En kısa zamanda yaşarsın buraya yazardın inşallahaslında ben kendi tepkimide cok merak ediyooruuuum :)
Reglimi oldun canımKızlaarrrrrrrrr benden çok az bi leke geldiiii
Kız daha bat a vardı kırmızı mi leke kahverengi gibi miKızlaarrrrrrrrr benden çok az bi leke geldiiii
Hepimizin acısı aynı.. sorunlarımız aynı..Iyiki bu topigi açmışım dedirtiniz bana bugün E Ebr111Sseerraayy Sebepsonuc diligecmisinsan00 M MiyavKedi ve diğer msj yazan herkese teşekkürler
sende iyiki açmıssında bizi burda toplamıssınIyiki bu topigi açmışım dedirtiniz bana bugün E Ebr111Sseerraayy Sebepsonuc diligecmisinsan00 M MiyavKedi ve diğer msj yazan herkese teşekkürler
Mesele sorunlara gülerek yaklaşmak canım ne kadar olumlu dusunce o kadar mutluluk diyorum benHepimizin acısı aynı.. sorunlarımız aynı..
Yerleşme kanaması mı kiKızkahve pembe bata 11 gün var
yok kuzum daha 11 gün varReglimi oldun canım
sende iyiki açmıssında bizi burda toplamıssın
bal damlıyoo balll insallahh hepimizden güzel haberler alcazz yakın zamandaaaaa :)En kısa zamanda yaşarsın buraya yazardın inşallah
Iyiki bu topigi açmışım dedirtiniz bana bugün E Ebr111Sseerraayy Sebepsonuc diligecmisinsan00 M MiyavKedi ve diğer msj yazan herkese teşekkürler
Kuzum iyiki açmışsın valla birbirimize destek oluruz ben kimseyle konuşamaktan çok bunalmıştım yani konuşsam bile yaşamayan anlayamıyo malesef iyiki varsınız hepiniz içimizi döküyoruz ne güzelIyiki bu topigi açmışım dedirtiniz bana bugün E Ebr111Sseerraayy Sebepsonuc diligecmisinsan00 M MiyavKedi ve diğer msj yazan herkese teşekkürler
Tükeniyoruz canım yaaMesele sorunlara gülerek yaklaşmak canım ne kadar olumlu dusunce o kadar mutluluk diyorum ben
Yerleşme benceKızkahve pembe bata 11 gün var
Oldu bu iş oh oh yandan kuzum yandan oh ohKızkahve pembe bata 11 gün var
Anam nebilim ben hiç yerleşme falan yaşamadım şuan bel agrısı bide sol kasık bacağıma vuruyor agrı o kadarYerleşme bence
Daha adete var başka ne olabilir ki buAnam nebilim ben hiç yerleşme falan yaşamadım şuan bel agrısı bide sol kasık bacağıma vuruyor agrı o kadar