- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Benim de gözlerim başım patliyor abartinca. Gece odada bulunması da zararlı mi ki tablet telefon vslerin?Telefonu kesinlikle yataga taşıma.Radyasyon yayiyor beyinde tümör kanser herseyi yapar.Benim kafama soldan soldan igneler batiyor ve bir basınc var 2 gundur çok korkuyorum. Telefona çok baktigimda oluyor bu. Şimdi korkumdan telefonu elime alamiyorum. Uyku vaktinde elimden birakiyorum artik. İnan hemen uykum geliyor ve saglikli uyaniyorum.Beynim patliyor telefondan artik biktım.Neye baktigimda belli degil.Bi bakiyorum siyasetten göbek atan solmaza gelmişim.Şarji azsa sol kulagina alip konuş.kimseylede saatlerce konusma inan çok tehlikeli.
Radyasyon yaydigi icin uyurken bile senden çok uzakta olmalıymış.Yastığının altina koyanlar var, telefonla birlikte patlayacaklar haberleri yok.Benim de gözlerim başım patliyor abartinca. Gece odada bulunması da zararlı mi ki tablet telefon vslerin?
1. ben konumda eşimin bundan şikayetçi olduğunu söyledim galiba muhalefet olayım telaşı ile okumadınız o kısmıBuradaki kadınlarla evli değilsin. Onların şikayetlendiği şeyler sende var diye hemen onu bir kusur sayıp değişmeliyim moduna girmen değişik...
Eşinle konuş bakalım o ne kadarından rahatsız ve ne düşünüyor, bunlar sizi çook mu yıpratıyormuş?
İnsan bütün karakterinide değiştiremez ayrıca, hani hem seni hem evliliği yıpratan çoook farklı huy, davranışlar olsa biraz üstünde uğraşırsın tamamda gelip " eşim 4-5 kere arıyor ben arasın istemıyorum manyak mıyım" değişmeliyim kısmı biraz şov yapmak oluyor.
Aynı ben ruh ikizimsiniz
Sanırım biz de erkek mantığı var :)
konuyu okumazsanız sorunu anlamamanız çok normalSorunu anlamadım ben.
Eşinizin sizden şikayetçi olabileceğini düşünüyorsanız soramaz mısınız ona?
ahhh keşke şöyle bilmiş bilmiş konuşayım demek yerine+1
ortada sorun da yok ki. eş şikayetçi değil. varsayım üzerine konu açılır mı? e hadi açtın diyelim, değişmek istiyorsan tamam yardımcı olunur da yazılan tek problem "tuvalete telefonumla gidiyorum"
ahaaah ben zaten çok titiz biri değilim amatuvalete telefonla giren birisine temiz gözüyle bakamam ben
dokunduğu yerden yaptığı yemekten tiksinirim
eşiniz de böyle düşünüyodur belki
wc ye telefonla girmeyi çok farklı hayal ediyorlar galibaBen de telefonla giriyorum bazen wcye gayet te titizim nolmus yani. Yatak neyse de lavaboya eşinizle girmiyorsunuz sonucta ona neden karışıyor ki?
Türkiye yaşayan çoğu kadından biri olduğunuza göre sizde bizim sürüdensiniz galibaSürü psikolojisi.. Çoğunluğa göre kabul görülen doğrular.. Dışarıdan aşırı kendine güvenen imajı fakat derin bir özgüvensizlik. Kendi hareketlerini davranışlarını dışarıdaki insanlara göre değerlendirme, hemde hiç tanımadığı kişilere göre. Türkiye'deki çoğu kadın gibi..
okudum. her şey süper eşimi çok seviyorum bir sorunumuz yok erkekler kulübü olsa şikayet eder miydi diye düşünüyorum yazmışsınızahhh keşke şöyle bilmiş bilmiş konuşayım demek yerine
konuyu okusanız ne güzel olurdu ama neyse
Öyle demiştim bende zaten. Özgüvensizlik.Türkiye yaşayan çoğu kadından biri olduğunuza göre sizde bizim sürüdensiniz galiba
Keşke bir kadın olarak kadınları aşağılamasanız ne güzel olur demi
Dışarı hayatımda beni tanımadığınız için yorumunuz o kadar yüzeysel kigerçek hayatımda kendine güvenen biri değilim malesef
okumuşsun ama anlamamışsın o zaman ne diyimokudum. her şey süper eşimi çok seviyorum bir sorunumuz yok erkekler kulübü olsa şikayet eder miydi diye düşünüyorum yazmışsınız
Bu konuyu özgüvensizliğe pek bağlayamadım ben amaÖyle demiştim bende zaten. Özgüvensizlik.
Eşim ekşici asla takibi elden bırakmaz,lavaboda da herşartta telefon elindedirHijyenik bulmayan olabilir,benim için sorun değil,herkes bana gelmek zorunda değil zaten Bazen uykusu gelmez gece karıştırır yanımda,hiç rahatsız olmam bayağı konuşulmuş yorum bırakayım dedim
siz öyle dememiştinizÖyle demiştim bende zaten. Özgüvensizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?