- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Aramızdan ilk kurtulan kişiOldu bu iş oh oh yandan kuzum yandan oh oh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızdan ilk kurtulan kişiOldu bu iş oh oh yandan kuzum yandan oh oh
Yaaa hadi inşallah yerleşmede olabilir caniiimKızkahve pembe bata 11 gün var
Hahahah hadi inşallah olsunda kurtulsuuun:)Aramızdan ilk kurtulan kişi
Bende bilmiyorum şimdi farkettim kist falan Yok bende hsg den sonra ilk adetim erken oldu ama oda 4 gün önce kahve rengi leke geldi bu hafif pembeDaha adete var başka ne olabilir ki bu
Ayy heycan yaptım valla bence yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek o zaman güzel haberler ver bize hadiii gelsin bebişAşırı belöag
yok kuzum daha 11 gün var
Hayır tukenmiyoruz kuzum biz öyle dusundugumuz için öyle geliyor .şöyle düşün tükenmek ne demek son demek biz daha yeni başladık belki ilerde hepiniz anne olacaksınız ben olamıcam ve ben hep sizi ve bebeğinizi düşünüp mutlu olacağım onlar benim yeğenim diyeceğim ve sizin adınıza mutlu olup şükür edeceğim bekledik sabrettik ağladık güldük ama en azından güzel kalpli arkadaşlarım oldu diyeceğimTükeniyoruz canım yaa
Hadi ya hsg ne hiç bilmiyorum moralini bozmak istemem ama o yüzdende olabilir mi acabaaBende bilmiyorum şimdi farkettim kist falan Yok bende hsg den sonra ilk adetim erken oldu ama oda 4 gün önce kahve rengi leke geldi bu hafif pembe
Aşkım hsg ilaçlı rahim filmi ben Eylül’de çekildim tüplerime bakıldı ondan sonra bi kere adet oldum şimdi işte yumurtlama dönemim geçti şuan 2. Batan11 gün varHadi ya hsg ne hiç bilmiyorum moralini bozmak istemem ama o yüzdende olabilir mi acabaa
Ne kadar pozitif ne kadar güzel düşünceleriniz, umarım Allah kalbinize, gönlünüze göre en kısa zamanda dileğinizi verir.Hayır tukenmiyoruz kuzum biz öyle dusundugumuz için öyle geliyor .şöyle düşün tükenmek ne demek son demek biz daha yeni başladık belki ilerde hepiniz anne olacaksınız ben olamıcam ve ben hep sizi ve bebeğinizi düşünüp mutlu olacağım onlar benim yeğenim diyeceğim ve sizin adınıza mutlu olup şükür edeceğim bekledik sabrettik ağladık güldük ama en azından güzel kalpli arkadaşlarım oldu diyeceğim
Ya sacmalamaaa senin neden olmasiiin hz. Meryem aklina gelsin. Ol der ve oluur. Biz zamanını bilmiyoruz o yüzden üzülüyoruz sadece öyle dusuuunHayır tukenmiyoruz kuzum biz öyle dusundugumuz için öyle geliyor .şöyle düşün tükenmek ne demek son demek biz daha yeni başladık belki ilerde hepiniz anne olacaksınız ben olamıcam ve ben hep sizi ve bebeğinizi düşünüp mutlu olacağım onlar benim yeğenim diyeceğim ve sizin adınıza mutlu olup şükür edeceğim bekledik sabrettik ağladık güldük ama en azından güzel kalpli arkadaşlarım oldu diyeceğim
Ne demek ben olamıycam sen kendinle çelişiyosun o zaman. allah var gam yok bak benim hiç bi sorunum yok ve olmuyo sorunu olan herkes evlatlarını kucaklarına aldı ben onları izliyorum sende anne olucaksın elbette nefes alıyorsak her zaman umut vardır.. bi bakmışsın bu ay sen hamiş kalmışsın :)Hayır tukenmiyoruz kuzum biz öyle dusundugumuz için öyle geliyor .şöyle düşün tükenmek ne demek son demek biz daha yeni başladık belki ilerde hepiniz anne olacaksınız ben olamıcam ve ben hep sizi ve bebeğinizi düşünüp mutlu olacağım onlar benim yeğenim diyeceğim ve sizin adınıza mutlu olup şükür edeceğim bekledik sabrettik ağladık güldük ama en azından güzel kalpli arkadaşlarım oldu diyeceğim
Ya lütfen allahım lütfeen hadii ilk güzel haberimiz senden gelsiiinAşkım hsg ilaçlı rahim filmi ben Eylül’de çekildim tüplerime bakıldı ondan sonra bi kere adet oldum şimdi işte yumurtlama dönemim geçti şuan 2. Batan11 gün var
Yap gi test valla meraktan öleceğim oldu bence tutundu bebiş sanaBen çift çizgi kan da pozitif görene kadar heyecan yapamıyorum ama diyorum size ben bu ay çok garibim
Kız dur hele nereye kurtuldunuz daha bişe yok ortada
Doktor 3 ay olmazsa benimde hsg cekilmem gerektiğini söyledi cok korkuyorum kuzum ya sen anesteziylemi yaptırdın agrın oldumu azcık bilgi versen banaAşkım hsg ilaçlı rahim filmi ben Eylül’de çekildim tüplerime bakıldı ondan sonra bi kere adet oldum şimdi işte yumurtlama dönemim geçti şuan 2. Batan11 gün var
Seninden arkasından konuşulacak arkadaşlar listesine ekliyoruz :) haha selam verdik hamiş çıktı dicem