Benim olduğu ay hsg cekildim oldu. Ama tabi dış gebelikti. Doktor olunca demek tedavisiz oluyor yasin musait(26) beklemek isterseniz 1 sene deneyin dedi. Bende 3 ay korundum bu 2. Ayim deniyoruz yeniden.
Gecen ay bal tarçın corek otu yedim ovulasyon tam pik olmadi erken regl oldum falan sacma bisi yasadim. Regl olunca eşime kuru incir findik ceviz bal karistirip veriyorum bazi gunler de pekmez. Ben bisey yapmadim zaten 3 4 aydir folik asit alıyorum. Bu ay da öyle yogun yasadim ki ovulasyon zamanını sanki gecen ayki kür simdi yaradi gibi.
Bakalım olmazsa esime yedirmeye devam edicem bide keciboynuzu pekmezi alicam ona. Kendim icin ovulasyon testi bakmaya devam edicem sadece ve folik asit iceren daha genis kapsamli bir vitamin bulucam. Simdilik boyle. Insallah gerek kalmaz
Yok ya eczaneye git 90 li tabletler var. Burda konu basliklarini oku ona gore alabilirsin. Doktorlar dusunmeden 3 ay oncesinde baslayin almaya diyo. Bende olana kadar 1 yil bile olsa alicam vitamin sonucta zarari yok fazlasininİnşallah canım beklemene gerek kalmaz folic asit gebe kalmaya yardımci oluyor mu doktor tavsiyesi ile mi kullanilmali
Onerebileceginiz bir marka varmı pekiYok ya eczaneye git 90 li tabletler var. Burda konu basliklarini oku ona gore alabilirsin. Doktorlar dusunmeden 3 ay oncesinde baslayin almaya diyo. Bende olana kadar 1 yil bile olsa alicam vitamin sonucta zarari yok fazlasinin
Ben folid kullaniyorum ama degisicem son 20 gün kaldi. Bende arastiricam içeriği daha çok olan bi tablet. Daha bakinmadim markaOnerebileceginiz bir marka varmı peki
Bende arastiricam canım güzel yorumları olan bir marma bulur sam yazarım damadaBen folid kullaniyorum ama degisicem son 20 gün kaldi. Bende arastiricam içeriği daha çok olan bi tablet. Daha bakinmadim marka
Tamam canim sagol bende yazarimBende arastiricam canım güzel yorumları olan bir marma bulur sam yazarım damada
Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Bu yöntemle hamile kalanların yorumlarını okudum iyi şeyler yazmışlar hepşırınga olayı çok riskli bir nevi aşılama gibi ama sperm dışarı çıktıktan sonra şekil değiştiriyormuş böyle bişey olsa hastaneler aşılama yapmaz.
Bu yöntemle hamile kalanların yorumlarını okudum iyi şeyler yazmışlar hep
İnşallah rabbim bizede nasip eder cnmBen canım 15 aydır hiç hamile kalamadim
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu 4ay önce doktor olabilir demiş artık hala tık yokKızlar siringayi 4 ay falan denemiştim genelde vajinismuslu kadınlar bu yolu deniyor ama bende tutmadı sizde tutar inşallah sizde bi sorun yoksa eşiniz mutlaka test yaptirsin.bende bu ay klomene ne başladım ilk kez bakalım inşallah tutar.