- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
- Konu Sahibi muptelazeze
Acaba hippie evli miydi?Linç deyince aklıma geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olm 65 yilinda dogsa 40 yasinda mi olur, az matematik ama lütfen yaaa bwbdbdbwBöyle çooook eski yazınca gözümün önüne böyle en az 40-50 yaşında, annem yaşında biri geldi. Bu hippiler taaa 1965 yıllardan kalma değil mi? Anam babam daha doğmamıştı o zaman.
Az az linçleyelim diye kisim kisim anlatıcak sanirimDevami yarin mi? Yoksa bizene çünkü kime asik oldugunuzdan
Ben o kadar bekleyemem, hemen lincleyip yatmam lazim sabah isim varAz az linçleyelim diye kisim kisim anlatıcak sanirim
Hayir yani tam da uyuyacagim, ben yarin gelene kadar linç bitmiş, uye banlanmis olacak muhtemelen, kara bahtim kör talihim!Az az linçleyelim diye kisim kisim anlatıcak sanirim
Du bakalım yazıyordur belki moral bozmak yok hala vakit varHayir yani tam da uyuyacagim, ben yarin gelene kadar linç bitmiş, uye banlanmis olacak muhtemelen, kara bahtim kör talihim!
vaaooovvBu konunun linclerce linc yiyecegini bile bile yine de yazacagim. Coook eski bir uyeyim, ancak ifsa sebebiyle yonetimin bilgisi dahilinde yeni uyelik ile konu aciyorum.
Universiteden mezun olmamiza cok kisa bir sure kala tanistik biz,
Olsun belki banlanir herkes biz yirtarizHayir yani tam da uyuyacagim, ben yarin gelene kadar linç bitmiş, uye banlanmis olacak muhtemelen, kara bahtim kör talihim!
Çok beklentiye soktu güzel bi kaos gelmesi lazım shshsBen o kadar bekleyemem, hemen lincleyip yatmam lazim sabah isim var
Hadi inş.Olsun belki banlanir herkes biz yirtariz
Bitlenmiştir işte.Yazdım yaHippiye asik oldu diye niye linclenicegini düşünür ki bi insan