Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülmek yookkk valla dovcem sizi

Kızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha

Kız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişler yok ben yatacam diyemedim bide 2 gün yemekli misafir gelcek yarından sonra nerelereee gidem

Ayy canım benimde ilk gebeliğimi öğrendiğim gün yatılı misafirim gelmişti 2gün kaldılar sonra onları gönderdim Sabah akşamına Hatay'da misafirim gelmişti :) tabi onlarda yatılıydı.. sonra biz hep birlikte Antalya'ya gittik tatil için bahardan yer ayırtmıştıkta oda benim gebeliğe denk geldi işte o sene tayinimizde çıkmıştı bide ev taşıdık o halde hey gidi hey şimdi 4,5yaşına geldi sıpam.. iyi yolda falan doğurmadım ben diyorum zaten.. doğuma 2hafta kala doktorum artık gideceksen git memleketine yoksa yolda doğurcksın demişti zaman ne çabuk geçiyor ya

Kızlar ben ıyi değilim ya bel agrım var aşırı bir şekilde gündüz adet sancısı gibi de sancim vardı ve 4 gündür süren kanamam var kanamanın neyden olduğunu da bilmiyorum adetime 10 gün var daha

Yerleşme kanaması olmasın canım?

Geçmiş olsun canım, erken mi adet oldun acaba ya da kist vs. olmasın, doktora mı görünsen

Kızlar birde bişey sorcam benim test negatif ya adete de 3 gün var ama 1 haftadaır bugüna kadar hep mide bulantısı yaşıyorum.Araba tutması gibi.
Adama da fenalık geldi.Bu bulantı hakkında bilgniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…