Biraz Bencillik mi Yapsam?

Sizi buna bağlayan nedir ? Gecelik ilişkiler yaşayacak kadar hayatınıza umarsız davranıyorsunuz ama bu kişiye karşı fazla düşüncelisiniz.

Sebebini cidden anlamadım.
Fuckbuddy tarzı ilişkilerimin olması hayatıma karşı neden umarsız olduğumu göstersin ki?

Evimi asla kiraya vermezdim. Ayrilik surecinde cikarmak, bunun icin onunla muhatap olmak zor olurdu. Kaldi ki adamin ilgisizliginden bu iliskinin uzun surmeyecegi de kesin gibi.
Vazgecme hakki herzaman var. Sozlesmelerde bile cayma hakki var. Gitsin basinin caresine baksin. Siz onun ana babasi degilsiniz. Ha evi verince seni daha cok sever saniyorsan yaniliyorsun.

Fuckbuddy tarzı ilişkilerimin olması hayatıma karşı neden umarsız olduğumu göstersin ki?

Bana göre hayat çöp oluyor, Kalp, beden, ruh hepsi boşlukta sallanıyor , yoruluyor , karaliyor.

Zamanla anlayacaksınız.

Konulariniz hep bunlar üzerine yogunlasiyor.

Hep bir erkeğin varlığı üzerine kurulan bir hayat.

Bu hayatın neresinde Siz varsınız ki ?

Bana göre hayat çöp oluyor, Kalp, beden, ruh hepsi boşlukta sallanıyor , yoruluyor , karaliyor.

Zamanla anlayacaksınız.

Konulariniz hep bunlar üzerine yogunlasiyor.

Hep bir erkeğin varlığı üzerine kurulan bir hayat.

Bu hayatın neresinde Siz varsınız ki ?
Sizin hayat tarziniza göre böyle bu.
Ben gayet keyifli, kaliteli vakit geçirdim bahsettiğim fuckbuddy tarzı iliskimde mesela.
Seks benim için zevk aldığım bir aktivite. Üzerine derin anlamlar gelistirmiyorum. Tabii bu demek değil ki birlikte oldugum kisiler konusunda seçici değilim.

Merhabalar hanımlar,

Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.

Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.

Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.

Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Seni köşede el altında bekletiyor. Evini kullanacakmış yazmışsın sonrasında. Bence o sizinle başta yola çıkmış sizi yarı yolda bırakmış. Sizde onu yarı yolda bırakın. Saçma bu yarı fiyatına kira bilmem ne. Arayın babam orayı kullanacak deyin. Kusura bakma deyip kapatın. En güzeli bu. Asıl onun yaptığı büsbütün adilik. Azıcık açın gözünüzü sizin hiçbirşey olduğunuz yok kendinize haksızlık etmeyin. Direk söyleyin. Evimi kiraya veremicem diye. Babam farklı bir iş için kullanacakmış yada birine söz vermiş diye. Kusura bakmasın beyefendi yolacak başka birini bulsun. Ne àla memleket ya

Söz verdim gibi bir durum var da, şimdi sözümü tutmamış gibi olacağım. Bu beni rahatsız etti.
Bence yersiz kuruntu içindesiniz. Oda sizle yola çıkarak söz vermiş. Adam olmayana söz işlemez boşver in. O sözden de anlamaz hoş. Numarasını engelleyin engellemeden önce de evi liraya vermiyorum deyin olup bitsin.

Merhabalar hanımlar,

Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.

Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.

Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.

Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.

Bence bu bencillik olmaz. Yapılması gerekeni yapmış olursunuz. Değer görmediğiniz bir insanla neden sürekli muhattap olasınız ki? O da başının çaresine baksın madem. Geçmiş olsun bu arada.

Sizin hayat tarziniza göre böyle bu.
Ben gayet keyifli, kaliteli vakit geçirdim bahsettiğim fuckbuddy tarzı iliskimde mesela.
Seks benim için zevk aldığım bir aktivite. Üzerine derin anlamlar gelistirmiyorum. Tabii bu demek değil ki birlikte oldugum kisiler konusunda seçici değilim.

