Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım rahim kanseri için önce smeer yapıyolar ondanmı bahsetti doktor yada hpv virüsü fln varmı sende biliyomusun?

Bi durdum ben ya şimdi bi Garp oldum ama daha 11 gün var gidip kan vermek istemiyorum tam emin olana kadar çift çizgi görmek istiyorum aslknda korkuyorum

Canım rahim kanseri için önce smeer yapıyolar ondanmı bahsetti doktor yada hpv virüsü fln varmı sende biliyomusun?
Smear alındı canım rahim kanseri için ama test yandı parasını ödememiz gerektiğini söylemediler bir gün sonra arayıp hemen parayı yatirin dediler eşim işteydi bende gitmedim

Bi durdum ben ya şimdi bi Garp oldum ama daha 11 gün var gidip kan vermek istemiyorum tam emin olana kadar çift çizgi görmek istiyorum aslknda korkuyorum
Korkma canım korkma bence bebeğin seninle yat kesinlikle kalkma ağır kaldırma büyük ihtimal tutunuyor sana heycan yapma sakin ol biz senin yerine seviniriz

Tam belli olmasada var gibi sen Korkma kuzum olmayadabilir çok kaptırma kendini olmazsada üzülme biz burdayız omuz omuza aşıcaz hepsini. Bikaçgün sonra bidaha dene istersen

[USER=897354]@Uzaygrn
canım beni de ekler misin 13.ay[/USER]

Tam belli olmasada var gibi sen Korkma kuzum olmayadabilir çok kaptırma kendini olmazsada üzülme biz burdayız omuz omuza aşıcaz hepsini. Bikaçgün sonra bidaha dene istersen
Evet çok doğru söyledin arkadaşım biz burdayiz derttasızzz kızım bizz :) ama yani sen daha iyi görürsün kameradan anladığımız kadarıyla diyoruz var gibi sana daha nettir hadi inşallah yaaaa kızım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…