• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bırakmak istediğim hareketlerim!

Telefonu kesinlikle yataga taşıma.Radyasyon yayiyor beyinde tümör kanser herseyi yapar.Benim kafama soldan soldan igneler batiyor ve bir basınc var 2 gundur çok korkuyorum. Telefona çok baktigimda oluyor bu. Şimdi korkumdan telefonu elime alamiyorum. Uyku vaktinde elimden birakiyorum artik. İnan hemen uykum geliyor ve saglikli uyaniyorum.Beynim patliyor telefondan artik biktım.Neye baktigimda belli degil.Bi bakiyorum siyasetten göbek atan solmaza gelmişim.Şarji azsa sol kulagina alip konuş.kimseylede saatlerce konusma inan çok tehlikeli.
Benim de gözlerim başım patliyor abartinca. Gece odada bulunması da zararlı mi ki tablet telefon vslerin?

tuvalete telefonla giren birisine temiz gözüyle bakamam ben
dokunduğu yerden yaptığı yemekten tiksinirim
eşiniz de böyle düşünüyodur belki

Sürü psikolojisi.. Çoğunluğa göre kabul görülen doğrular.. Dışarıdan aşırı kendine güvenen imajı fakat derin bir özgüvensizlik. Kendi hareketlerini davranışlarını dışarıdaki insanlara göre değerlendirme, hemde hiç tanımadığı kişilere göre. Türkiye'deki çoğu kadın gibi..

ayyy ben mesela tlf. wc. de oturanları anlamıyorum
yanı buyuk kucuk hacetlerınıde yapıyolarmı aynı zamanda yoksa kapagı kapatıp klozetın ustundemı vakıt gecırıyorlar cok cahılım bu konuda
varsayalım kucuk tuvaletını yaptı hadı o hos gorulebılır ama buyugu yapınca temızlemeden o halde elınde tlf. oturuyolarmı eger oyleyse ıgrenc otesı bı durum
bıde bunun otur otur basur olma durumu var yanı

Ben de telefonla giriyorum bazen wcye gayet te titizim nolmus yani. Yatak neyse de lavaboya eşinizle girmiyorsunuz sonucta ona neden karışıyor ki?

Buradaki kadınlarla evli değilsin. Onların şikayetlendiği şeyler sende var diye hemen onu bir kusur sayıp değişmeliyim moduna girmen değişik...
Eşinle konuş bakalım o ne kadarından rahatsız ve ne düşünüyor, bunlar sizi çook mu yıpratıyormuş?
İnsan bütün karakterinide değiştiremez ayrıca, hani hem seni hem evliliği yıpratan çoook farklı huy, davranışlar olsa biraz üstünde uğraşırsın tamamda gelip " eşim 4-5 kere arıyor ben arasın istemıyorum manyak mıyım" değişmeliyim kısmı biraz şov yapmak oluyor.
1. ben konumda eşimin bundan şikayetçi olduğunu söyledim galiba muhalefet olayım telaşı ile okumadınız o kısmı
2. Şov yapacak karakterde bir insan değilim. İşimi herkese göre haddinden daha fazla önemserim ve gün boyunca saatlerce nişanlısı ve eşi ile konuşanlar var ve bu durum bana çok itici geliyor.
3. İnsanın eşi tarafından 4,5 kez aranmasını şov olarak gördüğünüze göre siz eşiniz tarafından aranmıyorsunuz ki bunu abartı bulup şov demeniz normal...:halay::halay::KK76::KK76:

+1

ortada sorun da yok ki. eş şikayetçi değil. varsayım üzerine konu açılır mı? e hadi açtın diyelim, değişmek istiyorsan tamam yardımcı olunur da yazılan tek problem "tuvalete telefonumla gidiyorum"
ahhh keşke şöyle bilmiş bilmiş konuşayım demek yerine
konuyu okusanız ne güzel olurdu ama neyse:KK14:

tuvalete telefonla giren birisine temiz gözüyle bakamam ben
dokunduğu yerden yaptığı yemekten tiksinirim
eşiniz de böyle düşünüyodur belki
ahaaah ben zaten çok titiz biri değilim ama
siz gittiğiniz evlerde ki insanların girmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz :KK70:
keşke birşey söylerken kendi hayatımızda da uygulaması olsa demi

Sürü psikolojisi.. Çoğunluğa göre kabul görülen doğrular.. Dışarıdan aşırı kendine güvenen imajı fakat derin bir özgüvensizlik. Kendi hareketlerini davranışlarını dışarıdaki insanlara göre değerlendirme, hemde hiç tanımadığı kişilere göre. Türkiye'deki çoğu kadın gibi..
Türkiye yaşayan çoğu kadından biri olduğunuza göre sizde bizim sürüdensiniz galiba :KK14:
Keşke bir kadın olarak kadınları aşağılamasanız ne güzel olur demi
Dışarı hayatımda beni tanımadığınız için yorumunuz o kadar yüzeysel ki :KK14:gerçek hayatımda kendine güvenen biri değilim malesef

ahhh keşke şöyle bilmiş bilmiş konuşayım demek yerine
konuyu okusanız ne güzel olurdu ama neyse:KK14:
okudum. her şey süper eşimi çok seviyorum bir sorunumuz yok erkekler kulübü olsa şikayet eder miydi diye düşünüyorum yazmışsınız

Türkiye yaşayan çoğu kadından biri olduğunuza göre sizde bizim sürüdensiniz galiba :KK14:
Keşke bir kadın olarak kadınları aşağılamasanız ne güzel olur demi
Dışarı hayatımda beni tanımadığınız için yorumunuz o kadar yüzeysel ki :KK14:gerçek hayatımda kendine güvenen biri değilim malesef
Öyle demiştim bende zaten. Özgüvensizlik.

Eşim ekşici asla takibi elden bırakmaz,lavaboda da herşartta telefon elindedir :KK53:Hijyenik bulmayan olabilir,benim için sorun değil,herkes bana gelmek zorunda değil zaten :ukala:Bazen uykusu gelmez gece karıştırır yanımda,hiç rahatsız olmam:ıslık:bayağı konuşulmuş yorum bırakayım dedim:süslü::KK54:

Bu konuyu özgüvensizliğe pek bağlayamadım ben ama
Aynı sürüden olduğumuza göre açıklarsın umarım bana
Konumu okuduğunuzu düşünmüyorum
Oraya özellikle belirtmişim eşim bu konudan şikayetçi diye ama bu kadar anlaşılmaz yazmadım ama neden böyle zorlandınız anlayamadım

Eşim ekşici asla takibi elden bırakmaz,lavaboda da herşartta telefon elindedir :KK53:Hijyenik bulmayan olabilir,benim için sorun değil,herkes bana gelmek zorunda değil zaten :ukala:Bazen uykusu gelmez gece karıştırır yanımda,hiç rahatsız olmam:ıslık:bayağı konuşulmuş yorum bırakayım dedim:süslü::KK54:
:KK45:
Bende eşim yapsa şikayetçi olmam
Ama arada şikayetçi benim ki arada bırakıyorum ama tekrar yine başlıyorum

siz öyle dememiştiniz
siz dışarı ki hayattımdan bahsetmişsiniz ben hep böyleyim
Siz kk nın eyyy en bilgiç üyelerinden biri
Sizin hayatınızda ki herşey doğru
Siz birşey görünce onun üzerine düşünmezsiniz
Ama böyle iki cümlelik kendinizce bilgelik taslarsınız
Ama gerçekten bana göre saçmasınız.

Back
X