Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sen ne iyi yürekli bi insansın tabiki Rabbim hayırlısını versin kuzum ama bunları düşünen bi insan hiç bebeğine iyi bakamazmı. böyle ince düşünceli bi insan missler gibi cocuk büyütür ana olur abla olur arkadas olur senin gibi iyi kalpli evatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah.

Sizin sorun neydi?
Canım ailede kısırlık var ve benim bir böbreğim düzgün çalışmıyor ilaç tedavisi felan derken kiloda aldım adet gecikmelerim baya uzun sürüyor iki ay kadar olmadigimi biliyorum bide benim detaylı kan testimde bazı degerlerim yüksek cıktı doktor acildeydik dedi hemen bir kadın doğuma gözük dedi esimede rahim kanseri için doktora muane olsun demiş tabi ben test verdim oda sigorta karşılamıyordu parasını ödemelisiniz dediler ondada ben gidemedim eşimde işteydi test yandı sonra ben salladim hep şimdi eşim ısrarla götürmek istiyor ama ben istemiyorum bazı şeyleri kaldiramayacagimin farkındayım baya uzun oldu aman allah in verdiği bir can zaten

Çok teşekkür ederim kuzum inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat versin

Canım toparlamalısın kendini hemen derdi veren allah dermanını da verir elbette. Git bi an önce muayene ol ve sorun neyse dr.lar yardımcı olur şu da varki sorunun belli olması bile güzel onun için bi mücadele vericeksin bence sebepsiz kısırlık daha kötü.

Aynen canım doğru size ne denirki işte ne bilim hic gitmek gelmiyor icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…