Yap çok merak ettim ben çatlıcammmm kızTest yapıyorum o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap çok merak ettim ben çatlıcammmm kızTest yapıyorum o zaman
Canım test yapsanda çıkmaz şuan evdeki testte sabret benceTest yapıyorum o zaman
Ya sen ne iyi yürekli bi insansın tabiki Rabbim hayırlısını versin kuzum ama bunları düşünen bi insan hiç bebeğine iyi bakamazmı. böyle ince düşünceli bi insan missler gibi cocuk büyütür ana olur abla olur arkadas olur senin gibi iyi kalpli evatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah.Kuzum ben olsada olmasada hayırlısını istiyorum olsun diye inatla rabbime dua etmiyorum hayırlı evlat olmayacaksa olmasın diyorum belki rabbim evladin hayırlı olmayacak diyip o duamı kabul eder valla ben bebeğim oluşundan çok onu koruyamam onu kırarım anlayamam diye korkuyorum ve hep bu gücü bana vermeyecekse olmasın diyorum .
Peki erken gebelik testinde çıkarmı adetten 3 gün önce?Canım test yapsanda çıkmaz şuan evdeki testte sabret bence
Canım ailede kısırlık var ve benim bir böbreğim düzgün çalışmıyor ilaç tedavisi felan derken kiloda aldım adet gecikmelerim baya uzun sürüyor iki ay kadar olmadigimi biliyorum bide benim detaylı kan testimde bazı degerlerim yüksek cıktı doktor acildeydik dedi hemen bir kadın doğuma gözük dedi esimede rahim kanseri için doktora muane olsun demiş tabi ben test verdim oda sigorta karşılamıyordu parasını ödemelisiniz dediler ondada ben gidemedim eşimde işteydi test yandı sonra ben salladim hep şimdi eşim ısrarla götürmek istiyor ama ben istemiyorum bazı şeyleri kaldiramayacagimin farkındayım baya uzun oldu aman allah in verdiği bir can zatenSizin sorun neydi?
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat versinYa sen ne iyi yürekli bi insansın tabiki Rabbim hayırlısını versin kuzum ama bunları düşünen bi insan hiç bebeğine iyi bakamazmı. böyle ince düşünceli bi insan missler gibi cocuk büyütür ana olur abla olur arkadas olur senin gibi iyi kalpli evatlar yetiştirmek nasip olsun inşallah.
Canım toparlamalısın kendini hemen derdi veren allah dermanını da verir elbette. Git bi an önce muayene ol ve sorun neyse dr.lar yardımcı olur şu da varki sorunun belli olması bile güzel onun için bi mücadele vericeksin bence sebepsiz kısırlık daha kötü.Canım ailede kısırlık var ve benim bir böbreğim düzgün çalışmıyor ilaç tedavisi felan derken kiloda aldım adet gecikmelerim baya uzun sürüyor iki ay kadar olmadigimi biliyorum bide benim detaylı kan testimde bazı degerlerim yüksek cıktı doktor acildeydik dedi hemen bir kadın doğuma gözük dedi esimede rahim kanseri için doktora muane olsun demiş tabi ben test verdim oda sigorta karşılamıyordu parasını ödemelisiniz dediler ondada ben gidemedim eşimde işteydi test yandı sonra ben salladim hep şimdi eşim ısrarla götürmek istiyor ama ben istemiyorum bazı şeyleri kaldiramayacagimin farkındayım baya uzun oldu aman allah in verdiği bir can zaten
Adetten 2 3gün öncesi çıkar ama en neti adet günü yada adetten 1 gün sonra yapılan testlerdir. Adet öncesi yapılan testlere güvenilmemeliPeki erken gebelik testinde çıkarmı adetten 3 gün önce?
Ya sanki var ya ben mi yanlış görüyorum gözlerimi pörtlettim resmenEki Görüntüle 2198524 Kızlar bişe var mı ben anlamadım
Var gibi sanki ben mi yanlış görüyorum kuzum bide kızıl ötesi mi ne öyle eflek yaparak cekseneEki Görüntüle 2198524 Kızlar bişe var mı ben anlamadım
Teşekkü r ederim canım cevabın için sanırım bende yapacağım.Adetten 2 3gün öncesi çıkar ama en neti adet günü yada adetten 1 gün sonra yapılan testlerdir. Adet öncesi yapılan testlere güvenilmemeli
Ya sanki çizgi var gibi yoksa ben mi yanlış goruyomEki Görüntüle 2198524 Kızlar bişe var mı ben anlamadım
Var var bende gördümTelefonla çekince çıkmıyor ama böyle gölge gibi çizgi var hafif
Aynen canım doğru size ne denirki işte ne bilim hic gitmek gelmiyor icimdenCanım toparlamalısın kendini hemen derdi veren allah dermanını da verir elbette. Git bi an önce muayene ol ve sorun neyse dr.lar yardımcı olur şu da varki sorunun belli olması bile güzel onun için bi mücadele vericeksin bence sebepsiz kısırlık daha kötü.
Sende benim gibi akışına bırakmışsın anlaşılanAynen canım doğru size ne denirki işte ne bilim hic gitmek gelmiyor icimden
Sanki silik bi çizgi var ya bence kan testi ver kesinleşsinEki Görüntüle 2198524 Kızlar bişe var mı ben anlamadım