Bir Zahmet aşağıya gel gı

dua etki aşağıdan zile basıp mahallede bağırmamış gıııı gel az gellllllll
Önceden öyle yapıyordu cinnet geçiriyorum
En son eşim gece vardiyasından geldi fırsat bu fırsat hemen söylenmeye başladım (yukarıda oturursam zile basıp rahatsız etmezler demişti) güya yukarıda oturursam kimse rahatsız etmezdi
Kocam işten geldi geleni gideni basıyor zili sökecem en son lazım olduğunda sesinizi duyıramayacaksınız dedim anında kesildi

Kadının maksadı ayrı gözünün önünde olacam sürekli

3 harfli dediğin. Gül, Ali, Efe gibi arkadaşları dimi :) böyle devam edersen konun kapanacak
Hı evet evet onlar beş harfli side var zehra ayten nevin felan
Ben korkutmak amaç yada diğer başka bir şey için demedim
Bu tarz şeyleri de var dedim
Konu onun harflileri değil onun nasıl biri olduğu

Aşağı indim acıdım yemeklerini yapayım çalışıyorlar dedim
Yemek ne düşünüyorsunuz dedim yapalım. Yazık X de sarma yapalım dedi ama yetiştiremez yavrucak 23 yaşında yavrucak dediği
Ben onu soruyorum yemek ne yapılacak diyorum kadın sarma yapacaktı ama yapamaz ki diyor
En son sinirlendim ya ne pişecek o zaman pilireceğin yemeği söyle sana yapıp yapmayacağını değil ne yapılacağını soruyorum dedim
Ya işte sarma dedi
Bu X kişisi bir gün önce börek yapılacak diye kızdı. Bu işin gücün arasında onunla mı uğraşacaz diye
Dedim bravo X yengen böyle böyle diyor sen dün ne dedin işin gücün arasında diye
Kız bana yaprak topla dedi soracam demediki diyor
Öyle yalanı dizer işte o yüzden hiç itimadım kalmadı sözüne

Çok samimi hemde yurdum insanı ve kendince kibar.çok sevdim kv yi bende annemi asagı cagırırken geliver gııı diycem

Anlamadim

Niye bosanmiyorsunuz ki ?

sakat kaldim derken ne gibi bi sakatlik merak ettim

Neyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor
Ishalimm gıı gelemem deseydin bukadar saydiracagına. Bide niye çagirmiş onu söylemedin. Kadinin Iyi niyetini bizden gizleyerek haklı pozisyona geçme diye.mesela kahvaltıya çağırıyorsa tamamen sen haksizsin .onuda söyle bilelim yani

Yemek neye karar verdiniz diyorum
Sanki ben başkasının üzerinden konuşuyor muşum gibi yapamaz yavrucak diyor
Bende ne yemek yapacağını değil ne yemek yapılacağını sordum
Yapılmasını isteyen kişiye de sitemi belli etmek için bravo dün börek yapılacaktı.

Sen bu işin gücün arasında börek mi olur deyip söylenen değil mi sin şimdi kalkmış sarma yapacam demişsin dedim
Yoo ben öyle bir şey demedim kendi bana yaprak topla dedi bende topladım. Yaprak mı sarılacak mış dedi

Başkalarının adıylada küçük bile olsa yalan söyleye biliyor

Bugün arkadaşı iğne yaptırmaya gidiyor sağlık ocağında karşılaşıyor kadına diyor ki- burda sıra bekleme gel bize gidelim gelin yapar
Hayatta şırınga almamışım elime Yapmak için millete beni iyi gösterecem diye yalan söylüyor
Sorulmaz mı bunun hesabı yalan şaka bile olsa yalan dır bunun aksini kimse idda edemez
Yalan söyleme, benim hakkomdan kimseye söz verme demiyor muyum ben sen nerden, kimden buluyorsun bu cesareti dedim eşimde yanımda görüyorsun demi anneni

Şimdi o kadın gelseydi ben o iğneyi anneni mahcup etmemek için vursaydım
Olmadık yerden kan gelse ben kahrımdan ölürüm birşey oldu diye işin içinden çıkamadı
Bana dönmüş diyor ki sen yatarken kardeşin iğnelerini yaptı
Tabiki yapar benim kardeşim hemşire biliyor
O bile doktorun bana yazdığı iğneyi ilk önce sağlık ocağından bir doktora yaptırdı

Yani kısaca anlatmakla bitmiyor

Niye bosanmiyorsunuz ki ?

