Üzülmek yookkk valla dovcem siziİnşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu yaşamayı
Ben genelde 3 gün kala meraktan yaparım yoksa zaten anlarım.Ne biliyim vücut rahatlıyomudur negatifi görünce neyse adetim gününde gelir zaten.Bne bu aydan da boş geçtim negatifti yaptım test.
Üzülmüyorum ya demin 2 arkadaşımla konuştum bir büyüttü biri gebe öteki 5. yi yaptı.Bende Allahıma dua ediyorum bol bol.Birde buraya sizlere yazıyorum işte.Üzülmek yookkk valla dovcem sizi
Üzülmüyorum ya demin 2 arkadaşımla konuştum bir büyüttü biri gebe öteki 5. yi yaptı.Bende Allahıma dua ediyorum bol bol.Birde buraya sizlere yazıyorum işte.
Kız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişleryok ben yatacam diyemedim bide 2 gün yemekli misafir gelcek yarından sonra nerelereee gidem
Kızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha
Yok tatlım ya dün yaptım kan testi sonuç negatif ve bu ay ilişkiye de girmedik zatenYerleşme kanaması olmasın canım?
Ay onu hiç sorma ya kapının altında geçse hamile aklıyor kadınHey Maşallah 5. ne ya biz biri beceremedik:))
Geçmiş olsun canım, erken mi adet oldun acaba ya da kist vs. olmasın, doktora mı görünsenKızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha
Ay onu hiç sorma ya kapının altında geçse hamile aklıyor kadın
Yok tatlım ya dün yaptım kan testi sonuç negatif ve bu ay ilişkiye de girmedik zaten
Dün doktora gittim birşey demedi ultrasonla bakti kistin yok dedi folik asit verdi adet olunca gel dedi kanama hakkında da birşey söylemediGeçmiş olsun canım, erken mi adet oldun acaba ya da kist vs. olmasın, doktora mı görünsen
Moral bozmak yok önümüzdeki aylara bakcaz:))Ben bu aydayedim
Bilmiyorum canısı ama belim çok ağrıyor eşimde yarın ortopediye git dediHemen bir doktora görün canım neden olabilir ki?
Hahah ceketini atsa hamile kalıyorum tipleri Maşallah:))
Git git sonucu da yaz canım merak ettimBilmiyorum canısı ama belim çok ağrıyor eşimde yarın ortopediye git dedi
Aynen canım ya o cejekt neyse artık bilemedim.
O zaman yarın doktoru arayıp bi sor geçmezse istersenDün doktora gittim birşey demedi ultrasonla bakti kistin yok dedi folik asit verdi adet olunca gel dedi kanama hakkında da birşey söylemedi