Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim senin adina canim insallah bebekle sonuçlanır nerde girdin sen hangi ildeMerhaba canım, benim hiç ağrı, acı olmadı gerçekten, ama kişiden kişiye ya da yapılan yere göre değişir mi bilmiyorum. Yaptırdığım yerde anestezili yapılmıyordu, tedirgin girdim tabi ama hiç korktuğum gibi olmadı, ekrandan da izledim ilacın verilmesini falan.
Amin canım inşallah, İstanbul’da Fulya Açık Emar’da girmiştim.Çok sevindim senin adina canim insallah bebekle sonuçlanır nerde girdin sen hangi ilde
CNm test atsana bi bakalımKızlar merhaba 1 yıldır korunmadab ilişkim oldu hep negatif çıktı 3 gün gecikti gribim ondan mı diye düşündüm gittim test aldım 2. Çizgi silik çıktı sizceee
Hep böle hayal ediyorum kendimi başka bişi için dr gidip hayırlı olsun hamilesiniz densin felan süpriz :)Canim ben gecen o aydinlanmayi baska konuda bi arkadasimiz 7 gun dolu dolu adet görüp oylesine doktora gidince hamile haberi aldiginda yasadim. Harbiden mucize diyodu doğru ins hayirlisiyla atlatir. Kendi acimdan cok aydinlanmadim yani ayni tas terane
Beni de en cok daraltan o dağların taslarin aciyip gecmis olsun olur olur yapin aa hala olmadi mi demesi... pismanim 2 ay olmadan söylemem diyorum bendeBen heralde galiba hamileyim falan derdim inanamazdım :)) Geçen sefer kimyasal olduğunda dağlara taşlara haber saldıydık iki gün sonra gitti:)) Tabi normali iki aydan önce kimseye söylememekmiş ama ne bilem:)
Ayy ne güzel bir haber inşallah hep seninle kalır bebeğin hayırlı olsun canim benim darısı bize olsunKızlar merhaba 1 yıldır korunmadab ilişkim oldu hep negatif çıktı 3 gün gecikti gribim ondan mı diye düşündüm gittim test aldım 2. Çizgi silik çıktı sizceee
Anaaam kiz bi an korku girdi icime ne büyük bir sabır ve fedakarlık.. gidip anamı öpeyimBen "anne" olmadan önce...
Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.
Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım.
Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...
Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile.
Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...
Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim.
Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.
Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.
Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim.
Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi...
Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...
Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini..
Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...
Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim...
Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.
Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.
Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.
Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım....
İyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğimsin
ALINTIDIR. Diyebilelim inşaaalllah
Bende malatya ya da kayseride gireyim madem ilçedeyim ama burdakilere güvenemem gerçi var mıdır onuda bilmiyorum daAmin canım inşallah, İstanbul’da Fulya Açık Emar’da girmiştim.
Ay bende ya. Grip olayim hamile döneyim. Ya da aman bu ay gunleri denk getiremedik diyim tutsun falan. Boyle seylerHep böle hayal ediyorum kendimi başka bişi için dr gidip hayırlı olsun hamilesiniz densin felan süpriz :)
Tabi canım mümkünse araştırıp gitmekte fayda var, Kayseri ya da Malatya’da çektirmiş olan varsa forumda onlar daha detaylı bilgi verir belki.Bende malatya ya da kayseride gireyim madem ilçedeyim ama burdakilere güvenemem gerçi var mıdır onuda bilmiyorum da
Arkadaşım öyle olmuştu daha evliliği bir aylıktı grip için gitmişti doktora hamile olduğunu öğrenmişti nasıl oldu bir ayda guzel rabbim verince veriyor işte bizde şaşırmıştık hepHep böle hayal ediyorum kendimi başka bişi için dr gidip hayırlı olsun hamilesiniz densin felan süpriz :)
Araştırayım haklisin vardır kesin teşekkür ederim canım benim ❤Tabi canım mümkünse araştırıp gitmekte fayda var, Kayseri ya da Malatya’da çektirmiş olan varsa forumda onlar daha detaylı bilgi verir belki.
Rica ederim canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Araştırayım haklisin vardır kesin teşekkür ederim canım benim ❤
Ay en sinir insan tipi. Evlenip zırt hamile kalan bizim burda hep isteyerek kaliyorlar sonra tüm oklar bizeArkadaşım öyle olmuştu daha evliliği bir aylıktı grip için gitmişti doktora hamile olduğunu öğrenmişti nasıl oldu bir ayda guzel rabbim verince veriyor işte bizde şaşırmıştık hep
Ya benim eşim de sinir ololuyor o tip insanlaraAy en sinir insan tipi. Evlenip zırt hamile kalan bizim burda hep isteyerek kaliyorlar sonra tüm oklar bize
Açıkçası bende sınır oluyorum ondan iki ay sonra da ben evlendim ve halâ bekliyorum offYa benim eşim de sinir ololuyor o tip insanlara
Hamilesin canim hayirli olsun. Belirtilerin var miydiKızlar böyle çıktı yani yardım nolur
Yardıma gerek yok tatlım hayırlı olsun bebek var :)Kızlar böyle çıktı yani yardım nolur