• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bırakmak istediğim hareketlerim!

Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur.
Fazla uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Burada hanimlarin eşlerinden sikayetci oldukları konuların bir çoğu bende var;
Mesela lavaboya telefonla girmek
Yada yatakta telefonla uğraşmak gibi aklıma gelmeyen daha bir çok şey.
Sizin eşlerinizden şikayetçi olduğunuz çoğu şey bende var
Ve ben bu saçma sapan şeyleri bırakmak istiyorum sizce ne yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: eşimin benim aksime böyle huyları hiç yoktur. Arada da şikayetçidir bu konudan ama üstesinden gelemedim bir türlü.
bırakın :) çok kolay

Ben de wc ye telefonla girerim :KK70:
Bu hoş birşey değil bence ama alışkanlık olmuş o_O
Gece yatarken birşeyler okumadan uykum gelmiyor ne hikmetse:63: her zaman da kitap okunmuyor, ben de telefonda takılıyorum
Eşimde telefonla yatağa girer. Haber okur, beraber video izleriz.Makara yaparız. Sohbet ederiz. Hangimiz önce uyuyacaksa :KK15: Ve uyur. Bazen hiç telefonla uğraşmadan konuşa konuşa uyuyoruz :KK53:
Eşinizi ihmal etmediğiniz sürece ben bi sakınca göremiyorum bu durumda.

Bu wc ye telefonla girme olayı neden böyle titizlikle bağdaştırıldı anlam veremedim.

Ne yani insanlar giriyorlar temizliğini yaparken de tuvalet taşının üzerine bırakıyor, sonra geri eline alıyor gidip mutfağa mı koyuyor?

Ben şahsen alafranga tuvaletten bahsediyorum, çoğunun da bu şekilde kullandığını düşünüyorum. Benim banyomun, mutfağımın yerinden duvarından hiç bir farkı yok. Aynı süpürgeyle süpürüyorum. Aynı kalite halı kullanıyorum. Gayet de titizim bence. Öyle ıslak bir mekan da değil ki. Bazen telefon beklerim çalar diye götürürüm. Bi mesaj gelir birşey olur işim biter pufun, dolabın, makinanın üzerine koyar işini bitirir yıkar elini çıkarsın.
Sanki millet tuvalete düşürüp alıp yıkamadan kullanıyorlar gibi yorumlar yapılmış. Çok şaşırdım. Ne kadar abartılmış.

benım eşim cok rahatsız bu saydıklarının hepsını yapıyorum ..ve eşim telefonu saklıyor sınırlenıyorum kavga edıyorum... allahtan aldattıgımı dusunmuyor ama erkek fatma gıbısın sınır oluyorum dedııı...uuuuff napıcam

1. ben konumda eşimin bundan şikayetçi olduğunu söyledim galiba muhalefet olayım telaşı ile okumadınız o kısmı
2. Şov yapacak karakterde bir insan değilim. İşimi herkese göre haddinden daha fazla önemserim ve gün boyunca saatlerce nişanlısı ve eşi ile konuşanlar var ve bu durum bana çok itici geliyor.
3. İnsanın eşi tarafından 4,5 kez aranmasını şov olarak gördüğünüze göre siz eşiniz tarafından aranmıyorsunuz ki bunu abartı bulup şov demeniz normal...:halay::halay::KK76::KK76:

Şov kısmı araması değil. Kendini bulunamayan birşey sanarak yazdığın için öyle algılaman normal. Bir senin eşin arıyor, soruyor zaten geri kalan kadınların gözü yaşlı... Kendinizi ne sanıyorsunuz hakıkaten?
Aramasına katlanamayacak durumda mısın? Bu bır dert mı? Büyütülecek bişey mi? Bütün gün konuşmayı sevmeyebilirsin ama 4-5 defa aramak büüütüün günn konuşmak demek olmuyor zaten. İşin şov kısmı burası. Ha illa ben konuşmam diyorsan eşine " okadar arama rahatsız oluyorum işim yoğun" dersin biter. Bunu kime söylesen anlar.

Eşim rahatsız oluyor diyorsun. Herkesin eşinde rahatsız oldugu bıkaç şey vadır zaten. Bu kadarcık şeyler evliliğinizi sarsmıyordur eminim ve tuvalete, yataga telefon götürmemek, gün içinde konuşmak gibi basit şeyler için bile, değişimi kendiniz istediğiniz halde irade sahibi değilseniz KK ne yapsın? Terapi alın.

Burada ki örneklerim yalnızca telefon olmuş ama hatırlayamadiğım ve burada okuduğum konuların çoğunda aa bende böyleyim dediğim hareketlerim var. :KK43:

empati kurun. eşim bana böyle davransaydı ben mutlu olur muydum diye bir süre kendinizi sorgulayın. ger davranışını için bunu yaparsanız düzelir diye düşünüyorum.

ahaaah ben zaten çok titiz biri değilim ama
siz gittiğiniz evlerde ki insanların girmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz :KK70:
keşke birşey söylerken kendi hayatımızda da uygulaması olsa demi

ah sizin de şu her şeyi bilirim yorumlarınız olmasa :ukala::ukala::ukala:
titiz bir insan olduğum için evine gideceğim insanın temiz olduğundan emin olurum siz orasını hiç düşünmeyin

bu arada bırakamadığım davranışlarım var diyen sizsiniz konu açtınız eşinize bile soramıyosunuz ihtimaller üzerine cevap veriyoruz ve verdiğimiz cevabı dikkate alıcağına bide bize laf yetiştiriyosun bi kaç yorumunda gördüm bunu amacın ne

Back
X