Bu dediğiniz kavrama seçici olsanız ne olmasanız ne ? Çekim gücü ile seçicilik başka şeyler.

Madem bu kadar keyiflisiniz , sizden çokça yaş küçük bu kişiyle neden bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz ? Bu konuda seçici olamıyor musunuz ?

Bu dediğiniz kavrama seçici olsanız ne olmasanız ne ? Çekim gücü ile seçicilik başka şeyler.

Madem bu kadar keyiflisiniz , sizden çokça yaş küçük bu kişiyle neden bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz ? Bu konuda seçici olamıyor musunuz ?
Şimdi kavramları birbirine karıştiriyorsunuz.
Fuckbuddy olarak görüştüğüm kişiden bahsettim, sekse aşırı anlam yüklemiyor olmam önüme gelenle yaşadığımı göstermez dedim.

Bu çocuğu sevmiştim. Neyse konum bununla ilgili değil sonuc olarak.

Şimdi kavramları birbirine karıştiriyorsunuz.
Fuckbuddy olarak görüştüğüm kişiden bahsettim, sekse aşırı anlam yüklemiyor olmam önüme gelenle yaşadığımı göstermez dedim.

Bu çocuğu sevmiştim. Neyse konum bununla ilgili değil sonuc olarak.

Ne çok kullanıyorsunuz bu F*** bilmem neyi.
Kimliği ve yeri belli olmayan gecelik ilişki işte.

Demek ki o sizi sevmemiş işte. Siz başkasına nasıl bakiyorsaniz o da size böyle bakıyor anlaşılan.

Neyse iyi geceler. Umarım bir gün pişman olduğunuzda çok geç olmaz.

Ne çok kullanıyorsunuz bu F*** bilmem neyi.
Kimliği ve yeri belli olmayan gecelik ilişki işte.

Demek ki o sizi sevmemiş işte. Siz başkasına nasıl bakiyorsaniz o da size böyle bakıyor anlaşılan.

Neyse iyi geceler. Umarım bir gün pişman olduğunuzda çok geç olmaz.
Yahu bir şeyin size ters gelmesi onun mutlak yanlış olduğunu göstermez. Algınızı dar kalıpların içine sıkıştırmasanız keşke.

Fuckbuddy gecelik ilişki de olmuyor. O dediginiz one night stand. Gayet birbirinizle vakit de geçirebiliyorsunuz.

Iyi geceler, uzatmayalım lütfen

Yahu bir şeyin size ters gelmesi onun mutlak yanlış olduğunu göstermez. Algınızı dar kalıpların içine sıkıştırmasanız keşke.

Fuckbuddy gecelik ilişki de olmuyor. O dediginiz one night stand. Gayet birbirinizle vakit de geçirebiliyorsunuz.

Iyi geceler, uzatmayalım lütfen

Bunların Türkçe anlamları yok mu ? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yabancı misiniz ?

Bana ters olduğu için konuşmuyorum ki , kadının ruhuna ters.

Eğer bir gün gerçekten evlilik ve çocuk hayaliniz Yoksa , asla ama asla bağlanmam bu hayat bana güzel diyorsanız olabilir ancak bu çocuğa aşık olmanız ve beklentilerinizin olması Sizin de aslında ruhunuza ters bir hayat olduğunu gösterir.

Amacım tartışmak değil ki, az çok yazım tarzımdan anlamışsınızdır.

Bu dediğiniz kelimeler sabaha kadar tartisilabilir anlamlar taşıyor. Öyle basit değil goturdukleri.

Kalpsiz olduğuna kanaat getirmiştim ama beyinsiz olduğunu da anlamış bulundum. Daha görmediği, açık açık şartları konuşmadığımız, sözleşme bile yapmadığımız halde; ev sahibine bu hafta evden çıkacağını söylemiş. Yani bu hafta evden çıkıyor. Ortada kalacağı kesinleşti ama umurumda mı? Hayır. En azından hayat deneyimi olur, garanti iş yapmayı öğrenir. Beni o kadar cepte görüyormuş ki saçma tavırlarına rağmen ondan ayrılıp, evi ona vermeme ihtimalim bile aklına gelmemiş.

X