- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Aslında tam olarak kullandırmak diyemem bu duruma. İkimiz için de kazan kazan durumu olacaktı.Kendinizi kullandırmayın. Neden vereyim evimi yarı fiyatına. Asla vermem. Böyle birisine hiç vermem
Teşekkür ederim yorumun için. Yorum yapmasını beklediğim üyelerden biriydiniz. Hatta özelden bile fikrinizi danışmayı düşünmüştüm.Tam onu diyecektim. Ona bencillik denmez.ona aklı başında olmak denir
yaa onun sana yaptigi adilik serefsizlik degil senin ayrilman mi serefsizlik? ayrica senin evinde yari fiyatina oturmak ne ya? hic mi onuru gururu yok bu adamin? yolla gitsin ugrasmaMerhabalar hanımlar,
Bilmeyenler için öncesini kısaca özetlemek istiyorum.
Tanı konulamayan bir rahatsızlık geçiriyorum. 1 haftadır neredeyse her günüm doktor doktor gezip, iğnelerle, çeşitli tetkikler yaptırıp, bilmem kaç tane ilaç kullanmakla geçiyor.
Sağolsunlar hayatımdaki insanlar, buradan da pek çok kişi desteklerini esirgemiyorlar.
Hayatımdaki insan, bu süreçte yanıma gelmedi. Aramasını istediğimde (Kendimi berbat hissettiğimi, doktorların tanı koyamadığını, uyandığında beni aramasını söylemiştim), spor antreman yemek duş işlerim var zor dedi. Zor değil sen istemiyorsun dediğimde öyle diyorsan öyledir gibi pişkin bir yanıt aldım. Sözde her gün halimi hatırımı soruyor tabii spor salonundan kaslı fotoğraflar paylaşarak, instagramda hatunlarla takipleşme eşliğinde.
Ben niye böyle bir muameleyi kabul ediyorum ki? Ne şahsım ne de duyduğum sevgi, saygı görmüyor. Hoş artık karşımdakinin iyi bir insan olmadığını fark edince sevgim de bitti. Kıymetimi bilen insanlarla olmak istiyorum.
Her neyse. Benim kendime ait bir evim var. Dayalı döşeli. Şu an için ailemle oturuyorum, orası boş. O da benim evime taşınacak(tı?).
Kendi ev sahibiyle konuştu. Bu ayın sonunda evinden çıkacak. Normal koşullarda vereceği kiranın yarısı kadarını verecekti bana.
Eğer şimdi ayrılırsam ortada kalacak. İş yoğunluğundan ötürü gidip ev de bakamaz. Bulunduğum halde onu düşünüyor olmam aptallık gibi geliyor. Bir yandan da söz vermişim gibi bir durum olduğu için de; cayarsam adilik, kötülük yapmış olurmuşum gibime geliyor.
Bazen duygusal düşünüp davrandığımda sonradan pişman olabiliyorum. Burada fikirlerine, akıllarına çok güvendiğim kadınlar var. Sizler böyle bir durumda ne yapardınız? Teşekkür ederim şimdiden.
Aslında tam olarak kullandırmak diyemem bu duruma. İkimiz için de kazan kazan durumu olacaktı.
Boş yere aidat ve merkezi sistem parası ödüyorum. Evim eşyalı olduğu için de tanımadığım birilerine kiraya vermek istemedim.
Bu çocuk da aynı civarda ev arayınca evi ona kiraya verme fikri oluştu. O zamanlar sevdiğim ve önemsediğim biri olduğu için uygun fiyata vermek istedim.
Aynen öyle.Tam onu diyecektim. Ona bencillik denmez.ona aklı başında olmak denir
Bende biraz saflık durumu var. Sadece bu çocuğa has değil. Kötü bir insan olma fikrinden bile ölesiye korkuyorum.Kendini buna inandırmışsın gibi bir izlenim oluştu bende. Eğer istersen yine tanıdık ama çok afedersin sana sağmal inek muamelesi yapmayan, çıkarları doğrultusunda seninle iyi olup çıkarı yokken gevşek gevşek cevaplar vermeyen birine kiraya verebilirsin evini.
Bende biraz saflık durumu var. Sadece bu çocuğa has değil. Kötü bir insan olma fikrinden bile ölesiye korkuyorum.
Misal çalıştığım zamanlarda bir gün, iş arkadaşım lüzumsuz yeri müşterilerin önünde beni rencide etmişti. Birkaç saat sonra yetiştiremediği işinde kendi isteğimle ona yardım etmiştim
Doğal olarak çoğunluk Anna çocuktan ayrılmak istemediği için ayak yapıyor falan diyor ama öyle değil. Sadece bir insanın bana güvenip de yolda kalması fikri rahatsız veriyordu.
E hadi insallahSizin düşünceniz bunlar.
Ayrılmayı kafaya koydum. 2 gündür görüşmüyorum, bugün eve bakmak istedi. Reddettim.
Canım sen ne yap biliyor musun. Destek al. Bu düşüncelerle sadece kendine zarar verirsin.Bende biraz saflık durumu var. Sadece bu çocuğa has değil. Kötü bir insan olma fikrinden bile ölesiye korkuyorum.
Misal çalıştığım zamanlarda bir gün, iş arkadaşım lüzumsuz yeri müşterilerin önünde beni rencide etmişti. Birkaç saat sonra yetiştiremediği işinde kendi isteğimle ona yardım etmiştim
Doğal olarak çoğunluk Anna çocuktan ayrılmak istemediği için ayak yapıyor falan diyor ama öyle değil. Sadece bir insanın bana güvenip de yolda kalması fikri rahatsız veriyordu.
Normalde evimi kiraya vermek gibi bir düşüncem yoktu. Çünkü tanımadığım birisinin eşyalarımı vs kullanması huylandırır beni.Dayalı döşeli evi neden yarı fiyatına veriyorsunuz , bunda kârınız ne ?