Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buda eşimle bugün ki mesajlaşmam

Eklentiler

• 91C97A7B-4A18-4F00-B0CD-41381A0D7952.png
    166,6 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum ben olsada olmasada hayırlısını istiyorum olsun diye inatla rabbime dua etmiyorum hayırlı evlat olmayacaksa olmasın diyorum belki rabbim evladin hayırlı olmayacak diyip o duamı kabul eder valla ben bebeğim oluşundan çok onu koruyamam onu kırarım anlayamam diye korkuyorum ve hep bu gücü bana vermeyecekse olmasın diyorum .

Doktor 3 ay olmazsa benimde hsg cekilmem gerektiğini söyledi cok korkuyorum kuzum ya sen anesteziylemi yaptırdın agrın oldumu azcık bilgi versen bana
Hsg sakın erteleme ilk yaptıracağın şey o olsun 1. Gebelik şansın artıyor 6 ay basınçlı ilaç verildi için tiplerde tıkanma varsa açılıyor 2. Ben özelde çektirdim tüp bebek merkezinde dr çok araştırdım anestezi ile çekildim biraz maliiiyet olarak yüksek ama hiç acı hissetmedim tek hatırladım eşim nerde demişim herkese sayıklamışım :) acı macı yok yani

Ben inanıyorum sen çok güzel bi anne olucaksın evladında senin gibi bi annesi oldugu için çok şanslı daha doğmadan çok şanslı hemde

Bende özelde çekilcem eğer önümüzdeki 2 ay daha olmazsa. Ameliyatlardan fln çok korkuyorumda bide bu operasyonun çok ağrılı oldugunu duydum hep korktum bende anestezi olmadan yaptıramam sanırım sağol verdiğin bilgiler için

Benm dr bayıltmadan çekti evet acı var ama seni öldürmeyen acı güçlendirir şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…