İnşallah canım benim inşallah :)Hamilesin canım cok sevindim hayırlı olsun allah bize de yaşatsın senin gibi benim de eşim test verdi benimde son 2 günüm kaldı inşallah benimde snein gibi sürpriz olur
Beni de en cok daraltan o dağların taslarin aciyip gecmis olsun olur olur yapin aa hala olmadi mi demesi... pismanim 2 ay olmadan söylemem diyorum bende
Ben oldu diye değil. Yani daha bismillah evlendin bi gez bi esini tanı ayni evin icinde insan huyunu suyunu öğrenir. Sonra mutsuz olunca ama cocuk var..tutaydin şeyini diyesim geliyo amaAçıkçası bende sınır oluyorum ondan iki ay sonra da ben evlendim ve halâ bekliyorum off
Kiz biz 3 ay korunma dönemini 6 ay dedik sonra da düşünmüyoruz daha dedik. Kurtaj sonrası 2 ay oldu hani diyolar. La Bismillah beeeAynen ya bizimkiler ümidi kesti bile olmuyor diye:)
Ay bu şok haberleri nerede satiliyor biz de alalim ne guzel yaaa... haber ver test sonucunuBugün birde eşim sperm testi verdi 1 yıldır olmuyor diye eğer hamileysem büyük şok olucaz
Merhaba kızlar öncelikle hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve bizim gibi bekleyenlere de tez zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin. Ben de 1,5 senedir annelik hayali kuranlardanım ama problem çıkmamasına rağmen olmadı. Beklemek çok zor hayalkırıklığı çok köti ama yapacak bişey yok vakti geldiğinde bebişimiz bize gelicek inşallah. Benim bata 10gün var bugün ovulasyon testi yaptım merak ettiğim için 2.çizgi silik çıktı adete kadar yapmayı düşünüyorum bakalım koyulaşacakmı inşallah bu ay bebeğim benimledir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hoşgeldin canım.Bende aynı 1 senedir olmuyor.Artık doktor yolu göründü diye düşünüyorum.Benimde bat cumaresi günü ama dün test yaptım negatifi gördümMerhaba kızlar öncelikle hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve bizim gibi bekleyenlere de tez zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin. Ben de 1,5 senedir annelik hayali kuranlardanım ama problem çıkmamasına rağmen olmadı. Beklemek çok zor hayalkırıklığı çok köti ama yapacak bişey yok vakti geldiğinde bebişimiz bize gelicek inşallah. Benim bata 10gün var bugün ovulasyon testi yaptım merak ettiğim için 2.çizgi silik çıktı adete kadar yapmayı düşünüyorum bakalım koyulaşacakmı inşallah bu ay bebeğim benimledir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hoşgeldin canım inşallah hepimize nasip olur da mutlu haberi burda veririz
Ay ahaha cok güldüm. Benim çocukluk arkadasim tek ilişkide ve kendi ustteyken kaldi kizi oldu. Korunuyoduk olmaz sandik zirladi birsürü. Kiz millet 2 saat yatar kalkmadan bu nasil kalmis şaşarsınÖzendiğim hayatı başkaların yaşaması
Hoşgeldin canım.Bende aynı 1 senedir olmuyor.Artık doktor yolu göründü diye düşünüyorum.Benimde bat cumaresi günü ama dün test yaptım negatifi gördüm
Acaba erkenmi yaptım diyorum ama erken gebelik testinde 3 ün öncesi çıkar yazıordu.Zaten olsa silik falan kesin çıkardı dimi.Oyy yine hüsran diyosun ben de tek çizgi görm
ekten bıktımyaş kaç bu arada cnm
Korunuyoduk oldu diyenlere uyuz olmaya başladım yaa yapmadığım şey kalmadı bi türlü hamile kalamadım.. bende artık hiç bişi yapmıyom yok ayagını kaldır yok banyo etme pasa fisoAy ahaha cok güldüm. Benim çocukluk arkadasim tek ilişkide ve kendi ustteyken kaldi kizi oldu. Korunuyoduk olmaz sandik zirladi birsürü. Kiz millet 2 saat yatar kalkmadan bu nasil kalmis şaşarsın
Canımm hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallah çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah dua et bizlere:)Kızlar dayanamadım silik çıkmasına bir tane daha yaptım bakın
Canim hayirli olsun cok sevindimBugün birde eşim sperm testi verdi 1 yıldır olmuyor diye eğer hamileysem büyük şok olucaz
Senin varsa icinde canlandi cocuk dile gelcek yapasanaaaaaaaCanlarım valla uyumakta n gidip ilaç bile alamıyorum uyuya kalmışım yine