Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korunuyoduk oldu diyenlere uyuz olmaya başladım yaa yapmadığım şey kalmadı bi türlü hamile kalamadım.. bende artık hiç bişi yapmıyom yok ayagını kaldır yok banyo etme pasa fiso
Tabi kiz fasa fiso. Zaten olacaksa olur ama kafamizi takmaktan baska bisey degil. Kac aydir deli gibi yatiyoz olsa olurdu olmuyo.

Acaba erkenmi yaptım diyorum ama erken gebelik testinde 3 ün öncesi çıkar yazıordu.Zaten olsa silik falan kesin çıkardı dimi.:kızgın:
yaş 34 senin kaç?ilk çocuk mu olacak sizinki

Evet ilk olcak olabilirse inşallah :) Benmde yaş 31. Kiminde adet geçtikten 1 hafta sonra bile idrarda çıkmayabiliyormuş bekle bakalım biraz daha. Senin ikinci mi olcak?

Canım fena gribim gözüm iyice görmez oldu yerimden kalkacak halim yok eşim alırsa iş çıkışı yaparım ama gidip test alacak halim yok :KK1:
Kuzummm geçmiş olsunnn yahuu hawalardan herlade bende oyleyim gecmek bilmeyen bas agrisi var sende koru kendini hamile olabilirsin

Kuzummm geçmiş olsunnn yahuu hawalardan herlade bende oyleyim gecmek bilmeyen bas agrisi var sende koru kendini hamile olabilirsin
Gecmis olsun canim.Aynen ya bide Türkiye geneli toz bulutu var yel estikçe benim Aslım mahvediyor beni ya .

Kızlar adete 2 gün vardı yani geçen ay 21 inde olmusum genelde 2 gün öne gelir yada aynı gün olur cok heycanlandmm şuann akıntı gibi beyaz pembe karısık bişey gördüm google yerleşme kanaması yazınca çıkan görselin aynısı bi nokta gibi bişey vardı gerisi pembe silince geldi başkada bişey gelmedi yerleşme kanaması geçen ay tarihinden 4 gün önce olur mu

Evet ilk olcak olabilirse inşallah :) Benmde yaş 31. Kiminde adet geçtikten 1 hafta sonra bile idrarda çıkmayabiliyormuş bekle bakalım biraz daha. Senin ikinci mi olcak?
İnşallah dediğin gibidir canım belki sonra çıkar testte.Bizmde inşallah ilk olacak.Eşim daha sabırlı bu konularda ama ben tam tersi :)

Canım fena gribim gözüm iyice görmez oldu yerimden kalkacak halim yok eşim alırsa iş çıkışı yaparım ama gidip test alacak halim yok :KK1:
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah hemencik atlatısın bol bol dinlen.Allah kolaylık versin.:KK24:

Kızlar adete 2 gün vardı yani geçen ay 21 inde olmusum genelde 2 gün öne gelir yada aynı gün olur cok heycanlandmm şuann akıntı gibi beyaz pembe karısık bişey gördüm google yerleşme kanaması yazınca çıkan görselin aynısı bi nokta gibi bişey vardı gerisi pembe silince geldi başkada bişey gelmedi yerleşme kanaması geçen ay tarihinden 4 gün önce olur mu

Olabilir canım yerleştiyse yarın test yap çıkar

İnşallah dediğin gibidir canım belki sonra çıkar testte.Bizmde inşallah ilk olacak.Eşim daha sabırlı bu konularda ama ben tam tersi :)
Genelde erkekler daha rahat oluyorlar bize göre ya ben de burada birçok şey okudum geçen seneden beri hamile kalmak isteyenler çılgınlar gibi hergün test yapıyolar falan onları görünce ben yine daha soğukkanlı kalmaya çalışıyormuşum :) Eşime kalsa ne var daha 31 yaşındayız diyor ama kadın olmadıkları için anlamıyorlar beklemenin ne zor olduğunu. İnşallah bu ay gelmiştir bebişlerimiz ya benim de daha 10 gün var beklemek çok zor

Genelde erkekler daha rahat oluyorlar bize göre ya ben de burada birçok şey okudum geçen seneden beri hamile kalmak isteyenler çılgınlar gibi hergün test yapıyolar falan onları görünce ben yine daha soğukkanlı kalmaya çalışıyormuşum :) Eşime kalsa ne var daha 31 yaşındayız diyor ama kadın olmadıkları için anlamıyorlar beklemenin ne zor olduğunu. İnşallah bu ay gelmiştir bebişlerimiz ya benim de daha 10 gün var beklemek çok zor
Senle aynı bat tarihimiz :KK70:

Benim dünden sonra kanamam olmadı leke falan yok şuan bel agrısı çekiylrum biraz önce yarım saat ayakta durdum dolma yapıyordum kokusundan tiksindim belime agrı girdi normalde akıntım olması lazım ama tsm tersi kup kuru durumdayım yumurtlamadan sonra yada yumurtlamadım mı anlayamadım ara ara bi kasıgımda sanki cümcikleme gibi hissediyorum şimdilik bu kadaaan göğüslerim normalde adetten 15 gün önce agrırdı şimdi hiç agrı yok dolgunluk var

Napüm bebem misafirim vardı onlar gitti şimdi yarının yemeğini yaptım dolaba koydum daha yeni totomun üstüne oturcam öldüm yorgunluktan
Kız dinlen dedik sana sen misafir ağırlıyor Sun .bende esinle sevinçten bizi unuttun sandım

İnşallah Allah bizede nasip eder o duyguyu yaşamayı:cry:
Ben genelde 3 gün kala meraktan yaparım yoksa zaten anlarım.Ne biliyim vücut rahatlıyomudur negatifi görünce neyse adetim gününde gelir zaten.Bne bu aydan da boş geçtim negatifti yaptım test.:mad:

Kız napim habersiz geldiler diyarbakırdan 4 saatlik Yol gelmişler :KK70: yok ben yatacam diyemedim bide 2 gün yemekli misafir gelcek yarından sonra nerelereee gidem
Bebiş sıkı sıkı tutun annen level atlıyor :KK70:

X