ve diğer doktorlara branşından dolayı o tahlilleri isteyemiyorlar. Nacizane tavsiyem hematolojiye gidin trombosit bozukluğunda da bu tarz şeyler görülebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…