Biraz Bencillik mi Yapsam?

Onu kaybetmekten korkmuyorum. Inan korkmuyorum. 2 gündür tavırlarımla, görüşme istegini reddetmemle bunu ona da gösterdim.
Kötü bir insan oldugunu anladığım anda kalbim soğudu ona karşı.

Teshisi konulamayan bir hastaligim var , doktor doktor geziyorum beni arar misin diyorsun, spora gidicem zor diye cevap veriyor ve sen onu hayatimdan cikartsam mi diyorsun? Adam senin hayatinda degil ki zaten. Tamamen cikari icin istediginde seninle konusan biri. Biraz kendine deger veriyorsan derhal iletisimi kes, evine de tasinmasin

Onu kaybetmekten korkmuyorum. Inan korkmuyorum. 2 gündür tavırlarımla, görüşme istegini reddetmemle bunu ona da gösterdim.
Kötü bir insan oldugunu anladığım anda kalbim soğudu ona karşı.
Soğuduğunuzdan hiç şüphem yok ama umarım geçici değildir onu görünce değişmezsiniz. Eski sevgililerinizin bile daha merhametli vefalı insanlar olduğunu söylemişsiniz. Ama hepimiz aynıyız iyi olanları sadece iyi insan oldukları için seviyoruz . Bizi üzen insanları da tepemize çıkarıyoruz. Kısacası hepimiz zor olanı seviyoruz.

Kötü bir sekilde ayrıldigim eski sevgilim doktora giderken yanimda olmak istedi. Ardından kahve içtik, güzel bir yerde yürüyüşe çıktık. Ignemi olmaya giderken bile benimle geldi.

Bir zamanlar fuckbuddy olarak takıldıgım kişi dahi durumdan haberi olunca geldi gördü beni, defalarca aradı.

Bu çocuk kalpsiz. Daha önceki iliskilerinde hep aldatılmış. Neden olduğunu az çok şimdi anlayabiliyorum. Babasinin attığı mesajı bile 1 aydır açıp okumayan bir tip.

Diger konulariniza baktim da bence sorun cocukta degil sizde cocugun karakteri hep ayniymis sonradan sorun cikartmamis ki elinizdeki envanter bu kaba tabiriyle

Muhtemelen siz kendinize deger vermiyorsunuz ya da degerinizi bu kadar kabul etmissiniz

iradeniz zayifta olabilir bu konularda oradan oraya savruluyor gibisiniz

Cunku hep benzer olaylarin etrafinda donup durmussunuz

Bütün konularınızı takip ettim ilk kez bu konunuza yorum yaptım. O kalpsiz dediğiniz kişinin gün gelir aşık olduğu bir kız için ne fedakarlıklar yaptığına tanık olursunuz. Ben kimsenin salt iyi ya da kötü olduğuna inanmıyorum. Bizzat tecrübelerimle tanık oldum. Benim ulaşılmaz egolu kendinden başka kimseyi sevmez dediklerimin aşık olunca aslında hiç de öyle insanlar olmadıklarını gördüm. Siz ne yaparsanız yapın kıymetiniz bilinmeyecek. Çünkü ikiniz de birbiriniz için doğru kişiler değilsiniz.

Tabii ki öyle haklısınız.

Ayrılık sürecimizde farklı davrandı ve ben de degismis olabileceğini düşündüm. Kendim icin son bir kez şans vermek istedim.

Sen hastane hastane gezerken o senin yarı fiyatına oturduğu evinde gününü gün edecek.

Dünyada sadece senin evin yok. Kaç yaşına gelmiş koca adam, çalışıyor ediyor, bulur kendine ev oturur.

İnsan senin gibi ev sahibi bulmuşken bu kadar terslemez. İşini halleden kadar en azından idare eder, gönlünü hoş tutar. Senin ona asla sırt çevirmeyeceğinden, elinin altında olduğundan o kadar emin ki, işin ucunda tutacağı ev varken bile seni umursamadığını göstermekten çekinmiyor.

M Meredith Grey çok geçmiş olsun eski mesajlarınıza bakacaktım ama profiliniz kapalı; nasıl bir sağlık sorununuz var acaba? Acil şifalar diliyorum size. Erkek arkadaşınıza gelince de , Bırakın ne hali varsa görsün siz kendi sağlığınıza odaklanın. Tam ihtiyacınız olduğu zaman yanınızda olmayan birine neden daha iyilik yapmaya çalışıyorsunuz ki?

O zaman kiraisni olması gereken fiyata çektiğinizi söyleyin.

Sigmund Freud der ki; İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler. Erkek arkadaşınız da bunu yapacaktır muhtemelen.
"Kötü biri olacak mıyım?", "Hep iyi olmak zorundayım." gibi düşünceleri öncelikle kafanızdan atın. Zaten en ufak bir olumsuzlukta en kötü siz olacaksınız bu tarz insanlardan tarafından.
En zor anınızda yanınızda olmamışsa siz de onun yanında olmayın.
Ortada verilen bir söz bile olsa sizden önemli olduğunu düşünmüyorum.
Çok geçmiş olsun.

Geçen hafta cuma günü arkadaşımın köpegiyle ilgilendim bütün gün. Akşam da kötü bir haber alıp uyudum.
Sabah uyandigim da yüzümün sag tarafında hafif bir morluk ve sislikler vardı. Doktora gittim alerji tedavisine başlandı ve pazartesi günü kontrole cagrildim.
Pazartesi günü yüzüm yumruk yemiş gibi mordu, gözüm de kanlanmıs bir haldeydi. Dilimin sağ tarafında da puturcukler vardı.
Birkaç gün sonra da sol kolumda morluklar oluştu.

İlişki de karşılıklı verilmiş bir sözdür, ben ayrılmak istiyorum demediği sürece yapması gereken şeyler var, stresten bağışıklık sisteminin çökmesine bağlı bir hastalık geçiren sevgilisiyle ilgilenmek de buna dahil bence. Sizin bozduğunuz söz onunkinin yanında hiç kalır. Arkanıza bile bakmayın.

Çok geçmiş olsun bence hiç onu kafanıza takmayın gerçekten hiç umursamayın şu an önemli olan sağlığınız basit birşey bile olsaydı yanınızda olması gerekirken kas pompalamaya gösteriş yapmaya devam ediyorsa bırakın o dünyada kalsın siz kendinizi düşünün bu kadarı hoşgörülü olmak size zarar. Durumunuz belli olunca yazın lütfen Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah.

Edit: bu arada hangi bölüme gidiyorsunuz hematolojiye gittiniz mi?

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…