- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Canım rahim kanseri için önce smeer yapıyolar ondanmı bahsetti doktor yada hpv virüsü fln varmı sende biliyomusun?Canım ailede kısırlık var ve benim bir böbreğim düzgün çalışmıyor ilaç tedavisi felan derken kiloda aldım adet gecikmelerim baya uzun sürüyor iki ay kadar olmadigimi biliyorum bide benim detaylı kan testimde bazı degerlerim yüksek cıktı doktor acildeydik dedi hemen bir kadın doğuma gözük dedi esimede rahim kanseri için doktora muane olsun demiş tabi ben test verdim oda sigorta karşılamıyordu parasını ödemelisiniz dediler ondada ben gidemedim eşimde işteydi test yandı sonra ben salladim hep şimdi eşim ısrarla götürmek istiyor ama ben istemiyorum bazı şeyleri kaldiramayacagimin farkındayım baya uzun oldu aman allah in verdiği bir can zaten
Smear alındı canım rahim kanseri için ama test yandı parasını ödememiz gerektiğini söylemediler bir gün sonra arayıp hemen parayı yatirin dediler eşim işteydi bende gitmedimCanım rahim kanseri için önce smeer yapıyolar ondanmı bahsetti doktor yada hpv virüsü fln varmı sende biliyomusun?
Sen yaptın mı testYa çok heyecanlandiiiim yarın git hemen kan veeeeer
1 2 gün sonra bi daha idrar testi yap git gide koyulaşır :)Bi durdum ben ya şimdi bi Garp oldum ama daha 11 gün var gidip kan vermek istemiyorum tam emin olana kadar çift çizgi görmek istiyorum aslknda korkuyorum
Yok yapmadım ben adet olcam biliyom :) belim agriyooo :) 3 gün sonra belli olur benim zatenSen yaptın mı test
Korkma canım korkma bence bebeğin seninle yat kesinlikle kalkma ağır kaldırma büyük ihtimal tutunuyor sana heycan yapma sakin ol biz senin yerine sevinirizBi durdum ben ya şimdi bi Garp oldum ama daha 11 gün var gidip kan vermek istemiyorum tam emin olana kadar çift çizgi görmek istiyorum aslknda korkuyorum
Aramıza hoş geldin demek isterdim ama :) inşallah hamiş haberleriyle gelirsin :)Selam kızlar beni de alın aranıza 2 senedir istiyoruz bizde
Hoşgeldin canimm aramizaaSelam kızlar beni de alın aranıza 2 senedir istiyoruz bizde
Hoşgeldin canım aramıza ekliyorum hemen listeye 24 ay demiSelam kızlar beni de alın aranıza 2 senedir istiyoruz bizde
Bel ağrısı da bi hamililik belirtsidir hatırlatııyım :)Yok yapmadım ben adet olcam biliyom :) belim agriyooo :) 3 gün sonra belli olur benim zaten
Aramıza hoş geldin demek isterdim ama :) inşallah hamiş haberleriyle gelirsin :)
Tam belli olmasada var gibi sen Korkma kuzum olmayadabilir çok kaptırma kendini olmazsada üzülme biz burdayız omuz omuza aşıcaz hepsini. Bikaçgün sonra bidaha dene istersenBi durdum ben ya şimdi bi Garp oldum ama daha 11 gün var gidip kan vermek istemiyorum tam emin olana kadar çift çizgi görmek istiyorum aslknda korkuyorum
Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1-Limon11 . 13 ay
2- @embytn . 20 ay
3- @pelinimben 15ay
4-Sseerraayy 12ay
5- @Balgozlu55 12ay
6- @papatyakokankadin 12 ay
7- E Ebr111 13 ay
8- @Sweet03 . 24ay
9- @dombili_xl . .12ay
10- @kahvecibaby . .13ay
11- @Aschi 12 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- @beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- @yaprakali . 16 ay
17- @Azzkrc . 9 ay
18- @Blueangel34 . 12ay
19-Sebepsonuc . 12ay
Yaa canimmmm keşke olsaa ama ben her adet olacagimin haftası bel ağrısı yaşıyorum ondan yanii :)Bel ağrısı da bi hamililik belirtsidir hatırlatııyım :)
Hoşgeldin canım aramıza ekliyorum hemen listeye 24 ay demi
Ama burda üzülmeye yer yok tek çizgiye bile güleceğiz hepimiz çift çizgiye de sevineceğiz canım lütfen hep gulEvet canım. Malesef ki öyle..
Evet çok doğru söyledin arkadaşım biz burdayiz derttasızzz kızım bizz :) ama yani sen daha iyi görürsün kameradan anladığımız kadarıyla diyoruz var gibi sana daha nettir hadi inşallah yaaaa kızım :)))Tam belli olmasada var gibi sen Korkma kuzum olmayadabilir çok kaptırma kendini olmazsada üzülme biz burdayız omuz omuza aşıcaz hepsini. Bikaçgün sonra bidaha dene istersen