Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece ne kadar çok doktor dediyseniz benimde öğlen girdi rüyama kadına beni ultrasona alın diyordum içimden de varsa bebek görünür hem uğraşmam kan vermekle diyordum ya :skandal:sonra uçak felan gördüm çok sacmaydi

Merhaba kızlar öncelikle hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve bizim gibi bekleyenlere de tez zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin. Ben de 1,5 senedir annelik hayali kuranlardanım ama problem çıkmamasına rağmen olmadı. Beklemek çok zor hayalkırıklığı çok köti ama yapacak bişey yok vakti geldiğinde bebişimiz bize gelicek inşallah. Benim bata 10gün var bugün ovulasyon testi yaptım merak ettiğim için 2.çizgi silik çıktı adete kadar yapmayı düşünüyorum bakalım koyulaşacakmı inşallah bu ay bebeğim benimledir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️

Merhaba kızlar öncelikle hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve bizim gibi bekleyenlere de tez zamanda eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin. Ben de 1,5 senedir annelik hayali kuranlardanım ama problem çıkmamasına rağmen olmadı. Beklemek çok zor hayalkırıklığı çok köti ama yapacak bişey yok vakti geldiğinde bebişimiz bize gelicek inşallah. Benim bata 10gün var bugün ovulasyon testi yaptım merak ettiğim için 2.çizgi silik çıktı adete kadar yapmayı düşünüyorum bakalım koyulaşacakmı inşallah bu ay bebeğim benimledir. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️

Hoşgeldin canım inşallah hepimize nasip olur da mutlu haberi burda veririz

Hoşgeldin canım.Bende aynı 1 senedir olmuyor.Artık doktor yolu göründü diye düşünüyorum.Benimde bat cumaresi günü ama dün test yaptım negatifi gördüm:cry:

Hoşgeldin canım inşallah hepimize nasip olur da mutlu haberi burda veririz

Hoşbuldum cnm amin inşallah bakalım yaş ilerledikçe insan iyice tedirgin olmaya başlıyor olmazsa aşılama falan denicez galiba. Siz ne kadardır deniyosunuz?

Hoşgeldin canım.Bende aynı 1 senedir olmuyor.Artık doktor yolu göründü diye düşünüyorum.Benimde bat cumaresi günü ama dün test yaptım negatifi gördüm:cry:

Oyy yine hüsran diyosun ben de tek çizgi görm
ekten bıktım :olamaz: yaş kaç bu arada cnm

Oyy yine hüsran diyosun ben de tek çizgi görm
ekten bıktım :olamaz: yaş kaç bu arada cnm
Acaba erkenmi yaptım diyorum ama erken gebelik testinde 3 ün öncesi çıkar yazıordu.Zaten olsa silik falan kesin çıkardı dimi.:kızgın:
yaş 34 senin kaç?ilk çocuk mu olacak sizinki

kızlar kasık agrım çok ya benim bu hsg beni mahvetti sanki bu kadar süre sonra bu kadar agrı normal değil. HSG de çok agrım olmuştu çok kasılmıştım birşeylere zarar vermiş olabilir mi

Ay ahaha cok güldüm. Benim çocukluk arkadasim tek ilişkide ve kendi ustteyken kaldi kizi oldu. Korunuyoduk olmaz sandik zirladi birsürü. Kiz millet 2 saat yatar kalkmadan bu nasil kalmis şaşarsın
Korunuyoduk oldu diyenlere uyuz olmaya başladım yaa yapmadığım şey kalmadı bi türlü hamile kalamadım.. bende artık hiç bişi yapmıyom yok ayagını kaldır yok banyo etme pasa fiso

X