Önceden öyle yapıyordu cinnet geçiriyorumdua etki aşağıdan zile basıp mahallede bağırmamış gıııı gel az gellllllll
Hı evet evet onlar beş harfli side var zehra ayten nevin felan3 harfli dediğin. Gül, Ali, Efe gibi arkadaşları dimi :) böyle devam edersen konun kapanacak
Aşağı indim acıdım yemeklerini yapayım çalışıyorlar dedim
Yemek ne düşünüyorsunuz dedim yapalım. Yazık X de sarma yapalım dedi ama yetiştiremez yavrucak 23 yaşında yavrucak dediği
Ben onu soruyorum yemek ne yapılacak diyorum kadın sarma yapacaktı ama yapamaz ki diyor
En son sinirlendim ya ne pişecek o zaman pilireceğin yemeği söyle sana yapıp yapmayacağını değil ne yapılacağını soruyorum dedim
Ya işte sarma dedi
Bu X kişisi bir gün önce börek yapılacak diye kızdı. Bu işin gücün arasında onunla mı uğraşacaz diye
Dedim bravo X yengen böyle böyle diyor sen dün ne dedin işin gücün arasında diye
Kız bana yaprak topla dedi soracam demediki diyor
Öyle yalanı dizer işte o yüzden hiç itimadım kalmadı sözüne
Bir düşünün isterseniz evde misafir var ve siz misafiri bırakıp gidiyorsunuz ahlak kurallarına bile aykırı siz kalkmış ölümde düğünde diyorsun uz kaldıki ben ayaklı hasta değilim kendilerinin bencilce yaptığı konuşmaları yüzünden sakat kaldım yaşam fonksiyonlarımı yitirdim
Günlerce gecelerce yalvardım keşke ölseydim diye
Yaşadığım beden acısı yetmedi bide ruhumu yediler ben onların eseriyim
Ne güzel mülayim her denileni yutan herşeye koşan sabah 7akşam 11 her işlerine koşan biriydim ama bende onlar adına anlayış kalmadı artık
Bırakmadılar gençliğim bitti kendimi yaşlı gibi hissediyorum bırak yaşlıyı ölü gibi 80 yaşındaki kadın yanıma geliyor hayret ile bakıyorum neden kadının içi genç öldürdüler beni ölmeden
Her günüm bir umut diye uyanıyorum her seferinde kendimi kandırdığımı bile bile
Ben size ne anlatıyorum ki her zaman yaptığım gibi çekilip bir köşeye hıçkıra hıçkıra ağlayıp yine mutlu rolü takılmam gerekti özür dilerim çok değerli kelimelerinizi sizden almak istedim
Ishalimm gıı gelemem deseydin bukadar saydiracagına. Bide niye çagirmiş onu söylemedin. Kadinin Iyi niyetini bizden gizleyerek haklı pozisyona geçme diye.mesela kahvaltıya çağırıyorsa tamamen sen haksizsin .onuda söyle bilelim yaniNeyi sıvadım ya ben ölüyorum midemin ağrısından kırk kere lavaboya çıktım gece kadın hava atacam diye kina yeli kinayeli bir zahmet aşağı gel gı diyor
İnşallah senin kv benim kv nin ruh ikizi olur diyelim o zamanÇok samimi hemde yurdum insanı ve kendince kibar.çok sevdim kv yi bende annemi asagı cagırırken geliver gııı diycem
Yemek neye karar verdiniz diyorumAnlamadim
Kafam çatladı, omzum kırıldı, iki ayağım femur kemiklerim yani dizden yukarı iki ayağım kırıldı 3 - 4yerden Platin takıldı 4 ay yatağa mahkum kaldımNiye bosanmiyorsunuz ki ?
sakat kaldim derken ne gibi bi sakatlik merak ettim
Kadın laftan anlamıyor ki zoruna gidiyor hemen tansiyonu yükseliyor sonra yine aynıUyelere yaptiginiz atari kaynanaya da yaparsaniz butun problem cozulecektir.
Çağırma sebebi iş yapılacak yün atılacak bir birinden ayrılacak beni beklemez ki hiç kahvaltıya istemem de yani aşağı indim mi akşama kadar çıkamıyorum evimeIshalimm gıı gelemem deseydin bukadar saydiracagına. Bide niye çagirmiş onu söylemedin. Kadinin Iyi niyetini bizden gizleyerek haklı pozisyona geçme diye.mesela kahvaltıya çağırıyorsa tamamen sen haksizsin .onuda söyle bilelim yani
Keşke onunla yaşasaydınız ne anlatmak istedigimi anlardınızNe var bunda kayinvalideyle bozdunuz kafayi
Birşey olmamışeeee nolmuş yani???