Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tükeniyoruz canım yaa
Hayır tukenmiyoruz kuzum biz öyle dusundugumuz için öyle geliyor .şöyle düşün tükenmek ne demek son demek biz daha yeni başladık belki ilerde hepiniz anne olacaksınız ben olamıcam ve ben hep sizi ve bebeğinizi düşünüp mutlu olacağım onlar benim yeğenim diyeceğim ve sizin adınıza mutlu olup şükür edeceğim bekledik sabrettik ağladık güldük ama en azından güzel kalpli arkadaşlarım oldu diyeceğim

Ben çift çizgi kan da pozitif görene kadar heyecan yapamıyorum ama diyorum size ben bu ay çok garibim

Ne kadar pozitif ne kadar güzel düşünceleriniz, umarım Allah kalbinize, gönlünüze göre en kısa zamanda dileğinizi verir.

Ya sacmalamaaa senin neden olmasiiin hz. Meryem aklina gelsin. Ol der ve oluur. Biz zamanını bilmiyoruz o yüzden üzülüyoruz sadece öyle dusuuun

Ne demek ben olamıycam sen kendinle çelişiyosun o zaman. allah var gam yok bak benim hiç bi sorunum yok ve olmuyo sorunu olan herkes evlatlarını kucaklarına aldı ben onları izliyorum sende anne olucaksın elbette nefes alıyorsak her zaman umut vardır.. bi bakmışsın bu ay sen hamiş kalmışsın :)

Aşkım hsg ilaçlı rahim filmi ben Eylül’de çekildim tüplerime bakıldı ondan sonra bi kere adet oldum şimdi işte yumurtlama dönemim geçti şuan 2. Batan11 gün var
Doktor 3 ay olmazsa benimde hsg cekilmem gerektiğini söyledi cok korkuyorum kuzum ya sen anesteziylemi yaptırdın agrın oldumu azcık bilgi versen bana

Elim teste gidip geliyor ya sabaha ne kaldı ki yapsam nolur? erken gebelik testi üstünde 3 gün eveli çıkar yazıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…