Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende reglde asiri pihtilasma var gerci bende yok yok ama bu sefer daha da fazla oldu boyle olan var mi acaba. Genetikte pihtilasma cikti bende ama reglide acaba o mu etkiliyor

Siz hiç duymadınız mı büyüklerinizden griple başlayan hamilelik efsaneleri. :) Ben bi kaç defa duymuştum da... :KK49: tebrik ederim.
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşaallah.
Anlık oldum ne üşütme ne herhangi bişey çok dikkat ederim ben üşütmemeye aniden oldu eşimde dedi nerde üşüttün bu kadar adet olmam gereken gün grip oldum

Kızlar aslında belirtim yok değil şöyle olmuştu. Aşırı yemek düşkünlüğüm başladı ve pantolarıma sığmadım . En büyük belirtim bu sanırım. Normalde yemek yemeyi sevmem , Ekşiye aşık olan ben tatlı düşkünü oldum. Dün ilk defa turşudan tiksindim :KK43:

Kızlar dayanamadım silik çıkmasına bir tane daha yaptım bakın

Eklentiler

• 0F5D70C6-A112-4F90-9644-B5E262000F95.jpeg
    0F5D70C6-A112-4F90-9644-B5E262000F95.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar dayanamadım silik çıkmasına bir tane daha yaptım bakın
Hamilesin canım cok sevindim hayırlı olsun allah bize de yaşatsın senin gibi benim de eşim test verdi benimde son 2 günüm kaldı inşallah benimde snein gibi sürpriz olur

Allahıma şükürler olsun Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın geçen sene tam bugün dedik hadi deneyelim diye olmadı hep adet oldum. Bugün sperm testi verdi eşim . Ama rüyamda mavi gözlü bir erkek bebek koklarken gördüm . Öyle olunca test yaptım şok oldum. Rabbime şükürler olsun. Kızlar burdan diyeceğim tek şey umudunuzu kaybetmeyin Allahtan En hayırlı zamanı isteyin.

X