- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Çok teşekkür ederim.
KBB, Cildiye, Göz, Enfeksiyon, DahiliyeRica eserim mesajımı editledim ama geç kaldım sanırım. Hematoloji bölümüne gittiniz mi hangi bölüme gidiyorsunuz ?
Söz verdim gibi bir durum var da, şimdi sözümü tutmamış gibi olacağım. Bu beni rahatsız etti.
Bir zamanlar fuckbuddy olarak görüştüğüm adam bile durumumu öğrenince geldi gördü beni. Defalarca aradı...Bana bu muameleyi yapan adamı şakk diye ortada bırakırım, bir gram vicdan azabı da çekmem. Gitsin ne halt ederse etsin. Kaslarından yastık yapıp spor salonunda yatabilir.
Benim bu yaşa kadar öğrendiğim bir şey varsa, o da erkeklerin merhamet konusunda bizim gibi olmadıklarıdır.
Biz sevmesek de daha vicdanlı davranıyoruz.
Ama bir erkek bir kadını sevmiyorsa bu çok net anlaşılır.
Üzgünüm ama buradaki durum da bu.
O yüzden sana acımayana sen de acıma. Evini de merhametini de kullandırma.
Normalde evimi kiraya vermek gibi bir düşüncem yoktu. Çünkü tanımadığım birisinin eşyalarımı vs kullanması huylandırır beni.
Oturmadigim eve merkezi sistem ve aidat ödüyorum.
Oncelikle cok cok gecmis olsun.. paylasimlarini okuyorum senin gbi zehir gbi akilli bi insan birak Allah askina su tipi ya tam bir egoist baska bisey degilMerhabalar hanımlar,
Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.
Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.
Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.
Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Asla vermem evimi ona. Hayatımdan da siler atarım. Enayi yerine koyar siziMerhabalar hanımlar,
Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.
Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.
Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.
Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Kaslı vücudunun altında altına işeyen korkak bir çocuk var.Oncelikle cok cok gecmis olsun.. paylasimlarini okuyorum senin gbi zehir gbi akilli bi insan birak Allah askina su tipi ya tam bir egoist baska bisey degil
Yok aaman kas mas bi yere kadar haatalikta yninda olmayan birine ewini neden acasin spor islerim vardi ne demek.. kendi kendinin kiymetini bil bence cok ciddiyimKaslı vücudunun altında altına işeyen korkak bir çocuk var.
KBB, Cildiye, Göz, Enfeksiyon, Dahiliye