sakat kaldim derken ne gibi bi sakatlik merak ettim
Kafam çatladı, omzum kırıldı, iki ayağım femur kemiklerim yani dizden yukarı iki ayağım kırıldı 3 - 4yerden Platin takıldı 4 ay yatağa mahkum kaldım
Şimdi ayaktayım ama nasıl hiç bir şey eskisi gibi değil koşamıyorum, ayak üstü duramıyorum, kolumu çok hareket edemiyorum kısaca hareketlerim kısıtlandı ve bunları bile bile başkalarının gelirlerinin yaptığı işler hep gözüme sokuldu
Sonra da senden iş bekleyen mi var denildi
Önce lafı yapıştır sonra ben senden birşey mi bekliyorum
Yeni yeni ayağa kalkıyorum Bana-sen çok yattın işte şunda şöyle vardı kalktı yürüyor bir ayın içinde falan filan
O dönemde de oğlunun bana olan tavırlarını kıskanıyordu
Bilmiyorum eşim sevdiği için mi yoksa annesi gilden dolayı olduğu için mi çok nazik davranıyordu
Ayağa kalktım yarıya tavrı hareketi herşeyi değişti

Çağırma sebebi iş yapılacak yün atılacak bir birinden ayrılacak beni beklemez ki hiç kahvaltıya istemem de yani aşağı indim mi akşama kadar çıkamıyorum evime
Benimde bana göre sorumluluklarım var

Kadın bana sizin eve kimse çıkmıyor haftada ayda bir temizle diyor
Biz insan değiliz temizliğe ihtiyacımız yok bizim
Belli zaten evinden onun temizlik anlayışı da
Kendinin evini temizlediğini görmedim daha ya eltisi geldiğinde temizle der ya komşuyu çağırır hastayım der
Bir hasta iki hasta bu kadı bu kadın her temizlik günü hasta

Dün arkadaşları ben yapmıyorum diye beni öne sürüyor beynel yapmazsa bizde yapmayız
Yapmayın size silah zoruyla yaptırıyoruz madem öyle gelir yemeği yaparsin o zaman bizimle dedim
Kadın geldi bide kahve içti gitti
Sözde beni savunuyor şöyle böyle arkadaşına da dedim iletişim ne bilmiyor arkadaşınız dinlemeyi sorun çözmeyi bilmiyor direk ben söyleyeceğimi söylerim gerisine karışmam diyor, dedim. Duydu arkadaşları gidecek kalktı kapıda yarım saat konuştu
Konuşsun herşeyi anlatsalardı belki çeki düzen verir kendine

Eşim işten geldi elinde erzak vardı aldım içeri gidiyorum hadi gidelim
-Nereye gidiyorsunuz
+İğne yaptırmaya
-Niye annem her zaman tek gidiyor bugünün özelliği ne
+Benimle gitmek istemiş

Annesinin kulağına da eğiliyor (ki kendince haklı onların şakalaşma anlayışı bu sen yetiştirmişsin) anneler günü hediyesi olur

Annesi sinirleniyor gelme ben tek giderim. Bir havalar afra tafra, eşimde pis bir huyu var böyle karşıdaki sinirlenince daha çok üzerine gider

Annesi gelme ben alırım param var felan eşimde o para da benim dedi
Kaldırdı attı al seninse kocam gelir alırım para yarın gider alırım (ayağında varis çorabı var. Tekrar alacak varis çorabı amaç değişikli kullanacakmış)

Eşim yemeği yukarı getir dedi. Ben mutfağa
gittim yanımdaki kadın kaşla göz arası ne ara çıktın yukarıda fırça atıyorsun
Beni gördü konuşmayı kesti bağırıyor kalk aşağı yemeğini ye
Ben de ben ona yemek getirdim dedim elimde görünce iyice küplere bindi sinirli sinirli aşağı indi
Kendi eseri yerli yersiz bilip bilmeden şaka yapmaya kalkışırsan
Küçük kalkar büyüğe bakar

Amaç benim gözümün önünde oldu ya olay açıklamaya bak kendisi için zor duruma düşmeyecekmiş (ben demicem yani sen annene hediye alıyorsun yada şunu bunu alıyorsun) göz boyuyor parayı eşim veriyor kendi almış gibi yapıyor
Eşim gelmeden önce gidip ölçüsüne modeline boyuna herşeyine bakıyorsun eczane sana borçta veriyor sonra getirirsin abla komşuyuz diyor
Maksadı amacı çıktı ortaya
Yalanı çıktı ya onun tavrı ona

Çorap almaya gidiyor bana iğne yaptıracam diyor
Allah biliyor benim içimi de dışımı da onuda, herkesi de mazlumun ahı yerde kalmaz bu kadın ne olursa olsun. Ben Rabbime yöneldim ona havale ettim
Düşüncesi, hareketi, beni içine düşürmek istediği oyunları hep kendi ayağına dolanıyor
Siz beni anlamak için yazmasanızda bir şekilde bana akıtrırdığı göz yaşının hesabını veriyor ayağına dolanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…