Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 1 yıldır korunmadab ilişkim oldu hep negatif çıktı 3 gün gecikti gribim ondan mı diye düşündüm gittim test aldım 2. Çizgi silik çıktı sizceee

Çok sevindim senin adina canim insallah bebekle sonuçlanır nerde girdin sen hangi ilde

Hep böle hayal ediyorum kendimi başka bişi için dr gidip hayırlı olsun hamilesiniz densin felan süpriz :)

Ben heralde galiba hamileyim falan derdim inanamazdım :)) Geçen sefer kimyasal olduğunda dağlara taşlara haber saldıydık iki gün sonra gitti:)) Tabi normali iki aydan önce kimseye söylememekmiş ama ne bilem:)
Beni de en cok daraltan o dağların taslarin aciyip gecmis olsun olur olur yapin aa hala olmadi mi demesi... pismanim 2 ay olmadan söylemem diyorum bende

Kızlar merhaba 1 yıldır korunmadab ilişkim oldu hep negatif çıktı 3 gün gecikti gribim ondan mı diye düşündüm gittim test aldım 2. Çizgi silik çıktı sizceee
Ayy ne güzel bir haber inşallah hep seninle kalır bebeğin hayırlı olsun canim benim darısı bize olsun

Anaaam kiz bi an korku girdi icime ne büyük bir sabır ve fedakarlık.. gidip anamı öpeyim

Bende malatya ya da kayseride gireyim madem ilçedeyim ama burdakilere güvenemem gerçi var mıdır onuda bilmiyorum da
Tabi canım mümkünse araştırıp gitmekte fayda var, Kayseri ya da Malatya’da çektirmiş olan varsa forumda onlar daha detaylı bilgi verir belki.

Hep böle hayal ediyorum kendimi başka bişi için dr gidip hayırlı olsun hamilesiniz densin felan süpriz :)
Arkadaşım öyle olmuştu daha evliliği bir aylıktı grip için gitmişti doktora hamile olduğunu öğrenmişti nasıl oldu bir ayda guzel rabbim verince veriyor işte bizde şaşırmıştık hep

Arkadaşım öyle olmuştu daha evliliği bir aylıktı grip için gitmişti doktora hamile olduğunu öğrenmişti nasıl oldu bir ayda guzel rabbim verince veriyor işte bizde şaşırmıştık hep
Ay en sinir insan tipi. Evlenip zırt hamile kalan bizim burda hep isteyerek kaliyorlar sonra tüm oklar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…