Tabi kiz fasa fiso. Zaten olacaksa olur ama kafamizi takmaktan baska bisey degil. Kac aydir deli gibi yatiyoz olsa olurdu olmuyo.Korunuyoduk oldu diyenlere uyuz olmaya başladım yaa yapmadığım şey kalmadı bi türlü hamile kalamadım.. bende artık hiç bişi yapmıyom yok ayagını kaldır yok banyo etme pasa fiso
Acaba erkenmi yaptım diyorum ama erken gebelik testinde 3 ün öncesi çıkar yazıordu.Zaten olsa silik falan kesin çıkardı dimi.
yaş 34 senin kaç?ilk çocuk mu olacak sizinki
Canım fena gribim gözüm iyice görmez oldu yerimden kalkacak halim yok eşim alırsa iş çıkışı yaparım ama gidip test alacak halim yokSenin varsa icinde canlandi cocuk dile gelcek yapasanaaaaaaa
Bir sene oldu ben 28 eşim 30.Kimyasaldan sonrası gelmediHoşbuldum cnm amin inşallah bakalım yaş ilerledikçe insan iyice tedirgin olmaya başlıyor olmazsa aşılama falan denicez galiba. Siz ne kadardır deniyosunuz?
Kuzummm geçmiş olsunnn yahuu hawalardan herlade bende oyleyim gecmek bilmeyen bas agrisi var sende koru kendini hamile olabilirsinCanım fena gribim gözüm iyice görmez oldu yerimden kalkacak halim yok eşim alırsa iş çıkışı yaparım ama gidip test alacak halim yok
Gecmis olsun canim.Aynen ya bide Türkiye geneli toz bulutu var yel estikçe benim Aslım mahvediyor beni ya .Kuzummm geçmiş olsunnn yahuu hawalardan herlade bende oyleyim gecmek bilmeyen bas agrisi var sende koru kendini hamile olabilirsin
Aynen sen dikkt et bak kendine canimin ici iki canli olabilrsin hava degisimi flan cok etkilio yaGecmis olsun canim.Aynen ya bide Türkiye geneli toz bulutu var yel estikçe benim Aslım mahvediyor beni ya .
İnşallah dediğin gibidir canım belki sonra çıkar testte.Bizmde inşallah ilk olacak.Eşim daha sabırlı bu konularda ama ben tam tersi :)Evet ilk olcak olabilirse inşallah :) Benmde yaş 31. Kiminde adet geçtikten 1 hafta sonra bile idrarda çıkmayabiliyormuş bekle bakalım biraz daha. Senin ikinci mi olcak?
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemencik atlatısın bol bol dinlen.Allah kolaylık versin.Canım fena gribim gözüm iyice görmez oldu yerimden kalkacak halim yok eşim alırsa iş çıkışı yaparım ama gidip test alacak halim yok
Kızlar adete 2 gün vardı yani geçen ay 21 inde olmusum genelde 2 gün öne gelir yada aynı gün olur cok heycanlandmm şuann akıntı gibi beyaz pembe karısık bişey gördüm google yerleşme kanaması yazınca çıkan görselin aynısı bi nokta gibi bişey vardı gerisi pembe silince geldi başkada bişey gelmedi yerleşme kanaması geçen ay tarihinden 4 gün önce olur mu
İnşallah dediğin gibidir canım belki sonra çıkar testte.Bizmde inşallah ilk olacak.Eşim daha sabırlı bu konularda ama ben tam tersi :)
Ben de negatifi gördüm testte 2 gün kala, hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
Genelde erkekler daha rahat oluyorlar bize göre ya ben de burada birçok şey okudum geçen seneden beri hamile kalmak isteyenler çılgınlar gibi hergün test yapıyolar falan onları görünce ben yine daha soğukkanlı kalmaya çalışıyormuşum :) Eşime kalsa ne var daha 31 yaşındayız diyor ama kadın olmadıkları için anlamıyorlar beklemenin ne zor olduğunu. İnşallah bu ay gelmiştir bebişlerimiz ya benim de daha 10 gün var beklemek çok zorİnşallah dediğin gibidir canım belki sonra çıkar testte.Bizmde inşallah ilk olacak.Eşim daha sabırlı bu konularda ama ben tam tersi :)
Napüm bebem misafirim vardı onlar gitti şimdi yarının yemeğini yaptım dolaba koydum daha yeni totomun üstüne oturcam öldüm yorgunluktan
Senle aynı bat tarihimizGenelde erkekler daha rahat oluyorlar bize göre ya ben de burada birçok şey okudum geçen seneden beri hamile kalmak isteyenler çılgınlar gibi hergün test yapıyolar falan onları görünce ben yine daha soğukkanlı kalmaya çalışıyormuşum :) Eşime kalsa ne var daha 31 yaşındayız diyor ama kadın olmadıkları için anlamıyorlar beklemenin ne zor olduğunu. İnşallah bu ay gelmiştir bebişlerimiz ya benim de daha 10 gün var beklemek çok zor
Kız dinlen dedik sana sen misafir ağırlıyor Sun .bende esinle sevinçten bizi unuttun sandımNapüm bebem misafirim vardı onlar gitti şimdi yarının yemeğini yaptım dolaba koydum daha yeni totomun üstüne oturcam öldüm yorgunluktan
Kız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişlerKız dinlen dedik sana sen misafir ağırlıyor Sun .bende esinle sevinçten bizi unuttun sandım
Ben genelde 3 gün kala meraktan yaparım yoksa zaten anlarım.Ne biliyim vücut rahatlıyomudur negatifi görünce neyse adetim gününde gelir zaten.Bne bu aydan da boş geçtim negatifti yaptım test.Genelde erkekler daha rahat oluyorlar bize göre ya ben de burada birçok şey okudum geçen seneden beri hamile kalmak isteyenler çılgınlar gibi hergün test yapıyolar falan onları görünce ben yine daha soğukkanlı kalmaya çalışıyormuşum :) Eşime kalsa ne var daha 31 yaşındayız diyor ama kadın olmadıkları için anlamıyorlar beklemenin ne zor olduğunu. İnşallah bu ay gelmiştir bebişlerimiz ya benim de daha 10 gün var beklemek çok zor
Bebiş sıkı sıkı tutun annen level atlıyorKız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişleryok ben yatacam diyemedim bide 2 gün yemekli misafir gelcek yarından sonra nerelereee gidem