- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Dogruu. Ayy hadi inşallah adam hastanede şok olsun bi :))Aynen kuzummmm ama artik o cift çizgiyi gormeden wermemmmm zaten ignden korkuyom banane tam net ciksin esime caktrmadan sey dicem karnim agrio acile gidek bi cikcak sonuc gebesin benimde hayalim ooooo
Aynen katılıyorum 1 yılı boşa gitmiş biri daha olarak, hatta eğer mümkünse bir doktor ile bile yetinmemekte fayda olabilir, akla gelmeyen her ihtimali gözden kaçırmamak için.arkadaşlar bende sizin gibi her ay umutla bekleyenlerdenim ama beklemeyin doktora gidin muhakkak. cumartesi doktora gittim hsg istedi ve tüplerim kapalı çıktı 1 yılım böylelikle boşa geçmiş oldu hayırlısı demekki diyorum.tüplere bakılmadan klomenmiş çatlatma iğnesiymiş ne işe yararki önce genel muayenenizi ve hsg nizi yaptırın sorun yoksa beklersiniz sıkıntı varsa tedavinize bakarsınız
Aynen katılıyorum 1 yılı boşa gitmiş biri daha olarak, hatta eğer mümkünse bir doktor ile bile yetinmemekte fayda olabilir, akla gelmeyen her ihtimali gözden kaçırmamak için.
[/QUOTE]kesinlikle canım öncelik hsg ye verilmeli çekilmesi çok zor ama durumun ortaya çıkıyor ona göre hareket ediyorsun. ben farklı doktorlada görüştüm sonuç aynı çıktı. nasip olursa önümüzdeki ay tüp bebek için tedaviye başlıyoruz
arkadaşlar bende sizin gibi her ay umutla bekleyenlerdenim ama beklemeyin doktora gidin muhakkak. cumartesi doktora gittim hsg istedi ve tüplerim kapalı çıktı 1 yılım böylelikle boşa geçmiş oldu hayırlısı demekki diyorum.tüplere bakılmadan klomenmiş çatlatma iğnesiymiş ne işe yararki önce genel muayenenizi ve hsg nizi yaptırın sorun yoksa beklersiniz sıkıntı varsa tedavinize bakarsınız
ya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü
Hahah ooh ne de güzel yptık çok da güzel yaptık diye gezersinEşlerimize söyleriz sadece en son elime davul alıp hamileyim laaaan diye sokakta koşarım
Kızkahve pembe bata 11 gün var
banada hiç bir sorun yok herşey çok iyi demişti ama öyle değilmiş malesef. zaman kaybetme hayat kısa canım benimDoğru söylüyorsunuz zaman gçiyor sürkli.Bende önümüzdeki ayın 9 unda randevu aldım.Gerçi kendisi hiç bir sorunun olmadığını söyledi.Sanırım aşılama merkezine sevk eder, ordada tüplere hormonlara vs. bakılır
bende arkadaşlar arasındayken süpriz yapmayı düşünüyorum. 1 senedir bekliyoruz çünküya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü
Amin inşallah canımYeni katilan arkadaslr hosgeldiniz RABBİM hepimizinn dualrni kabul etsin kucaklarimiz bos kalmasin
Canim hsg nasıl çekiliyor can yakıyor muGünaydın, ben bu ay araştırmaya başladım konuyu, adetin 3. günü kan testi ile hormonlara bakıldı, bir de 21.gün progesteron için kan verdim. Adet bitiminde de hsg çektirmiştim, onu es geçmeyin bence, neden daha erken söylemediğini bilmiyorum doktorumun, hsg sonucunda rahimde perde olduğu çıktı, bunca zaman bir anlamda boşa gitmiş oldu, keşke daha önce farkedilip alınsaydı diyorum.
Merhaba canım, benim hiç ağrı, acı olmadı gerçekten, ama kişiden kişiye ya da yapılan yere göre değişir mi bilmiyorum. Yaptırdığım yerde anestezili yapılmıyordu, tedirgin girdim tabi ama hiç korktuğum gibi olmadı, ekrandan da izledim ilacın verilmesini falan.Canim hsg nasıl çekiliyor can yakıyor mu
Canlarım valla uyumakta n gidip ilaç bile alamıyorum uyuya kalmışım yineLimon11 @yaprakali parol vardı bitane içtim ara ara kramp giriyor kasıgıma kız bana diyorsun da sen gidip test bile yapmadın
Doğru aslında hemen kimseye söylememek lazım ama nasıl söylemem orasını bilemiyorum :))Ben heralde galiba hamileyim falan derdim inanamazdım :)) Geçen sefer kimyasal olduğunda dağlara taşlara haber saldıydık iki gün sonra gitti:)) Tabi normali iki aydan önce kimseye söylememekmiş ama ne bilem:)
Ya sen hayirdiiiiiir ? Neden sürekli uyuyosuuun yoksaaa :)) kız 5 gün geçmiş ne bekliyon dahaaaCanlarım valla uyumakta n gidip ilaç bile alamıyorum uyuya kalmışım yine
Kuzum valla kalkıp almaya eriniyorum havalarda kötü zaten .bol uykum var gripte oldum ustuneYa sen hayirdiiiiiir ? Neden sürekli uyuyosuuun yoksaaa :)) kız 5 gün geçmiş ne bekliyon dahaaa