- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Burada ki örneklerim yalnızca telefon olmuş ama hatırlayamadiğım ve burada okuduğum konuların çoğunda aa bende böyleyim dediğim hareketlerim var.Anladım. Telefonu bırak, hayatı bırakma. Söyleyeceklerim bu kadar.
Eşimle geçireceğim zamanı asla telefonla heba etmiyorumYani bana kalırsa insan nasıl keyifliyse öyle yaşasın. Karşınızdaki insanı ihmal etmeyin yeter.
Ben de yatağa telefonla girerim ama önce eşimle goygoy yaparız, sohbet ederiz şakalaşırız, sonra o iyi geceler öpücüğünü verip totosunu döner ben ekran ışığını kısıp telefonu elime alır bişeyler okurum. Hemen uykuya dalamam çünkü, kafamı yormam gerek uyumak için.
Başka şeyler de var demişsiniz ama ne olduğunu yazmadığınız için yorum yapamıyorum.
B
Eşimle geçireceğim zamanı asla telefonla heba etmiyorum
Bende sizin gibi çoğunlukla birseyler okuyorum ama
Bazen burada kı hanimlarin hissettiklerini düşününce acaba diyorum bir erkekler kulübü olsaydı eşimde benim hakkımda böyle bir şikayette bulunur mu?
Hani bazı hanımlar aldattığını bile düşünüyor eşinin böyle şeylerde üzülüyorum
Bunlar bende de var. Çok büyük dert olduğunu düşünmemiştim şimdiye kadar. Öyle dinleniyorum napayım
Diğerleri dediğiniz nedir bilmiyorum ama.
O zaman devam diyorumValla ben o kadınları da (ihmal olmadığı sürece) haklı bulmadığım için bence kafaya takılacak bir durum değil.
Evlilik içinde iletişim iyiyse, huzur varsa gerisi insanın kendi özel alanı.
Yani bana kalırsa insan nasıl keyifliyse öyle yaşasın. Karşınızdaki insanı ihmal etmeyin yeter.
Ben de yatağa telefonla girerim ama önce eşimle goygoy yaparız, sohbet ederiz şakalaşırız, sonra o iyi geceler öpücüğünü verip totosunu döner ben ekran ışığını kısıp telefonu elime alır bişeyler okurum. Hemen uykuya dalamam çünkü, kafamı yormam gerek uyumak için.
Başka şeyler de var demişsiniz ama ne olduğunu yazmadığınız için yorum yapamıyorum.
Mesela başka birşeyim daha geldi aklımaBunlar bende de var. Çok büyük dert olduğunu düşünmemiştim şimdiye kadar. Öyle dinleniyorum napayım
Diğerleri dediğiniz nedir bilmiyorum ama.
Aynı ben ruh ikizimsinizMesela başka birşeyim daha geldi aklıma
İş yerinde bütün kadınlar eşinin aramamasindan şikayetçidir
Bende esim diyelim 4,5 kez arıyorsa hani bu kadar sık arama beni diyorum bilmiyorum ki manyak miyim neyim
Ama iş yerinde sinir oluyorum birinin beni aramasına ailemde arama isteyken beni
Eşim hiç aramasa hani neden aramadın diye Trip atmam
Not: eşimi çok seviyorum
+1Buradaki kadınlarla evli değilsin. Onların şikayetlendiği şeyler sende var diye hemen onu bir kusur sayıp değişmeliyim moduna girmen değişik...
Eşinle konuş bakalım o ne kadarından rahatsız ve ne düşünüyor, bunlar sizi çook mu yıpratıyormuş?
İnsan bütün karakterinide değiştiremez ayrıca, hani hem seni hem evliliği yıpratan çoook farklı huy, davranışlar olsa biraz üstünde uğraşırsın tamamda gelip " eşim 4-5 kere arıyor ben arasın istemıyorum manyak mıyım" değişmeliyim kısmı biraz şov yapmak oluyor.
bence bu diet gibi birşey. azimli istikrarlı ve kararlı olunca elinden bunları atıyorsun.Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur.
Fazla uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Burada hanimlarin eşlerinden sikayetci oldukları konuların bir çoğu bende var;
Mesela lavaboya telefonla girmek
Yada yatakta telefonla uğraşmak gibi aklıma gelmeyen daha bir çok şey.
Sizin eşlerinizden şikayetçi olduğunuz çoğu şey bende var
Ve ben bu saçma sapan şeyleri bırakmak istiyorum sizce ne yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: eşimin benim aksime böyle huyları hiç yoktur. Arada da şikayetçidir bu konudan ama üstesinden gelemedim bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?