adet belirtileri yaşadım ama daha hafifdi. Onun dışında hiç belirtim olmadı. Sadece gecikti grip olunca gripten mi acaba dedim ilaçta kullanmadım içime doğdu herhalde akşam kan vermeye gidicem bakalımHamilesin canim hayirli olsun. Belirtilerin var miydi
Ne güzel ya :)adet belirtileri yaşadım ama daha hafifdi. Onun dışında hiç belirtim olmadı. Sadece gecikti grip olunca gripten mi acaba dedim ilaçta kullanmadım içime doğdu herhalde akşam kan vermeye gidicem bakalım
Ayy allahım nolur bunlar senin için hayırlı haberler olur insallahhh canı gönülden istiyorum gerçekten rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamandaaKuzum valla kalkıp almaya eriniyorum havalarda kötü zaten .bol uykum var gripte oldum ustune
Haberdar et bizi ben inaniyorum zaten testede belli hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin insallahBugün birde eşim sperm testi verdi 1 yıldır olmuyor diye eğer hamileysem büyük şok olucaz
Hadi inşallah hamilesindir kan ver canım daha garantiKızlar merhaba 1 yıldır korunmadab ilişkim oldu hep negatif çıktı 3 gün gecikti gribim ondan mı diye düşündüm gittim test aldım 2. Çizgi silik çıktı sizceee
Siz hiç duymadınız mı büyüklerinizden griple başlayan hamilelik efsaneleri. :) Ben bi kaç defa duymuştum da...Kızlar böyle çıktı yani yardım nolur
Anlık oldum ne üşütme ne herhangi bişey çok dikkat ederim ben üşütmemeye aniden oldu eşimde dedi nerde üşüttün bu kadar adet olmam gereken gün grip oldumSiz hiç duymadınız mı büyüklerinizden griple başlayan hamilelik efsaneleri. :) Ben bi kaç defa duymuştum da...tebrik ederim.
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşaallah.
Ya hadi bakalım hayırlı olsun :))Bugün birde eşim sperm testi verdi 1 yıldır olmuyor diye eğer hamileysem büyük şok olucaz
Hayırlısı kuzum valla vakitli gelsin güzel kaderli olsun hayırlı evlat olsun geç olsunAyy allahım nolur bunlar senin için hayırlı haberler olur insallahhh canı gönülden istiyorum gerçekten rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamandaa
Amiiiiin amin amiin çok doğru hepimize inşallahHayırlısı kuzum valla vakitli gelsin güzel kaderli olsun hayırlı evlat olsun geç olsun
Hamile kalamayanlar olarak çok çakalız yaa :) bende aa nasıl olur tek ilşki yaşamştık ‘’hiççç’’ beklemiyoduuuuk :) :)Ay bende ya. Grip olayim hamile döneyim. Ya da aman bu ay gunleri denk getiremedik diyim tutsun falan. Boyle seyler
Özendiğim hayatı başkaların yaşamasıArkadaşım öyle olmuştu daha evliliği bir aylıktı grip için gitmişti doktora hamile olduğunu öğrenmişti nasıl oldu bir ayda guzel rabbim verince veriyor işte bizde şaşırmıştık hep
Hamilesin canım cok sevindim hayırlı olsun allah bize de yaşatsın senin gibi benim de eşim test verdi benimde son 2 günüm kaldı inşallah benimde snein gibi sürpriz olurKızlar dayanamadım silik çıkmasına bir tane daha yaptım bakın
Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsunKızlar dayanamadım silik çıkmasına bir tane daha yaptım bakın